Scoala 17, Buc, rog ajutor

Scoala 17, Buc, rog ajutor | Autor: ruxi

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, dragi mamici si tatici.
Am nevoie de ajutorul vostru. Din aceasta primavara ne vom muta, pe strada Clucerului, sector 1. Fetita cea mare, care acum este clasa a 3-a, va trebui sa schimbe scoala, din toamna, ne-am gandit noi. Strada Clucerului este arondata la Scoala nr.17 unde, din pacate, am inteles ca se intra foarte greu. Mi s-a spus ca, chiar daca sunt pe o strada arondata acestei scoli, s-ar putea sa am surpriza sa nu mi-o accepte.
As avea nevoie de cateva informatii de la parinti care au copii la aceasta scoala, sau nu neaparat:
- este o scoala buna, nivelul, inclusiv la clasele 5-8, este unul performant?
- stie cineva ce invatatori sunt acum la clasa a 3-a si care ar fi de recomandat si care de evitat?
- poate cineva sa ma ajute cu o recomandare, ca daca intampin greutati la transferul copilului, sa o pot totusi inscrie la aceasta scoala?

Va multumesc mult si va rog mult daca stiti ceva nu ezitati sa imi raspundeti.

ps: oarecum prin zona ar fi si scolile nr.3 si nr.170, de aceste scoli stiti ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Daca esti arondata la aceasta scoala trebuie sa te primeasca..Clucerului cred ca 99% la ei intra. Eu zic sa mergi la scoala si sa vorbesti cu directoarea ca asa de zvonuri este plina piata..Auzi una dar acolo situatia este alta..mai ales la tine care vei avea acolo domiciliul..
daca te muti din craiova la bucuresti iti duci copilul aproape de casa din bucuresti,nu?

succes si sa ne tii la curent

Mergi la inceput