Fiv cu Dr. Dragos Albu 56

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Neatza tuturor,
angi, stai calma si-ai sa vezi ca tot raul spre bine. Daca analizele de sange permit prelungirea tratamentului, asta este chiar ok. Foliculasii au timp sa creasca si sa ajunga la maturitate. "Din statisticile mele" fetele care au prelungit tratamntul au avut reusite mai bune. Nu stiu daca-i o regula, dar... eu asa m-am incurajat. Iti tinem pumnii stransi.Ai sa vezi ca va fi totul ok pana la urma.

Lara, incerc sa-ti raspund in PM. Sa nu bulversam fetele de aici.

osi un pentru toate fetele dragi

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

UFFFFFFFF fetelor eu cred ca stau rau cu "mansarda"am reusit performanta sa ma cert si cu sotul ieri ,mi-a zis ca am nevoie de un psiholog ,nu suporta ideea ca ma consum atit ,trebuie sa precizez ca mi-a fost alaturi tot timpul,ma sprijinit mereu in lupta asta cu infertilitatea ,dar asa cum simt ca am obosit si eu de 9 ani ,probail si el incepe sa cedeze ,nu stiu ,fie ce o fi ..........nu pot sa fac nimic ,decit sa am incredere ce Dumnezeu se va indura si de noi !
Cit despre Vaduva ,nu mi-a zis-o cu rautate eu am intrebat-o ca daca nu raspund pina miercuri la tratament ,mai pot amina ,si ea mi-a raspuns ca pina acum nu au avut cazuri de acest gen ,.......a fost rezervata si mi-a zis ca detaliile acestea le pot discuta numai cu dr.
Va multumesc tuturora pt incurajari si sustinere!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrix04

Sper, acum chiar ca m-ai bagat in ceata de tot....M-am uitat din nou pe analiza, scrie clar Mutatia A1298C negativ genotip homozigot si e facuta la synevo.Pt aceasta mutatie dr. albu nu a vrut sa riscam nimik si mi-a dat clexane de 0,4 pe care l-am facut de pe 12 sapt desi totul mergea bine.De asta ma tot gandesc ca l-am cam facut degeaba dar am mers pe mana doctorasului....nefiind dispusa sa risc.Eu am mai avut o sarcina si am suferit un avort spontan la cateva sapt; cred ca de asta nu a vrut sa riscam.Pana acum sa zic ca a fost ok, cu emotii firesti si unele panici dar miercuri implinim 35 de sapt si ma rog sa fie bine pana la capat

Beatrix poti te rog sa-mi trimiti analiza respectiva pe adresa mea de mail sper din nou@yahoo.ro ( cu liniuta de jos asa sper_din_nou) Poate te ajut sa o descalcesti. Eu tot la synevo am facute MTHFR-rile , unul pozitiv homozigot si altul negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28
Da am mai facut menopur la inseminari ,doza fiind de o fiola pe zi si am obtinut un folicul de 20 la prima inseminare ,iar la a doua 2 foliculi de 18............nu stiu acum ma gindesc ca fiind 11 la nr aceasta este cauza dezvoltari lor mai incete!
FSH l-am recoltat ultima data in aprilie anul trecut si il aveam 8,ce legatura are fsh ,imi poti explica si mie?

Mi-e nu mi-au dat niciodata menopur, am facut doar gonal F iar acum nu stiu dc din cauza FSH-lui mare care il am sau a varstei (41) m-au trecut pe menopur. Voiam sa fac o comparatie cu datele mele.
Tu fii calma ca va fi bine, chiar dc ti se lungeste putin tratam vei vedea ca vei avea ovocite bune. Dc nu iei Mg B6 incepe sa-l iei , face bine la mansarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Tinuta, te pup
Imi place de mor semnatura ta
Da, se pare ca reintru in joc - totusi mai am, trebuie sa-mi refac toate analizele ca mi-au expirat .
Nu am eu foarte multe sperante, dar mai incerc odata. ultima data.

te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

flo,
bine ai revenit "pe cai"! sa dea Domnul sa fie cu lipici si iepurasul sa iti aduca anul asta o semnatura care in timp sa ajunga si sa o depaseasca pe a tinutei!

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

flo, cu rabdare.... ai sa-ti recapeti sperantele. Ai aici multe prietene care sa-ti fie alaturi. Este un pas inainte ca te-ai ridicat. Bafta multa la dosar, poate reusesti pe calea asta.
ali
Echipele de soc de anul trecut(cam pe vremea asta de martisor)(flo si ali, eu si mikaia). Chiar si mikaia s-a ridicat(am vorbit cu ea si se gandeste serios sa reintre in carti) Bafta fetelor!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Multumesc Lumi

Se pare ca trebuie sa trag tare sa va ajung din urma

Am vazut multe aspirante p'aci care au reusit, deci se poate - felicitari - asa ca am de lucru.

zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

tinuta, ai PM

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinuta, flo,
o asteptam cu drag si pe mikaia! facem galerie aici pentru cat mai multe mamici!!!

20 +

Mergi la inceput