Clubul "babelor" FIV-oase 9
Raspunsuri - Pagina 8
angelica28 spune:
Quiao rezultatele de azi sunt:estradiol:34 progesteron:0,2.
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
sper spune:
Angelica bafta multa! Ce FSH si LH ai?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
angelica28 spune:
SPOR SUNT ACASA ACUM ,DOSARUL IL AM SERVICI ,MAINE MA UIT SI ITI SPUN!MERSI!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
anaasta spune:
Asadar, raport de chestii sanatoase si folositoare pentru babete usor menopauzate (unele) si harsite ca si noi:
- germenii de hrisca - contin rutina care este o flavonoida care intareste vasele capilare si ajuta la cresterea microcirculatiei la persoanele cu circulatie defectuoasa. Colina din hrisa, un antioxidant, ajuta la curatarea si regenerarea ficatului. Ajuta la combaterea diabetului. Sunt considerati un aliment probiotic deoarece favorizeaza producerea de bifidobacterii.
- germenii de trifoi rosu - contin toate substantele minerale care sunt necesare pentru buna functionare a glandelor; au efect anti-sedativ si anti-spasmodic si ajuta la balansarea hormonala si cresterea fertilitatii; contin in cantitate mare vitaminele A, B, C, E ,K si sunt un bun tonic, nutritiv si purificator al sangelui. De asemenea, consumul de ceai de trifoi rosu ajuta la subtierea sangelui.
Un alt suc foarte sanatos, foarte alcalinizant si protector major al ficatului este cel din mar, morcov si sfecla rosie (datorita ultimului ingredient). Sigur, trebuie adaugat un pic de suc de lamaie proaspat pentru a se absorbi fierul. Va zic astea pentru ca si ficatul trebuie protejat fiindca sufera si e pus cam mult la lucru din cauza stimularilor. Sucul trebuie baut imediat dupa ce l-ati stors, cu inghitituri mici, plimbate indelung prin gura, de fapt ca si cum ati manca, nu ati bea. Asta pentru stimularea glandelor salivare deoarece in gura are loc predigestia si astfel va feriti de dureri de stomac cele care aveti sensibilitati in sfera asta.
anaasta spune:
Qiao, eu nu am fost, dar am auzit numai lucruri bune despre Fibrio. Si sa stii ca avocado il poti papa si sub forma de mousse de pseudo-ciocolata. Adica, un avocado foarte bine copt pus in blender cu o banana coapta, un pic de miere si pudra de roscove si brm, brm pana devine pasta. E tare bun. Eu il mai mananc si pe crackersi in combinatie cu o pasta de morcovi, desi nu e chiar pasta. Morcovi razuiti pe razatoarea fina ii amesteci cu usturoi presat, ulei de masline si un pic de sare fara iod, evident, iar deasupra pastei pun feliutele de avocado stropite cu suc de lamaie. E tare gustos.
Si sa stii ca eu cand ajung de la serviciu mai mult de 30 de minute nu imi ia sa imi pregatesc masa. Poate 40 daca fac leguminoase, pentru ca alea le gatesc.
Daca mergeti la Fibrio, sa spui si aici ce si cum...
anaasta spune:
Plecand de la o chestie spusa de Sper pe alt topic am cautat pe net si am gasit asta...
http://www.medscape.com/viewarticle/750448
Interesant, nu?! Voi ati mai citit alte studii de genul asta?!
5ab1na spune:
am reusit sa citesc din urma. dar mai am de recuperat...
moromeata....ai reusit cu faza aia cu peretii albi sa-mi amintesti de o multime de momente din viata mea cand am fost in diverse feluri dar numai nu sanatoasa sa fac copii si nici normala la cap....
faceti voi schimb de retete dar sa-mi spuneti si mie. nu ma lasati codasa.
ioana3110 spune:
Samiro, daca Lara nu are tiglele pe casa, noi doua facem parte din cealalta categorie: cu lipsa caramizilor la temelie! Esti dusa rau cu faza aia cu divortul. Dar m-am amuzat ca si eu am trecut exact prin aceeasi stare, numai ca atunci cand am vrut sa casc gura, am inceput asa: "Auzi Busy ... (ca asa ii zic io)" si el ma intrerupe: "Mai bine taci decat sa spui prostii"
A fost foarte tare!
Oricum, Pk te va face bine si la cap si la fofo, parerea mea - ca stiu ca nu vei renunta la el...am eu un feeling.
Mai ales ca el nu va uita toata viata cum l-ai gadilat tu cu piciorushu in buzunaru de la piept
Iar apropos de mersul inainte, o faci pentru ca asa trebuie ca sa ajungi la ceea ce iti doresti!
Miky - io nu cred ca Lara a vrut sa te superi in vreun fel. Sincer, eu am crezut ca la mine se refera, ca aveam o postare mai veche exact cu cuvintele astea
Ana- io zic sa nu-l minti pe PK. apropos de subiectul asta, mie imi zisese ca e mai bine sa incerc 2-3 inseminari intai de toate caci la inseminare, stimularea e mult mai usoara, ca e necesar sa obtinem doar 2-3 foliculi, pe cand la FIV, stimularea se face pentru a obtine poate 10 foliculi, si atunci IA se poate face luna de luna, pe cand FIV el nu recomanda mai des de 1 la 6 luni. Io zic ca are ceva logica in ce spune...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
angelica eu am avut la prima monitorizare de cand am inceput menopurul si puregonul estradiolul 43, iar la a 2-a 306, iar progesteronul 0,2 si 0,1. nu mi-am batut de loc capul cu valorile, am facut am mi-a zis Albu si am incercat sa fiu cat mai ZEN, altfel ma suiam pe pereti.
anaasta sora mea, mousse-ul de ciocolata e favoritul meu ! tocmai ce l-am facut de dimineata si am pus si niste frunzulite de menta in el, a lins sotul castronelul. acum 2 zile m-am carat cu scula mea de mixat (fara curent) la birou sa ii fac unei colege pt pustiul ei (face 6 ani in curand), ca ce ii facuse ea dupa indicatiile mele nu ii placuse, m-a sunat seara sa imi zica ca a papat tot. diferenta a fost ca eu i-am facut la tel pustiului o prezentare f convingatoare.
si pe mine ma bate gandul sa fac mai multa papa proaspata la birou, ca acasa nu apuc. am vazut un vas de gatit la "abur" de fapt in apa clocotita, l-am pus pe lista pt luna viitoare.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)