Fiv cu Dr. Dragos Albu 56

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Beatrix iti raspund eu ,Anastasia este ok ,bebei la fel ,da a nascut cu dr CHISLEAG !
Am venit si eu de la dr ,am 11 oute ,cu dimensiuni cuprinse intre5-9 mm,dr a zis ca sunt cam micuti ,ma pus sa astept si rezultatul analizelor si apoi mi-a zis sa adaug puregon 75 de unitati cu 3 fiole de menopur ,endometru era azi 5.09 ,un endometru bun pt momentul in care ne aflam a zis Albu!
Fetelor puregonul doare ,este prima data cind fac si am o teama ...............!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

bea, felicitari mamica pentru ca esti bine si tu si bebele!

angi, iubita, mea, ce productie frumoasa! lasa, tine-i pe mititei acolo la caldurica si cresc ei puiutzii dragutzi! din umila mea experienta spun ca nu m-a durut nimic altceva din cele 2 scheme fiv prin care am trecut, nici macar puregonul. singurul meu "usturator" a fost si ramane in continuare clexanele.

toate doamnele fara exceptie

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

angiDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi cum a fost prima injectare cu pen-ul ? te-ai descurcat ?
Nasti a ajuns acasa ? nu mi-a mai raspuns la ultimul mesaj si nu vreau sa insist, ca imi imaginez ce o fi pe capul lor daca a ajuns cu puii acasa, dragii de ei

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Quiao a fost ok cu puregonul ,nu doare !

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Angelica, Alilumi,
Apropo Angi, ai inceput sa bei ceai de cretisoara?sa stiu ca are un gust chiar bun

34 +

Mergi la inceput

Am uitat azi sa imi cumpar ,nu am luat pina acum pt ca am zis totusi sa vb cu dr sa nu afecteze si mi-a zis ca nu a auzit ca ar ajuta ceaiul asta la fixarea sarcini ,dar pot sa beau ca nu afecteaza cu nimic.De maine promit ca incep

Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylygry spune:

Buna, Vreau Bebel
Sa stii ca eu am fost pe data de 21.02 (adik marti) si era dr Albu acolo. Cand am sunat ptr programare, mi-au spus ca e un loc tocmai pe 12.03, dar eu am intrebat dac se elibereaza un loc mai devreme si dupa vreo zece minute m-au sunat si a fost chiar a 2-a zi liber.
iar in legatura cu eco, sa stii ca iti face pe loc, eu i-am spus ca sunt curioasa cum arata ovarele mele dupa tratamentul de 5 luni si mi-a facut at. m-a costat 100 lei cu tot cu statul de vb cu el. si daca te duci cu sotul si intrati amandoi at te costa 150 lei.
Eu iti spun cum a fost la mine. Iar secretiile pregatitoare le poti calcula intrand pe site-ul medlife si vezi la tarife.
Eu acum ma pregatesc ptr FIV, va rog din suflet sa imi tineti pumnii, ca de 7 ani lungi si greu incercati asteptam o minune in viata noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Fetelor am citit la discutiile fetelor care fac FIV la Biogenesis ca dupa transferul embrionului le da sa ia Prednison pentru intarirea sistemului imunitar, pentru a nu respinge embrionul pe care l-ar putea percepe ca pe un corp straini.
Dr. Albu prescrie asa ceva?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi, tin pumnii sa fie totul excelent!

lylygry, de asemenea tin pumnii!

am fost si eu la eco azi si sunt bucuroasa, dar si un pic "intrebatoare". puiul meu a crescut ceva... are deja 350 de gr. (doctora estima ca abia peste o saptamana- doua sa aiba greutatea asta, dar ca totusi nu este ceva iesit din comun sau in neregula)! in rest totul pare ok, asteptam cu nerabdare morfo fetala de 21 de saptamani, pe 7 martie...

doamne luptatoare

19 +

Mergi la inceput