Bobocei de Sept-Oct 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari.danciu spune:

Salutare burtici!
Tocmai am venit de la eco. Suntem pe drumul cel bun. Mi-am vazut si si eu ursuletul, i-am auzit si inimioara pentru a 4 oara.
Problema e ca nu mai rezist in casa, asa ca azi o sa merg la munca (program scurt 5h, cu toate ca doctorul mi-a recomandat si acum repaus.
Trebuie sa fac ceva pentru ca nu ma simt deloc obosiita, si nu dorm mai mult de 5h pe noapte. Azi noapte compuneam poezii.
Noi nu luam inca magneziu,spune doctorul ca este prea devreme. Nu avem nici simptome, deci sper ca va fi totul in regula.
Va tb sa repetetam din nou analizele CMV
Cred ca se joaca cu nervii nostrii. Bebe a mai crescut (2,27)
Inca nu se vede burtica, dar se simte ceva acolo
Va doresc tuturor sa treceti cu brio si sa auzim numai vesti bune.
Va pupic dulce

[9w0d]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sept.oct2012

[quote]citat din mesajul lui Simonix

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Simona, ai comandat carutul roz pt ca stii deja ca va fi fetita? La 9 sapt? Sau il schimbi ulterior daca va fi tot baietel?

Si eu vreau sa stiu ce va fi!!!!
Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
10+ ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danageodoiu spune:

Fetelor mamici,
Ne-am facut deja 31 de viitoare mamici la odisee, suntem si multe cu aceeasi data UM, mi se pare f util sa fim mai multe in aceeasi situatie si sa putem vorbi despre ce ni se intampla. Am chiar senzatia ca devin dependenta de forum..
Am mai facut niste actualizari la listuta, dar cred ca nu vor mai adera prea multe fete, ca trecem deja in luna noiembrie..

Eu plec maine dimineata in concediu la ski (era programat din decembrie, nu stiam ca va urma o burtica) si era deja totul platit si aranjat, asa ca nu stric eu gasca. Am un chef de ski incredibil, dar promit ca nu ma voi da decat pe partii de incepatori si daca nu-s prea multi incepatori pe ele...
Nu stiu daca vom avea internet sau daca voi apuca sa intru sa scriu, asa ca va doresc o saptamana usoara tuturor si pentru cele cu greturi, sa ne mai lase in pace, ca imediat facem 3 luni...

Dana, mama Siminicii (25.03.2010) si
9+ ticker pe graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Dana, eu cred ca nu e vorba de niciun carucior, Simonix a primit "comanda", de la familie cred, sa faca o fetita .

am luat si eu rezultatele de la analize, sunt in mare ok, o usoara anemie, dar era de asteptat. deocamdata nu o tratez cu nimic, decat cu indiferenta si incerc sa mananc mai sanatos. sper ca la urmatoarea runda de analize sa iasa ok.
toxoplasma e negativa la ambele rezultate, deci se tine departe de mine virusul. ceea ce nu poate decat sa ma incante .

o zi buna sa aveti

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

foarte dragut Ramona!!
m-am uitat cu mare drag si emotie, nu numai la perioada noastra ci si la altele

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor

Inainte de somn va invit sa vedeti niste video despre perioadele de sarcina, pe mine m-au emotionat foarte tare.

Va atasez perioada in care suntem majoritatea din noi

http://www.youtube.com/watch?v=hIMRTfO7duU&feature=relmfu

In partea dreapta puteti gasi etapele urmatoare pana la nastere...
Vizioare placuta !

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 7

6+

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, la mine comanda e serioasa - e de la fratziorul cel mare, care nici nu concepe ca nu i-as face o bebelusha deci el asta isi doreste, o surioara, si numai asa se refera la bebe: "bebelusha mea". Acum... sper sa fie fetitza, chiar ne dorim, sa schimbam perspectiva, desi eu am asa ceva pt baietei, imi este greu sa ma imaginez mami de fetitza, baiat am vrut intotdeauna, este iubirea mea, mi se pare super mega extra sa fii mama de baiat (desi stiu ca si mamicile de fetitza simt la fel - asa ca vreau sa incerc si experienta cu fifitza )

Daca nu-i cu coditze, schimbam caruciorul :D Si pregatim serios fratziorul hmmm... oricum el e indragostit de bebelushi si sigur o sa fie incantat, orice ar sosi la noi in casa.

