Ortoped Bucuresti
Buna,
Am si eu nevoie de recomandari pentru un medic ortoped pediatru .
Multumesc
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Raspunsuri
cellia78 spune:
Buna dimineata!
Noi de-a lungul vremii am avut "de-a face" cu urmatorii:
-Spitalul Gr. Alexandrescu: dl dr Mihai Jianu; dna doctor Ciotlos Daniela. Tot de aici ni se recomandase dna dr Patrancus. Nu am mai ajuns sa ne cunoastem, am ramas la dna dr Ciotlos.
Spitalul MS Curie: dl dr Vlad Constantin. Acesta, desi tanar (sincer, noi cand l-am vazut intaia data era sa dam bir cu fugitii ), stie sa "discute" cu copilul, sa obtina ce vrea de la el, sa consulte fara urlete si plans. Si e medic bun.
Sper ca ti-am fost de folos!
Alex@Sara spune:
Anca,noi nu am avut tangente decat cu un singur ortoped,dar mi-a placut maxim.E vb de Alexandru Thiery.E foarte rabdator,te asculta,observa copilul,iti explica.Clinica e undeva pe la Muncii,iti pot da nr de telefon pt programari si chiar si nr dansului
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
ancadragoman spune:
Va multumesc tuturor
Luminita astept PM.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
narcisica28 spune:
Tot cu un singur ortoped am avut contact si a fost de ajuns, al 2lea vot pentru Al. Thierry, trebuie insa sa te pregatesti financiar, anul trecut la dansul 150 lei consultatia, la sotia dansului kinetoterapeut 100 si sedintele de recuperare 60-80 lei. Multa sanatate si veti fi pe maini bune, am cunoscut acolo, dar si in parc parinti extrem de multumiti.
RO ANA spune:
Si eu tot pe Al. Thierry il recomand, este un medic exceptional.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)
iubu77 spune:
Noi am fost la Radu Spataru cu cea mica..mi-a placut mult de el.. are rabdare cu copii si profesional vorbind este ff bun. Adica daca altii ne recomnadau ghete ortopedice, ghips etc el ne-a linistit..
Noi am fost la el la medlife, nu stiu daca activeaza si la un spital de stat.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RO ANA Si eu tot pe Al. Thierry il recomand, este un medic exceptional. Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008) |
Si eu la fel.
Mada spune:
Printr-o nefericita situatie (fractura la 2 degete facuta la ora de sport la scoala), am ajuns cu fetita intr-o seara la Marie Curie la garda si am nimerit la dr Vlad.
Nu pot sa va spun cat de bine s-a purtat si afectuos a fost cu fetita. Si ff bine pregatit asta este concluzia mea.
Noi ne-am tot dus din 2 in 2 zile la pansat pt a avut si hematom si se putea infecta, ajunsem la nivelul la care ne suna dansul sa ne intrebe cum se simte fetita.
Jos palaria!
Si este f tanar si comunica extraordinar de bine cu copiii!
Ilinca si Rares