Fiv cu Dr. Dragos Albu 56

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Claris unde faci Fivul? Esti la prima incercare? Sper sa vina repede uratii si sa te apuci de treaba

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Nu prea ar avea cum sa fie sarcina,am facut histeroscopie diagnostica in ziua 14 cm ,la ecograf nu s-a vazut nici un folicul dominant atunci,deci posibil ciclu anovulator,endometrul era 9.4 mm si am sangerat dupa histero cam 3 zile...
CM eu il am intre 31-34 zile,cam o data,de 2 ori pe an am intarziere cate 2 saptamani datorita ovarelor micropolichistice pe care le detin
Qiao pana la urma si filmuletul meu a iesit ca al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Da, la prima,cu prof Marinescu.Ar fi cazul sa vina mai repede daca au de venit ca sa nu cada la et perioada Pastelui,ma ingrijoreaza disponibilitatea personalului medical in acea perioada

Mergi la inceput

Sa stii ca poti ovula si mai tarziu, eu de ex. am ovulatia in zilele 17,18 si o faza luteala de 11, 12 zile. Sangerarea banuiesc ca a fost provocata de procedura resp, nu a fost menstra.
Fa totusi un test pe linistea ta, a nostra! Pup!

Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

vreau_bebel era vorba de cele 7 punctii de saptamana pe care le face Medlifeul.
claris eu dupa histeroscopie am sangerat vreo cateva zile si pana la urma mi-a venit si cm tot atunci, chiar daca era muuult prea devreme. cum a fost sangerarea la tine ?
referitor la duphaston, parerea mea e sa vorbesti cu dr.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Neatza Qiao, neatza fetelor!
Eu mai am vreo cateva zile de concediu asa ca butonez netul de zor.
Am intrat oe site medlifului si am vazut ca dr. Albu nu ar avea vinerea program in clinica, doar lunea, miercurea si joia, asa sa fie oare? As fi vrut sa-mi fac o programare la el in aceeasi zi cu punctia sotului ca tot batem atata drum.
Pupici!
Angelica cum merge stimularea?

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

vreau_bebel cel mai bine suni la receptia MMF (021.209.40.32)si intrebi. eu l-am vazut pe acolo in fiecare zi a saptamani. martea si vinerea este sigur, dimineata are monitorizarile pt FIVuri.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Saru'mana Qiao, ai dreptate, asa o sa fac.
Cu riscul de a fi chiar pisaloaga si profitand ca esti in acelasi timp online cu mine, te rog sa-mi spui daca stii daca punctiile testiculare intra in cele 7 saptamanale sau e vb doar de cele foliculare.
Pup!
SI invatati-ma si pe mine sa-mi schimb poza de la profil

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

nu stiu cum sa procedeaza in cazul asta, dar in cazuri normale, masculul face donatia in aceeasi zi cu punctia. voua cum vi s-a zis, ca o fac inainte sa incepi protocolul, sa fie siguri ca sunt ceva pe acolo sa nu te stimuleze degeaba si ii congeleaza sau tot in ziua punctiei ? pe formularul de consimtamant ai mai multe rubrici unde bifezi variante. e una care se refera la cazul in care nu se pot furniza gigei in ziua punctie - se renunta, sa foloseste sperma congelata, sau se apeleaza la sperma donata. paca astea erau toate variantele.
pt poza trebuie sa fii logata, intri in Contul tau -> profil personal -> Editeaza profil (trebuie sa reintroduci parola) si la Informatii despre tine ai o rubrica unde poti sa alegi poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

va pup si va doresc o zi calda!

vreau bebel,suna la receptie,cum zise si qiao,si intreaba.eu cred ca e mereu acolo dr albu.succes!

Mergi la inceput