Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33
Raspunsuri - Pagina 15
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica ai lucrat in unitate sau centrala? AMR < 4 saptamani varsta bebelusei Alexia |
intr-o sucursala, mai exact in Botosani
Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani
happylica spune:
deci e clar.. stii cam ce nebunie e in sistem. cei din centrala sunt mai linistiti.. se duc la 9 si rup usa la 17.00. pe ceilalti.. ii canta cucu' la munca.
cand am aflat ca vine bebe.. am zis 'a venit bebe la momentul cel mai potrivit' aveam nevoie de o pauza
ieri am fost sa duc medicalul.. si acum realizez ca mi-e dor de nebunia de acolo...
AMR < 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happylica deci e clar.. stii cam ce nebunie e in sistem. cei din centrala sunt mai linistiti.. se duc la 9 si rup usa la 17.00. pe ceilalti.. ii canta cucu' la munca. cand am aflat ca vine bebe.. am zis 'a venit bebe la momentul cel mai potrivit' aveam nevoie de o pauza ieri am fost sa duc medicalul.. si acum realizez ca mi-e dor de nebunia de acolo... AMR < 4 saptamani varsta bebelusei Alexia |
daaa... stiu cum e... mie sincer nu mi-e dor deloc
monna3 spune:
ma fetelor sa inteleg ca se cam sparge clubul buhuhu? vad ca nu mai e nimeni pe aici... somnic usor daca dormiti
happylica spune:
in week end e cam liniste. or fi sotii lor mai odihniti
AMR < 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
happylica spune:
eu ma bag la tv.. si poate dorm. azi noapte am reusit sa dorm si eu cat de cat de pe la 5 dimi.
simt k ma ia raceala. sper sa fie doar o senzatie.
o noapte linistita sa aveti!
36saptamani
AMR < 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Happy somn usor sper sa nu fie raceala si maine dimineata sa fii fresh.
dara76 spune:
Eu tot bu-hu-hu :P
31+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*