Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 33
Raspunsuri - Pagina 15
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happylica ai lucrat in unitate sau centrala? AMR < 4 saptamani ![]() varsta bebelusei Alexia |
intr-o sucursala, mai exact in Botosani
Monica, fericita
35+ cu
Cezar-AndreiAMR: 5 saptamani

happylica spune:
deci e clar.. stii cam ce nebunie e in sistem. cei din centrala sunt mai linistiti.. se duc la 9 si rup usa la 17.00. pe ceilalti.. ii canta cucu' la munca.
cand am aflat ca vine bebe.. am zis 'a venit bebe la momentul cel mai potrivit'
aveam nevoie de o pauza ![]()
ieri am fost sa duc medicalul.. si acum realizez ca mi-e dor de nebunia de acolo... ![]()
AMR < 4 saptamani 
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happylica deci e clar.. stii cam ce nebunie e in sistem. cei din centrala sunt mai linistiti.. se duc la 9 si rup usa la 17.00. pe ceilalti.. ii canta cucu' la munca. cand am aflat ca vine bebe.. am zis 'a venit bebe la momentul cel mai potrivit' ieri am fost sa duc medicalul.. si acum realizez ca mi-e dor de nebunia de acolo... AMR < 4 saptamani ![]() varsta bebelusei Alexia |
daaa... stiu cum e...
mie sincer nu mi-e dor deloc Monica, fericita
35+ cu
Cezar-AndreiAMR: 5 saptamani

monna3 spune:
ma fetelor sa inteleg ca se cam sparge clubul buhuhu? vad ca nu mai e nimeni pe aici... somnic usor daca dormiti 
Monica, fericita
35+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani 
happylica spune:
in week end e cam liniste. or fi sotii lor mai odihniti ![]()
AMR < 4 saptamani 
varsta bebelusei Alexia
happylica spune:
eu ma bag la tv.. si poate dorm. azi noapte am reusit sa dorm si eu cat de cat de pe la 5 dimi.
simt k ma ia raceala. sper sa fie doar o senzatie.
o noapte linistita sa aveti!
36saptamani
AMR < 4 saptamani 
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Happy somn usor
sper sa nu fie raceala si maine dimineata sa fii fresh.
Monica, fericita
35+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani 
dara76 spune:
Eu tot bu-hu-hu :P
31+
Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*