Acum... sa vedem, eu cred ca de-abia peste vreo 2-3 luni vom sti :) La 12 saptamani aici nu se hazardeaza nimeni sa iti zica, apoi la 16 sapt nu stiu daca ai noroc sa vezi, deci probabil eco de 20 sapt va fi cea mai concludenta. La Robert am stiut la eco de 17 saptamani, dar a fost o eco genetica, speciala, caci aveam risc foarte mare de Sindrom Down si amnio nu am facut. Am facut in schimb niste eco speciale si atunci s-a vazut si putzica

Eu azi am o zi minunata, normala - ideea este: exista viata dupa gretzuuuuri !! Tin minte ca asa ziceam si la prima sarcina

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

eu sunt hotarata sa sar peste dublu-test si triplu-test si sa ma hazardez la o amniocenteza. n-am bani de aruncat pt statistici necesare medicinii si care nu-mi spun mie nimic concret despre copilul care creste in mine.
stiu ce inseamna amnio, am facut si la bb2, procedura in sine e nimica toata, o intepatura pe care abia daca am simtit-o si gata. maxim 2 min! n-am avut dureri, contractii, dupa 10 min nici nu mai vedeam unde a intepat cu acul.

sexul celui de-al doilea baiat l-am stiut de la 14 sapt, cand dr a zis: "sex masculin, se vede de la o posta!!" . si n-as zice ca e dotat super-excesiv la capitolul asta.

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Tzuki - bine ca ai deschis tu subiectul, si pe mine ma intereseaza amnio. Eu am 35 de ani proaspat impliniti si chiar am discutat cu doctorul. Pe aici procedura este ca peste 35 de ani se cam face amnio - el insa mi-a zis ca la mine nu prea ar face, sunt la varsta aia limita, "varsta periculoasa" a zis By default el nu imi face decat daca doresc eu - eu una as cam face dar deh ... e invaziva, si inca nu am hotarat.

La Robert am facut TT si da, a iesit dezastruos - 1/70 risc de Down. La vremea respectiva eram cam inconstienta si nu prea mi-a pasat, tocmai trebuia sa schimb tzara si nu aveam timp si chef sa fac amnio. Asa ca am facut niste super eco - dura cam o ora una, niste aparate ca in filme - si acolo am vazut bebele disecat pe toate partile iar rezultatul a fost ca evident bebe e OK. Atunci mi-am zis ca io la number 2 nu mai fac prostii de TT ... dar acush na nu prea imi vine - ma gandeam sa merg direct pe amnio.

Mai are cineva in plan sa faca? Ma refer la mamicile peste 35 de ani?

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Simonix, eu am 33 de ani (bine, fie, peste vreo 2 luni fac 34 ), dar nu-mi permit sa risc. la al doilea bb am avut risc cica crescut (adica putin de tot peste riscul lor standard) pt trisomia 18, sindrom edwards, care nu se detecteaza prin eco, pt ca nu sunt modificari structurale. dr atunci mi-a zis sa nu fac amnio, ca nu e cazul, etc. dar mai puteam eu sa dorm?
bine, daca iti zice ca e risc de 1 la un milion sa aiba nustiuce, zici ca e riscul infim. dar cand esti tu ala 1 din milion, statistica nu te incalzeste cu nimic.
eu am decis sa fac acum amnio pt ca am avut 2 sarcini oprite in evolutie si riscul crescut de data trecuta. eu sunt aproape convinsa ca totul o sa fie bine, dar vreau sa vad asta negru pe alb, dorm eu mai bine noaptea.

bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

mari.daciu felicitari pt vestile bune
eu n-am facut niciodata dublutest, doar la Lucas am facut triplutest

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 12+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput