3-9 martie SMS 848 - Andrei vrea doar sa doarma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cumnatii sunt siderati de ce inseamna tratament spitalicesc in lumea civilizata!
Nu intelegeau de ce i se luau probe de sange din ora in ora...cum roiau in jurul lui Andrei. Asta insemna supraveghere!! Au depistat o problema si o monitorizau!
Nu ca la noi...veneau la sfarsitul zilei: "A urinat azi? Bine"...cel putin asa a decurs supravegherea in ziua in care am stat eu la spital..

Se minunau de AKH, cat de mare si bine organizat este..
Toate astea le dau speranta ca vor gasi solutii si va fi bine.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Acum am vorbit cu cumnata...l-au bagat de urgenta in operatie ca a facut blocaj renal.
Tumora sugruma canalul dintre rinichi si vezica.

Ei erau internati la St'Anna iar pentru operatia asta l-au transferat la AKH.

doamne,Dani,bine ca sunt acolo,nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fii intamplat,daca erau aici!sa ne tii la curent!
Asteptam vesti bune!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sa dea bunul Dumnezeu sa faca o minune pentru puiul mic!
Speranta moare ultima si da, in lumea civilizata macar ai sufletul impacate ca doctorii fac tot ce este omeneste posibil!
O imbratisare stransa parintilor si multa putere!
Ma rog pentru Andrei cel luptator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Di, au obtinut E112? Ce vesti ne dai!
Acum ajuta ma un pic- cum au plecat din spitalul Ms Curie? Cu externare sau cu transfer?
Te sun maine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

Di, au obtinut E112? Ce vesti ne dai!
Acum ajuta ma un pic- cum au plecat din spitalul Ms Curie? Cu externare sau cu transfer?
Te sun maine.

Cu externare.
Nu au formular ca nu a vrut medicul sa semneze raportul medical....
Au primit donatii, 2000 parca de la cancan, transportul asigurat, colegii de servici si toata familia, in total aproape 10.000 euro.
Au fost recomandati la St' Anna si am inteles ca nu ii taxeaza in plus pentru transferul si operatia asta la AKH.
Desi m-am mira..cred mai degraba ca nu au inteles prea bine. De fapt cumnatul e cu engleza, cumnata mai putin.

Andrei se pare ca va sta urmatoarele 2 zile la AKH, la ATI.
Abia maine ii vr lasa sa il vada.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

numai bine micutului....bine ca s-a intamplat acolo......

si asa e peste tot in tarile civilizate....asta pt ca sunt ft bine platiti si isi fac meseria...doctorii romani sunt buni,dar nu au cu ce lucra.....si aici sunt doctori mai putin buni,ca sa nu zic altfel:fiica mea a facut pneumonie,la inceput nu au stiut ce are,dupa cateva zile cu febra am ajuns la urgenta,i-au dat antibiotic,dar nu dozarea corecta...asa ca am ajuns din nou la urgenta....si uite asa a luat o luna antibiotic...iar aici nu interneaza la pneumonie...si analize de sange la copii fac doar cand e ft grav,pt ca totul e ft scump...dar e adevarat conditiile si aparatura medicala sunt la cele mai inalte standarde...cateodata mai bune ca la un hotel de 4-5 stele....dar si pretul e pe masura....

numai bine micutului si putere multa parintilor...

cu drag
Mihaela

Mergi la inceput

Andrei e bine, tumora urca spre rinichi si sugruma uretera.
Au facut un fel de shunt, montand un dren din rinichi si o sonda.
Nu a fost nevoie de dializa pentru ca rinichiul a functionat dupa ce a fost montat drenul.

Au facut niste poze care vor aparea la tv, i-au sunat cei de la Cancan sau Click..nu mai stiu..si am inteles ca vor aparea la Cancan TV.
Eu sper ca si la niste posturi mai serioase, ca nu stiu cine se uita acolo...nici nu imi place ce au scris in cancan...am uitat sa o intreb daca si-au dat acordul sa se scrie asa ceva...

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Doamne ajuta!
Di poate obtine ti un teledon ceva........Tinem pumnii stransi lui Andrei ......nu am inteles au extirpat tumora sau nu au umblat la ea decat sa faca acel dren?

Multa putere si incredere in Bunul Dumnezeu sa treceti peste aceasta grea incercare.Suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Nu au umblat la ea pana acum, iar zona de tumora din jurul organelor nu va fi deranjata, va fi redusa prin tratament, nu chirurgical.

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pur si simplu nu imi gasesc cuvintele la o nenorocire atat de mare ...
Ma rog pentru micut si voi incerca sa ajut cat pot .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput