Fiv cu Dr. Dragos Albu 56

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Noua dr. Radu Mihalca ne-a propus ca intai sa-i faca sotului o punctie testiculara diagnostica, adica doar cu scopul de a vedea daca existra spermatozoizi, iar in caz pozitiv voi incepe tratamentul ca in ziua punctiei mele foliculare sa-i mai faca si lui o punctie testiculara si daca ne ajuta Doamne Doamne prin ICSI sa rezulte embrionasii.

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Am sunat la Medlife dar se pare ca pana pe 9 martie nu e disponibil dr. Albu. Si atunci e de dimineata.
Cred ca ar trebui intai sa primim programarea pentru punctia sotului si apoi sa vad cum le "sincronizez".
Va pup!
Am parcurs pasii necesarii pt. schimbarea pozei de la profil dar vad ca nu apare.

Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Fetelor care ma scoateti din ceata?
Am facut programarea in 09.03, insa am optat pentru consultatie intrucat spunea asistenta, sau cine o fi fost, ca vinerea nu are program pentru ecografii.
Adica consultatia ce presupune? doar stam de vorba, nu ma pune la eco, tre sa fac drumuri diferite pentru eco si pt. consultatie?

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si eu am avut de multe ori programare asa si daca eram in cabinet cu ecograf imi facea si eco daca considera necesar. ba printre primele dati, daca imi aduc aminte, am mers special in alt cabinet unde era aparat (am avut noroc ca era liber). la consult pe langa dicutii s-ar putea sa iti faca si control pe masa si daca nu ai secretiile facute sa ceri sa ti le si recolteze, are mana f usoara. sa fii pregatita - fara contact in ultimele 48 de ore.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Cam pe la cat ar ajunge consultatia cu analiza la secretie si un eco general asa, sa-si faca idee de uter si ovare?

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

vreau_bebe in primul rand te duci inainte de toate sa iti faci un card de reducere de 6% si pt tine si pt sot sa fie gata cand va duceti la consultatii si analize. la MMF ecografiile se platesc, asta in cazul in care ai vreun card de la servici. preturi nu stiu sa iti zic, ca eu am abonament si unele au fost acoperite de el, iar la cate am tot facut si platit acolo nu mai retin. cel mai bine suni tot la receptie si intrebi.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

vreau bebel,noi am platit 150 lei consultatia,sta de vorba cu tine si sotul tau.in alta zi,doar lunea si joia face ecografii,mi-a recoltat asistenta pt culturi de col,secretia o facusem de curand in alta parte.m-a costat 50 lei.si eco transvaginal 250.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

fete,am si eu o intrebare-face careva FIV prin programul de la stat?ca am auzit ca la medlife merge ff greu cu dosarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

QiaoBing la mine sangerarea de dupa histero a fost mai putina cantitativ si mai maronie.Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

buna fetelor, am intrat sa va povestesc ca am fost ieri la ultimul control cu doctorasul inainte de nastere.Bebitza era bine numai ca ne-a tratat cu spatele vrea sa pastreze suspansul pentru marea intalnire.Mi-a zis sa am grija la nastere ca are circulara de cordon, in rest bine...col inchis de 3,2.Nu stiu da toata sarcina am avut stresul asta cu colul, mai ales ca eu am sangerat dupa orice interventie: HSG, histeroscopie, inseminare....Speram sa fie bine si in continuare
Qiao, ce mai face Anastasia?si o nedumerire: cu cine a nascut pana la urma? Cu dr cu care trebuia dr Chisleag sau cum...?si mai vreau sa aud ceva de "planul tau de actiune"
In rest va poop de drag pe toate prietene virtuale, sarcina usoara celor cu iar celor in focuri multa, multa bafta, sa vi se indeplineasca visul
Pupici si pt mamici si bebelusii lor

Mergi la inceput