Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Shosho, pe cuvant daca inteleg de ce nu iei vitaminele. Si... nu, nu cred ca o saptamana e suficient.

Anitta, deocamdata 300mg de Flecaina si 25mg de Digloxina zilnic. Inca nu a venit rezultatul de la analiza de sange, s-ar putea sa mai suport niste Digloxina si atunci poate mai vedem un progres. Cat de mic. Ca acum ne e suficient si mic . Sa vad apoi ca lichidul se diminueaza si ma-mbat . Virgi, evident ca rosu vinul. Vin fiert alb eu nu concep.

Diana 28+ cu Mirciulica

Au un miros ciudat, imi fac o foameeee( la 8 dimineata ma roade stomacul deja), nu prea am luat pastile in general,....nu-mi plac...Dar pentru ca mi-e drag Mirciulica, le iau....problema e ca ma plictisesc repede de ele si "uit" o zi, doua, trei sa inghit pastila.

Mihaela25+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Shosho, pe cuvant daca inteleg de ce nu iei vitaminele. Si... nu, nu cred ca o saptamana e suficient.

Anitta, deocamdata 300mg de Flecaina si 25mg de Digloxina zilnic. Inca nu a venit rezultatul de la analiza de sange, s-ar putea sa mai suport niste Digloxina si atunci poate mai vedem un progres. Cat de mic. Ca acum ne e suficient si mic . Sa vad apoi ca lichidul se diminueaza si ma-mbat . Virgi, evident ca rosu vinul. Vin fiert alb eu nu concep.

Diana 28+ cu Mirciulica

Au un miros ciudat, imi fac o foameeee( la 8 dimineata ma roade stomacul deja), nu prea am luat pastile in general,....nu-mi plac...Dar pentru ca mi-e drag Mirciulica, le iau....problema e ca ma plictisesc repede de ele si "uit" o zi, doua, trei sa inghit pastila.

Ca sa eviti foamea ia-le inainte sa te culci. Ca sa eviti mirosul tine-te de nas. Ca sa nu uiti, pune-ti o alarma zilnica. Si gata .

Nici eu nu iau pastile (nici algocalmin daca ma durea ceva), antibiotice cred ca nu am mai luat de vreo 8 ani. Analizele poate or fi iesit ok, dar nu stiu, ai facut pentru a vedea calciul, magneziul, fosforul, si toate cele? Rau nu-i fac piticutului si s-ar putea sa aiba nevoie de ele.

Dar mi-a placut motivatia ta de a le lua pana la urma .

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Multumesc Diana pentru incurajare . Il voi ruga pe Cezar sa ma verifice in fiecare zi. M-ai scapat de cearta dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

