politica in scoala?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

da, la sedintele cu parintii am vazut si eu, dar acolo nu m-a deranjat. eram oameni maturi cu totii, daca aveam chef sa facem politica, puteam s-o facem.

doar ca mi se pare cam deplasat sa ii inveti pe copii ca guvernul e de vina pentru ce se intamla in tara. le deformezi de mici perceptia asupra mersului firesc al lucrurilor, ma rog, aia care chiar retin asemenea informatii si le asimileaza cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pe mine m-a surprins baiatul meu aseara cu un desen cu doua fete - una trista si una vesela si dedesupt doua coloane, una plina sub fata vesela si una aproape goala sub fata trista. Mi-a zis apoi ca fata trista e Basescu si fata vesela Crin Antonescu. Am cam ramas masca. El inca nu merge la scoala, dar e posibil sa ne mai fi auzit pe noi vorbind prin casa, sau diverse discutii pe la televizor. Nu e neaparat de la scoala, ma indoiesc ca la Stefan la gradinita se face politica.
Cred ca politica a ajuns sa faca parte din viata noastra de zi cu zi, ceea ce nu prea e bine. Am sa incerc sa-l distantez de discutii din astea sterile de la televizor sau sa nu mai vorbim in preajma lui, cred ca e mai receptiv decat mi-am imaginat eu, la cei 7 ani ai lui.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Acu' vreo luna m-a informat copilu' meu ca dupa ce nu mai e Basescu presedinte, o sa fie Boc . L-am intrebat de ce crede el ca e asa, si mi-a spus ca daca Boc e ajutorul lui Basescu, asa crede el, ca daca pleaca Basescu vine automat Boc (eu i-am explicat mai pe intelesul lui ca Basescu e presedintele, iar Boc e (ma rog, era) primul-ministru, adica un fel de ajutor de-al lui Basescu - cam cum ar fi un general si un capitan - ca e pasionat de armata). Mi-a placut ca i-a functionat creierasul . I-am explicat apoi ca noi, oamenii din Romania, alegem presedintele, asa e legea. Si m-a intrebat: "pai si pe Basescu tot oamenii din Romania l-au ales", "da" zic, "pai si atunci de ce nu il mai vor oamenii, daca ei l-au ales?". La faza asta i-am explicat ca asa cum si lui azi ii place o anume prajitura, iar maine nu-i mai place, asa se intampla si cu ceilalti oameni... Nu cred ca era cazul sa-i spun ca B. a facut lucruri rele si s-au suparat oamenii pe el... Sau ar fi trebuit sa dezvolt oare? (ca nu-l mai vor romanii pe B. a auzit de la TV, din discutii intre parintii mei etc.)

Ce sa zic, nu cred ca ii putem feri de politica, e la toate colturile... Rea este insa manipularea.

Mergi la inceput