Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
mihahegarty spune:
Ziua buna si de la noi!!!
Imi a mea s a constipat azi rau de tot de la mancarea de ieri (papaia, para si banana). Azi i am dat avocado cu piersica si cu mar. Sa vedem!!! Se screme micuta, vai, se face rosie ca racul si atat de mi e de mila de ea!!! Gata cu banana, vorba ta Gliana, pana pe miercuri incolo!!!
In rest totul e bine, mananca la fel de bine!!!
Andy08 spune:
Salutare!
Of, Crisspy, imi pare tare rau ca pitica e bolnava. E de groaza cu bolile astea de la gradi. Abia astept sa vina vara! Cu greutatea Andrei....te inteleg. Am si eu o cunostinta care a avut fetita cu greutate mica pana spre 2 ani. La 1 an, avea un pic peste 7 kg, iar mama ei era stresata de numa'. A testat-o pt. toate alea (teste de sange, ecografii etc.) si a iesit o intoleranta usoara la lactate, care a trecut in cateva luni de pauza de lactate. Nu se stie daca asta a fost cauza, ca toate celelalte analize au fost bune (si Andrei cu alergie severa la lactate, oua, nuci etc. avea cu 2 kg mai mult ca ea la 1 an) Acum fetita are 3 ani si 4 luni si vreo 12 kg si un pic (Andrei are 13), dar e inaltuta. A recuperat f. bine, zic eu.
Lori, maine e ziua cea mare. :)
Miha, si voi cu cosntipatia? of! Si Emma se constipa des. Cand i-am scos cerealele de bebe fortificate cu fier, a fost ok. De la ele se constipa.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andy08 Miha, si voi cu cosntipatia? of! Si Emma se constipa des. Cand i-am scos cerealele de bebe fortificate cu fier, a fost ok. De la ele se constipa. Andy, mami de Andrei si de Emma |
Andy oare n o fi de la banana?
In ultima vreme am inceput ce i drept sa i introduc cam 2 linguri mari de cereale la piureul de fructe si uite ca exact de atunci se constipa!!! Poate ai dreptate!!!
Emma se constipa de la banana?
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 Uraaaaaaaaaaaaaa am reusit!!!!!!!!!!! fericita de Sofia Gabriela 21.08.2011 si Rares Ionut 01.03.2005 |
Bravo!
LORIALEX spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maria2mami
...de unde vine? din ro? multa bafta si rabdare Mamica de Luca Pavel 05.08.2011 & Maria Alexandra 29.05.2003 |
Da Mihaela,di Ro cea frumoasa si friguroasa vine Doamne ajuta!