Clubul "babelor" FIV-oase 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor
Caru cu bere e perfect si pt mine, sper sa fiu in forma pina la 12.30 ca sa ajung la rendez-vous
Aristicule eu zic sa faci si un fsh, pe linga estradiol si progesteron. Se stie ca estradiolul mascheaza fsh, sunt mana in mana "nesimtitii". Auzi dar la eco in z4 de ce te duci? Fata daca se adevereste "timpitenia" esti cea mai tare si vei fi "idolul meu" for ever
Samira nici eu nu mai sunt fan progesteron injectabil, insa cum zicea si Lara, sunt pro duphaston. Stiu ca e sintetic, luat oral, dar eu zic ca se completeaza foarte bine cu utro/crinone vaginal. Si cu doza de estrogeni cred eu ca ar fi bine niste dozari si o reglezi pe parcurs daca e cazul... La fel cred mai mult in cei luati oral decit plasturi, dar e doar parerea mea
Anaasta il lasam pe Eric Aristicai, noi ne concentram pe Bill Cand revin din vacanta de la munte, sa stii ca incep o mica detoxifiere si mi-ar place sa fii prin preajma
Lyly
Observati ca Maria cand are sotul acasa, nu vorbeste deloc cu noi, da? O amendam la intilnire..
Elenuso cum iesi budinca? Pai ce crezi ca am uitat de ea? Toata seara a fost in gandurile mele
Eu ma pregatesc cu soata sa mergem la sala, mai punem niste muschi pe noi...
Yupii peste o saptamina sunt pe partie in Bansko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

rar ma apuca "sentimentalismele", asa ca zic repede, pana nu-mi trece..
eu imi doresc ca toate sa ramaneti in zona, da? Sami, Ari, Ady, Veve, Qiao, Lyly, Balanta, Ralu, Anaasta, Adina, Ioana, Sabina, Cybele, Mikado, Moromeata, Coco, Loretta fie cu burti, fie cu trib, fie cu prescolari sau adolescenti si singurul lucru care sa se schimbe, sa fie denumirea acestui club...desi mie imi place si nu m-ar deranja sa raman o "baba fiv-oasa" cu niste progenituri grasane si galagioase la purtator..
love u all

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriano,sa nu-ti fie de deochi!!!ce sportiva esti...sunteti ,ca vaz' ca sunteti toata familia.

si noi-eu si soata ,impreuna cu Papazi family o sa facem niste sport diseara...prin vreun restaurant...ducem furculita de la mana la gura.

de la 1 Martie ma apuc si eu de pastilat si sportizat...dar o sa ma duc dimineata de la 9 ca-mi e cel mai usor asa.
ma duc la Berry Fitness&Spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara aici raminem garantat
Samira nu e aici pe Magura Vulturului sala asta a ta? Stiu ca au si un bazin fain. Ca vin si eu la cite-o sedinta cu tine

Mergi la inceput

ba da...e pe Magura Vulturului.
si mie imi place ca au bazin...dar la bazin merg doar Sambata sau Duminica pentru ca ma ud la par chiar daca imi pun si casca si tre' sa fiu si nemachiata...si in timpul saptamanii merg la treaba si nu ma duc nemachiata si cu parul aiurea.

la bazin imi place ca au si jet sub presiune si-ti faci un masaj pe cinste la popou si coapse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Adriana, eu sunt always aici, chiar si daca nu scriu, va verific mereu...

Lara, in acel moment de maxima implinire eventual se poate schimba "v-ul" cu "tz" ca sa fim si mai misto...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara, eu o sa va citesc (cat o sa pot cu timpul), si o sa sper pentru fiecare, la plozi galagiosi !

Mergi la inceput

bau

am terminat ciorba,mi-am facut paine si acu' astept sa se faca 6 sa plec in oras

Mergi la inceput

fetelor,mie nu-mi place tacerea ioanei.
de cateva zile nu a mai dat niciun semn de viata.
sper sa fie intr-un we prelungir sau pur si simplu sa n-aibe chef de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Aristica ai mare curaj sa mai incerci o histeroscopie fara anestezie.Eu nu as avea curajul asta, dupa ce experienta ai trait data trecuta.Eu cred ca nici medicul nu te va lasa acum fara anestezie

Mergi la inceput