Asp.opt.>20ani(761) Hai vino BARZA, te asteptam!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Buna dimineata fetele.
Eu ma pregatesc sa plec la munca(urasc zilele astea de duminica in care trebuie sa lucrez)
C'est la vie!
Aseara ma uitam la cele 3 teste de ov si mie mi s-a parut ca cel din z13 arata cel mai bine,liniutele sunt identice,cel din z14 mai slaba linia T,cel din z 15(ieri),mult mai slaba.Sa fii fost ovulatia deja in z14(alaltaieri sau ieri)?Nu stiu ce sa cred k nici urma de egg,secretia e tot cremoasa.De ieri pe la pranz m-au luat niste dureri in parte stanga....nici nu stiam exact ce ma doare(ovarul,splina),de-alea ca si cum as fii avut un ovar inflamat...am si plecat de la job mai devreme.Azi mai putin doare,sper sa pot lucra(bine k la 14h inchidem)
Oricum sa vedem ce zice azi testul,poate se pozitiveaza
Doamne si ieri cand am ajuns acasa sotului ii era rau(de la stomac)
Hai va pup.O zi buna sa aveti

Ana, dupa detaliile tale, parerea mea: in z13 ai avut test pozitiv(posibil sa fi avut testul pozitiv si in z12, dar nu scrii nimic de ea si nush daca ai facut test in z12), si in ziua cand ai avut durerile pe stangul de parca ti-e inflamat ovarul, alea sunt dureri de ovulatie(adica ieri le-ai avut, so, ieri ovulai, azi mai putin doare posibil ca azi ovulul este abia iesit). Bine era sa fi luat si TB sa vezi daca creste de azi, ca asta ar fi semn ca ai ovulat. TB ridicata inseamna vine de la corpul galben care elimina progesteron. (uf sper ca nu am explicat cam eronat, sa ma corecteze Lorena sau MeAlex sau altcineva care stie mai bine)
Eliminarile cremoase eu le aveam imediat dupa ovulatie.
Ai prestat aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata,fetehai la cafea!

mikyimi pare rau de uratisi eu sper sa raman natural,desi sunt sanse mici.cred ca foarte mici,de fapt.poate ne ajuta Doamne Doamne!

anamulta sanatate sotului!se poate sa fi ovulat.daca te-a durut si ovarul.eu nu mai am egg cred ca dupa ce-am facut HSG in septembrie anul trecut.si inainte aveam 2 zile in f luna.mi-a fost frica ca nu mai ovulez.dar am facut si progesteronu.si era in limite in z21.

mie mi-a placut fffff mult enrique iglesias la 18 ani.si acum ma mai trece cate un fior

va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Ana, nu are rost sa mai faci testul azi ca sigur linia T va fi si mai slaba ca cea de ieri. Asa ca... urmatorul test care trebuie sa-l faci si va fi pozitiv este cel de sarcina! Tin pumnii sa fie

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.
Eu in fiecare dimineata cu lapte si cereale, dar intru aici si dupa cafeluzta de la voi ca nu pot fara ea. O beau asa pe ascuns cu voi
Multumesc pt cafea Camcris, e gustoasa ca de obicei, si inca una mai vreau si de la Velvet o beau.
As bea si 5 cafele ca tot nu ma satur de ea

Acu dimineata iar vrea sa "izbucneasca" durerile de mi-e frica sa fac vreo miscare brusca, azi nu mai beau parkemed-ul, am sa iau nospa. Am luat si aseara parkemed, inainte de culcare ca vroia iar sa-si faca damblaua si nu i-am dat voie eu sa ma deranjeze si in somn. Azi mi-e frica sa mai iau parkemed ca nu stiu ce consecinte poate avea la organism meu pe viitor, mai ales ca vreau.
Uff cu durerile astea, imi curge si putin, de parca nu mai am sange in mine. Iarasi imi zic ca aspenterul e salvarea mea, ca sunt tot mai sigura ca durerile astea la mine din timpul menstruatiei vine de la sangele meu ceva de genul ca nu se coaguleaza(???), si de aia nu mai curge sange mult ca vrea sa curga dar nu are de unde(???), ufff nu mai stiu cum e treaba cu sangele si coagularea asta.
Stiu cand luam aspenter imi curgea cu galeata(mai tineti minte ca mam trezit intro dimineata patata rau si lenjeria de pat...), si acuma ca nu mai iau aspenter, curge putin si au si revenit durerile astea chinuitoare.

Uff io parca sunt ca un copil mic cand ma plang de durerile astea de menstruatie, dar o sa vad eu ce dureri o sa am cand voi naste Cred ca nu se compara.
Ce ziceti mamicile de , am dreptate?

Mergi la inceput

Fetele, da' voi stiti ceva de parkemed?
Cat e de bun si cat e de daunator la organism?

Pe viitor nu s-ar vedea consecinte negative? Mai ales ca vreau sa raman gravida.
Ar influenta la outze cumva?

Am impresie ca afecteaza ovulatia, ca si luna trecuta am luat una(tot din cauza durerilor) si luna asta nu stiu daca am ovulat sau nu, cu toate ca am avut simptome de ov., dar....
... mi-a venit menstruatia mai devreme, si am avut faza luteala doar 14 DPO, pe cand o aveam de 15zile. Ceva s-a schimbat la mine dupa a doua sarcina pierduta, plus ca de atunci nici aspenter nu mai iau.

Ufff m-am zapacit de tot acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata,

din pacate nu vin cu vesti prea bune , test negativ, z36 , ma gandeam ca poate poate..mai ales ca am avut tot felul de simptome , si dupa hsg am zis ca cine stie, vom avea noroc..si azi mai e si ziua sotului , ma gandeam sa ii fac cel mai frumos cadou..un test pozitiv

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

revin cu listuta actualizata

gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

bafta multa fetelor, sa fiti mai norocoase ca mine

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna dimineata,

din pacate nu vin cu vesti prea bune , test negativ, z36 , ma gandeam ca poate poate..mai ales ca am avut tot felul de simptome , si dupa hsg am zis ca cine stie, vom avea noroc..si azi mai e si ziua sotului , ma gandeam sa ii fac cel mai frumos cadou..un test pozitiv

in curand

Poate e prea devreme pt test.
Mai repeta peste 2zile.
Ia vezi pe internet este calculator de sarcina, sa vezi de la ce data se pozitiveaza testul, in functie de UM.
este unul pe sfatulmedicului punct ro, la "unelte" (scriu in litere ca forumul nu ma lasa sa las linuk direct aici)

Mergi la inceput

nu e deny , si acolo scrie ca azi trebuia sa imi iasa testul pozitiv..si cand ma gandesc ca in martie facem un an de cand incercam imi vine sa urlu..simt ca nu mai am putere sa mai incerc , din cauza unui nou esec

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

denybuna dimineata.imi pare rau de dureri.stiu si eu ca sunt medicamente care influenteaza ovulatia,antiinflamatoare...sa te interesezi.nici mie nu imi mai curge sange rosu,ci mai rosiatic asa.o fi tot dupa HSG?sau o fi ca am trecut de 30 ani?

valiimi pare rau.poate e totusi prea devreme.poate ai ovulat mai tarziu.la multi ani sotului!

Mergi la inceput