S-a vandut Rosia Montana?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu as schimba titlul topicului in "Rosia Montana NU e de vanzare", e clar ca "da-ul " de care ziceai are langa ei cativa de "DACA" si acei "DACA" chiar depind de noi, de noi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Olimpia, eu imi doresc sa NU fie vandut aurul tarii dar tare ma tem ca dealul e semnat de mult ... insa de pe vremea lui Nastase la carma.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu imi doresc sa se cerceteze conditiile si legalitatea unei astfel de cesiuni. Avem o problema mare cu privire la resursele solului si subsolului Romaniei daca pot fi exploatate de cine in ce conditii.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Pai DACA legea minelor nu se modifica pentru a putea expropria fortat si DACA acordul de mediu nu e obtinut si DACA patrimoniul Rosiei Montana ar fi protejat de Unesco, acel deal semnat pe vremea lui Nastase cum s-ar mai realiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Olimpia,multam de rezumat!Am citi ieri ceva pe sarite si e...

Nu pot crede ca e adevarat! Niste oameni fff bogati se pot preta la chestii din astea?Asa ca o mica lipeala..Niciun fel de seriozitate..."Da,facem asa..Da..(Facem cum ziceti numai dati-ne)"

Si pe de alta parte cum poate el vorbi in celorlati!?

Mergi la inceput

Pe mine ma agaseaza rau titlul asta, sunt singura oare?
Parca ar scrie "Romania s-a vandut acum multi ani" si ce ar mai urma 'hai faceti-va bagajele si valea" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Pe mine ma agaseaza rau titlul asta, sunt singura oare?
Parca ar scrie "Romania s-a vandut acum multi ani" si ce ar mai urma 'hai faceti-va bagajele si valea" ...

Titlul topicului nu-mi apartine dar sunt convinsa ca are mult adevar!
Da, s-a vandut Romania si se mai vinde si putinul din ce a mai ramas din ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeutza spune:

mie mi se pare ca ca numai in Romania, astfel de parteneriate publice-private sunt considerate "vanzare". Eu vreau ca statul sa ia miliardele care decurg din proiect cat mai repede, sa scape de poluarea existenta la RM si sa se creeze locuri de munca, pt ca orice s-ar zice, e nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Eu as schimba titlul topicului in "Rosia Montana NU e de vanzare", e clar ca "da-ul " de care ziceai are langa ei cativa de "DACA" si acei "DACA" chiar depind de noi, de noi toti!

Da, Rosia Montana nu e de vanzare. N-a zis nimeni ca ar fi. Dar e lasata de izbeliste, asta e clar. Si cand poate fi ajutata, prin proiectul minier, va treziti voi sa sariti ca mai bine o sa lasam in saracie si poluare in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zmeutza

mie mi se pare ca ca numai in Romania, astfel de parteneriate publice-private sunt considerate "vanzare". Eu vreau ca statul sa ia miliardele care decurg din proiect cat mai repede, sa scape de poluarea existenta la RM si sa se creeze locuri de munca, pt ca orice s-ar zice, e nevoie de ele.

Este vanzare si inca pe nimica.
Toate contractele facute cu bogatiile tarii:petrol, gaze, minereuri, ape minerale, etc. nu au fost aduse la cunostinta ADEVARATULUI proprietar:POPORUL ROMAN!
Au fost secretizate!De ce?
Daca nu am dreptate sa se publice clar toate clauzele contractelor.

Si pt. ca m-am saturat de publicitatea perfida cu locuri de munca as dori Zmeutza sa-mi spui la cati ani estimezi ca vor avea de lucru amaratii de rosieni.
Dupa ce vor salta aurul canadienii ce vor mai lucra oamenii? Poate ceva ani la cianuri platiti de statul roman.
Copiii rosienilor categoric nu vor mai avea ce lucra si isi vor lua lumea in cap!

Mergi la inceput