E cel mai frumos capitol asta! Si cea mai buna zi a saptamanii. A venit Ellysor acasa, Mirciulica are pusul 160-180, eu le-am cunoscut pe Virgi si pe Mirela...
Avem poze pe picasa, in albumul Virginiei. Trei deosebite, ce mai!... Si-un domn foarte haios.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Ma gandeam la Cezar si mi-am amintit ce bucurosi eram noi cand dr a zis "DA, puteti incerca"(timp de 9 luni am incercat tratamente pt un chist ovarian, la primul tratament, el tot crestea, apoi am schimbat medicul pt ca mi-a zis sa astept...sa treaca de la sine iar eu nu mai aveam menstruatie deja.Actualul dr mi-a zis ca ajunsese la 8cm chistul, ovarul era acoperit total si eram propusa pt operatie.Am incercat insa ultima mea sansa, un alt tratament si am reusit, nu mai am chisturi deloc). Eram nerabdatori sa fim parinti. Am gasit scrisorica care ne-a facut sa radem, nu mai stiu de unde o am, insa e tare hazlie. O las aici, sa va amuze si pe voi:
Mesaj pt barza
Acesta carte este un cadou ce poarta un mesaj foarte special pt minunata barza. Sper sa-ti placa si ca o mica favoare te rog din suflet cat mai curand posibil sa-mi aduci un bebe cat mai scumpic posibil. Dupa cum vezi, sunt indragostita pana peste cap si imi doresc foarte mult din dragostea mea sa ofer acestei fiinte scumpe cel mai frumos posibil rod al iubirii noastre – un bebe. Nu stiu cat de mult intelegi tu din toate astea, pt ca din cate am inteles te pricepi la un singur lucru si gata, dar cu siguranta pana si tu vezi acum cat sunt de-mpovarata de dragoste si pasiune si e in joc menirea si scopul existentei tale, caci doamne, de serviciul tau depinde fericirea unei inimi si crede-ma nu e mai mare nenorocire pe lumea asta ca fericirea unei inimi in primejdie.
Sper numaidecat sa ajunga acest mesaj acolo unde esti tu jos, pardon sus, si cat mai de curand sa-ncepi a te straduii mai mult sa-mi faci rost de scumpul meu bebe.
Eu cred in tine, te-am placut si m-ai impresionat din prima clipa cand am auzit de tine, si iti promit, mai mult decat pana acum, voi avea grija sa fii rasplatita, nu cum se cuvine, caci nu exista masura de rasplata pt nepretuitul tau serviciu, dar macar cat timp se cuvine, si anume pt totdeauna. Pt totdeauna iubita mea barza te voi rasfata si satisface cu neasemuita grija, numai reuseste sa-mi aduci bebeul. Eu nu mint si nu fac promisiuni desarte, nu tie scumpa braza, nu cand vorbesc asa din inima ca acuma. Fi buna cu cea mai recunoscatoare femeie din lume, fa-o ca o faci in primul rand pt tine, si mai faci si-o mare fericire altcuiva…
Si despre bebe ai grjia ce-mi aduci, stii tu cu cine trebuie sa semene da nu uita sa aiba cateva si de la mine, stii tu si ce am eu mai frumos … sa nu faci vreo prostie, nu ca n-am incredere in tine da nu ti-s toate asa grozave precum ciocul si ti-am spus ce mult e-n joc, de data asta sa stii ca ai suporti si tu consecintele serviciului, nu doar clientul!
Uf draga barza, fa-o odata si fa-o bine de tot, atat imi doresc de la tine, si iarta-ma pt restul, intelege-mi supararea… eu te pup dulce dulce acum ca degraba nu-ti mai dau decat cand vi cu bebe…
Drum bun …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor!
Mii de scuze ca nu am mai intrat am atat de muuuulta treaba la servici, seara ajung mega obosita, nu mai am putere decat sa va citesc.
M-am rugat si eu ptr Mirciulica, speram ca gandurile noastre bune sa ajute tratamentul si sa auzim in continuare de la mami a lui numai vesti bune!
Elishor bine ai sosit acasa, imi dau seama ce dor iti era de patutul tau!
Virginia am vazut ca ai intrebat de mune, un pupic tie, sa stapaniti sanatosi mobilierul!
Azi am fost si noi la morfologica, toate bune, e un pic micut cu cateva zile, nu mult dar este in regula totul. Si la sfarsit i-a facut o poza superba, e frumules tare tare!
Pupici multi si sanatate tuturor!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Va uitati la Romanii au talent? Ce mult m-a impresionat baietelul de 11 ani care a cantat la fluier, acompaniat de tatal lui. Copil simplu, dintr-o familie numeroasa, dar curat, ingrijit, cu un vocabular placut si preocupat de muzica. Bravo parintilor pentru educatia frumoasa pe care i-au dat-o!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Eu ma uit si citesc si bancuri pe google . Impresionant copilasul, intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Seara buna fetelor!
Elly bine ai venit acasa! Speram ca in caldura si confortul casei tale alaturi d ecei dragi se opresc de tot contractiile.
Diana ma bucur enorm ca Mirciulica revine la normal si ma rog sa o tina tot asa.
Am venit si noi de la morfologia 2 si aici bebe la varsta sarcinii de 23s5z e de 23s2z, ce e sub limita (e sub a 10 percentila) e si aici tot capul...e de 22s, dar doctorita a spus ca per ansamblu este bine.
Mi-a masurat si fluxurile pe artere si a spus ca e ok.
Mi-am luat rezultatul la urocultura...pfff am dezvoltat peste 1 mil de E-coli, care cik e fff mult, dar eu sunt bine mersi fara simptome, astept sa vad ce tratament ma pune sa iau doctorita.
Legat de pasiunea mea de sarcina: Coca-cola, tocmai ce am castigat in seara asta la Fanta sotului sub capac o cutie de Cola, eram asa fericita, ca un copil mic.
Va pe toate si bebelusii din burtici!

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna seara burtici!

Ellyshor bine ai revenit acasa! Ma bucur ca esti mai bine si sper si la mai bine de atat

Diana Doamne ajuta! Ma bucura din suflet vestile. Poate combinatia asta este ideala. Va pup si ma rog in continuare sa va fie bine

Anitta si pe mine m-a impresionat copilul ala cu fluierul, mai ales ca a vorbit foarte respectuos, nu pareau o familie instarita si mai avea 12 fratiori acasa.

Eu sunt bine, zilele astea am fost plina de energie si am prestat curatenie la greu, spalat, calcat, ciorbici si maine voi incerca prima prajitura din viata mea. Mi-a ales soacra mea din agenda ei de retete pe cea mai simpla. Sper sa-mi iasa.
Bebe are program matinal de antrenamente, topaie burtica de pe la 5-6 dimineata pana pe la 1-2 ziua, apoi somn de voie. E un smecher si-l iubesc mult.

Va pup si sa avem un weekend minunat!

Deea 23+ cu dolofanel

Mergi la inceput