HAI Olga, puiutza, Anca,noce!(67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

MRG, felictari mamico!

Dana, am tot vrut sa-ti scriu de fornait dar ieri am avut o zi un pic mai agitata. Seara la abita pune-i un o picatura de ser fiziologic in fiecare nara si apoi aspira, eu nu folsoesc batista bebelusului ca e prea mic saracutul mi-am luat marimer, un aspirator simplut cu un furtunas la capatul caruia tragem noi.

Georgia, si Valdut a vomitat la un moment dat in jet, dar nu m-am panicat am zis ca a fost supraalimentat si apoi s-a agitat foarte tare, eu zic sa nu te ingrijorezi asa de tare, toti bebeii trec prin asta la un moment dat, eu zic ca nu e subalimentat ci mai degraba supraalimentata mai ales daca ii dai si suplimentul de care zicea medicul.

Dari, bebele trebuie sa mai stea un pic acolo la caldurica, inca e frig afara.

Mihaela
, eu cred ca ne-a facut in maternitate primul vaccin impotriva hepatitei, o sa mai uit in carnetul de vaccinuri si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Georgia mai are si alte simptome in afara de varsaturi? Nu īn#539;eleg ce leg#259;tura vede dr intre varsaturile recente si subalimentatie A luat f bine in greutate si cred ca ar fi o gre#537;eal#259; sa-i suplimentezi cu lp. Doamne dar pediatrii nu stiu decāt sa descurajeze mamicile sa alapteze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Felicitari bianca si mrg! Sa va traiasca bulgarasii, sa fie sanatosi si mincaciosi!
Si noua ne-au facut din maternitate 2 vaccinuri. Nici eu nu sunt fan vaccinuri, dar o sa le facem... dr mea pediatra mi-a zis ca le prefera pe cele de la pasteur, i se par mai de incredere. Nu stiu ce sa zic...
La citeva ore dupa nastere i-au facut vaccinul antihepatic, iar a 2-a zi i-au facut pe ala antituberculoza.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ileana scriu de pe iPod si de aceea apar diacritice. O sa am grija sa le sterg. mersi

Mergi la inceput

In Ro se fac la toti nou nascutii in maternitate 2 vaccinuri anti hepatita b si anti TBC
Eu nu sunt hotarata daca sa o vaccinez si pt pneumococ si rotavirus. Lui Sebi nu i le-am facut si nu a avut nici diaree nici infectii respiratorii severe. A avut ca orice copil infectii resp de cai superioare forme usoare.

Dr Anca Saruca ta a facut diaree data de rotavirus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mai avem un bulgaras!!
A NASCUT CARPEDIEM!!!

"La 11.20 s-a nascut minunea noastra, 3380 g, 52 cm, APGAR 9. Suntem bine amandoi."

FELICITARI MAMICO!!! SA FITI SANATOSI, SA VA BUCURATI DE MINUNEA VOASTRA!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Si la fetita mea i-au facut 2 vaccinuri,unul cand s-a nascut si al 2-lea inainte sa plecam.Iar acum il facem pe cel de la 2 luni.
Bebeii vostrii dorm noaptea?ca eu iarasi am avut o noapte alba pana la 4 dimineata,nu o dormit aproape deloc,adormea si dupa 10 min se treazea,iar dupa timp de o ora nu mai dormea deloc,ii dadeam sa pape,o leganam,nimic nu functiona,dup iar atipea 10 min,se trezea si o luam de la capat.asa a facut de la ora 22.Care ar putea sa fie cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

BV Carpediem!

Eu sunt super happy ca am rezolvat cu botezul...pe 22 aprilie!! (restaurantul), acum tre sa ma ocup de restul....marturii, invitatii, biserica...

cu vaccinurile si noi am facut infanrixurile....dar doar atat...si nu am avut alte probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

felicitari carpediem!!! recuperare usoara si mult laptic! bun venit bulgarasului!
bebelina mea acusica face 2 sapt si trage gaze... eu am spus ca se pregateste terenul pt colici, asa ca am inceput sa-i dau infacol. voi dati/ati dat la bebei ceva preventiv pt colici?

mami fericita de Ariana

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Felicitari Carpediem,sa-ti traiasa bulgarasul!

Mergi la inceput