Un creion, un caiet, o carte ! cap 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata,
eu nu am cont de euro si de aceea am discutat cu Papanash sa deschida ea unul in euro pentru donatii universale, adica acolo unde nu exista dorinta expresa de a ajuta un anumit caz; banca e la ea, dar e ok ca Marcia a trimis bani direct lui Diana in cont; si eu primesc in contul meu de lei bani de la Turturica.
Multumim tuturor pentru ajutor.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Giulia, Turturica, LauraOana, Brotacel, Ilinca, Marcia, MihaelaLuminita

multumim fetelor, e minunat cand se strang randurile in jurul suferintei unor oameni
asta se cheama solidaritate

imi doresc din suflet sa putem sa ii ajutam pe toti si cat mai consistent... cel putin pe copii sa ajunga sa-si castige singuri existenta pe viitor

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilache71 spune:

"Rall- actiunea Tg Bujor
Patru fete cu varstele de 9, 14, 16 si 19 si doi baieti de 7, respectiv 12 ani. Sunt 6 copii crescuti doar de tata, Fanica, au o casa din chirpici, nu avem posibilitatea de a tine legatura cu ei ( nu au telefon)."

Am un mobil cu incarcator si o cartela cosmote (1. activa cateva luni = poate da telefon si 2. valabila peste un an = poate primi telefon). Le pot da cuiva din Bucuresti sa le trimita cu un urmator colet (daca nu s-a rezolvat problema deja... Ori daca e nevoie in alta parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Daca intentionati sa trimitetzi colet la Tg Bujor, v-as ruga, daca se poate, sa mai asteptam pina la inceputul sapt. viitoare. Am cite ceva pt ei (citeva haine pt fetele mari, cosmetice, rechizite) si mai astept niste colete (nu stiu exact pt ce varste vor fi).
(si eu am un telefon care-l pot trimite, daca stitzi ca ar mai folosi cuiva - nu am cartela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Din ce povestea Rall, aceasta familie nu are adresa postala, deci nu pot primi colete. Altfel le trimiteam pana acum. La ei se poate ajunge numai cu masina.
Multumim pentru ca ne sunteti alaturi !

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Simona, in acest caz, "renuntam" sa-i mai ajutam pe cei din Tg Bujor si ne concentram spre alte cazuri cu ceea ce adunam de aici?!

Imi amintesc ca Andreea scrisese de 2 verisori (parca) ai Florinei, dar nu mai retin varsta. Poate li s-ar potrivi lor ceva...Andreea, Florina ce varsta are si mai are nevoie de ceva? Ca intre ce am acum acasa, am si lucrusoare mai mici de fetita.

Saptamina viitoare primesc si plapumioara+lenjeriile de pat si decideti apoi daca merg la Cluj (unde vad ca, datorita implicarii totale a Laurei_s cit mai multe fete isi ofera ajutorul) sau la Vaslui sau Butnaresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Le pot duce eu cu masina, insa nu pot garanta ca o sa fie imediat. Drumurile inca sunt rele acolo (se merg cativa km pe pamant necimentat, putin circulat)

Dar va pot garanta ca ajung la ei, chiar daca-cu putina intarziere

Prietenul meu le poate prelua din Bucuresti, el le aduce la mine, eu le duc la Tg Bujor

Mergi la inceput

Rall, itzi dau un PM acum.

Sa ne spui daca e o idee buna cea cu telefonul (am vazut ca s-a oferit o fata sa dea cu tot cu cartela, ca sa poat afi contactati....eu pot sa mai trimit un telefon, daca consideri ca le-ar fi util).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Helbi, am raspuns

Daca vasilache71 poate trimite telefonul, cred ca le e suficient unul. Oricum nu-si vor permite sa incarce doua telefoane

Mergi la inceput

Rall, acum am vazut rasp. tau. Ai dreptate, ca nu-si vor permite 2 telefoane. Unul cred totusi ca e bine sa aiba, asa pot fi si ei contactati si mai aflam de ce au nevoie.

Mergi la inceput