politica in scoala?!
Am si eu o curiozitate, la voi se face polica la scoala?
Azi mergeam cu fata spre scoala, si din vorba in vorba incepe sa-mi explice pe un ton foarte serios ca guvernul e de vina pentru situatia din tara. Ca asa le-a spus lor doamna la scoala. La cei nici 8 ani ai ei, e clar ca ea habar n-are ce-i ala guvern sau minister.
alta data imi zicea de funeriu ca el e de vina pentru ce se intampla in scoli
cu vreun an in urma, la putin timp dupa ce incepuse scoala, m-a terorizat si pe mine si pe taicas-o sa ii zicem cu cine am votat, ca trebuie neaparat sa stie. dar cand zic ne-a terorizat inseamna ca vreo 2-3 luni ne intreba aproape zilnic, facuse un scop din asta :))
Stiu ca scoala la care invata e una "rosie", ca doar au grija sa vina la fiecare deschidere de an scolar sa ne zica doua trei vorbe, sau sa ne mai dea vreo atentie rosie de sarbatori. personal mi-e indiferent cine sustine scoala, poate s-o faca si Vadim, atata timp cat isi tine parerile politice acasa. dar parca incepe sa ma deranjeze ideea ca unor copii care nu au discernamant si nici culoare politica, li se baga elegant pe gat opinii politice, din care e clar ca ei nu pricep nimic, le preiau si le repeta ca papagalii mai departe .
Asa ca eram curioasa, voi ati avut asemenea experiente "politice" cu copii dupa cele discutate/auzite la scoala?!
Raspunsuri
marius spune:
Noi nu.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
desprecopii spune:
mi se pare inadmisibil ca un dascal sa faca politica in timpul orelor de scoala!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
mihaela_s spune:
Eu stiu ca e ilegal ca un dascal sa isi expuna convingerile politice in fata elevilor, indiferent de vasta acestora. Nu stiu legea, dar poate te ajuta cineva. Cred ca e greu sa o reclami pe profesoara fetei, dar asta ar trebui facut.
Mickyyy spune:
nu am nicio intentie sa reclam pe cineva, eram doar curioasa daca mai sunt situatii de genul si prin alte scoli.
desprecopii spune:
Poate reclamatie e greu de facut, dar o discutie cu ea sau cu directoril scolii in care sa semnalezi acest lucru, ar fi necesara.
succes
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Lali spune:
Nu, nu se face asa ceva in scoala.
Nici macar nu imi dau seama in ce context ar putea avea loc astfel de discutii.
Pana la urma la clasele primare nici nu au ore in care sa se poata atinge astfel de subiecte.
Mickyyy spune:
contexte se gasesc, acum a fost legat de situatia din tara, de oamenii blocati in case sub nameti. alta data a fost de grupa pregatitoare si clasa 0.
stiu ca nu se face si ca nu ar trebui sa se faca. dar atata timp cat nu se va sari calul, nu vreau sa iau atitudine.
olympia spune:
Ha, ha, din cauza salariilor, toti dascalii-s impotriva guvernului si nu de-acum. Io am tot vazut faze pe la sedintele cu parintii. Copiii nu mi-au zis nimic direct, doar ca i-au auzit vorbind intre ei.