Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, acum am vazut mesajul tau si am vrut sa te sun. Poate ai inteles ca sunt eu, ori poate erai ocupata, dar dupa 2-3 apeluri a sunat "ocupat", banuiesc ca ai respins apelul.

Lucrurile pe care vrem sa le trimitem in Romania sunt la Geneva. In principiu, e un troller (relativ imens). Nu stiu exact cum calatoreste sotul tau (cu masina ori cu avionul), mi-ar fi de mare folos ajutorul lui, dar nu vreau sa il incarc prea tare. Asa ca daca s-ar putea ar fi minunat, daca nu, e rezolvabila si problema asta cumva.

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete,

ca vorbeam la un moment dat de mai multe cezariene. E o fata de DC care are 6 copilasi toti nascuti prin ceza..asa ca se poate, unul dintre ei nascut cu medicul meu, l-ar fi vrut si pe ultimul cu dansul insa financiar nu si-a mai permis..ma rog..ideea e ca se poate.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Hello,fetelor!
intru o tzara in pauza de pranz sa va salut si sa va urez o zi buna!Sper ca sunteti toate bine...diseara la 20 sunt aici la rugaciunea pt Mirciulica si Diana!A ajuns si patutzul lui Constantin impreuna cu saltelutza.Mai am vo 15 min sa fac receptia si inspectia si-am fujit la lucru...
mamicile si burticile!

Virginia 27+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Si eu raspund prezent pentru deseara! am intrat repede sa vad ce mai faceti de la servici in timp ce mananc niste lapte cu cereale. Va pup

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Virginia, am cunoscut un baiat super haios,dragut si f smart in we trecut, pe care il cheama Constantin, ma gandeam pana acum ca e un nume mai dur pentru un copil..insa cand am auzit alintul lui "TIN TIN" mi sa parut superb.

So, felictari pentru un nume mare (si la propriu si la figurat) pentru al tau baietel.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
In sfarsit am ajuns acasa, umblu brambura de dimineata.
Anitta super idea ta, Mirciulica si de altfel voi toate si bebeii sunteti mereu in gandurile si rugaciunile mele.
Shosh eu merg maine la un alt medic pt ecocardio si apoi la doctorita mea mai am control pe 5 martie. Sper ca bebe sa isi revina. Ce e drept eu in luna asta in care el a ramas in urma am facut un tratament pentru infectie urinara cu niste pastile din plante si am simtit ca a crescut diureza, acum am schimbat medicamentul si parca am revenit la un normal. Incerc sa nu ma panichez, sa iau lucrurile asa cum sunt si sa am incredere in bebe si in medici. In ce priveste greutatea mea si marimea burticii...inainte de sarcina aveam 50 kg si acum 55 kg la 1,65 inaltime, burtica mea e mica, nu ma astept sa fac vreun bebeloi, dar ma rog la DD sa fie sanatos si in parametri normali. Eu la nastere am avut 3,100 g.
Elly te asteptam cu drag acasa!
Fasolica mea a iesit super, mai mai ca as mai baga o portie dar o sa fac poc.

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Hello!

Am postat si eu (in sfarsit) o poza pe facebook. As pune si pe picasa, dar nu mai stiu parola, sau poate s-a schimbat... Daca vrea cineva sa-mi dea PM, as fi recunoscatoare.

A venit caaaaaruuutul. N-am reusit sa-l montez complet, dar il monteaza Bogdan diseara.

Anitta zici bine ca bebe trebuie sa fie la orizontala, iar suprafata sa fie perfect dreapta. In descrierea carutului asa zicea si am o prietena care a luat un model similar pt bebele ei de 2 luni si e ok. Oricum noi in primele 2-3 nu o sa prea iesim cu el, stam intr-o zona a Bucurestiului unde nu e nici un parc pe aproape si sper cand implineste bebe 3 luni sa ne gasim sa cumparam apartament la Ploiesti. Acolo o sa-l plimbam toata ziua Oricum eu cred ca are caracteristicile de baza: landou, roti pivotante, maner reversibil, destul de ingust sa incapa in lift (am masurat liftul inainte) si e la un pret rezonabil. Sunt foarte multe de cumparat pentru venirea lui bebe dar macar sa vina sanatos.

Virgi felicitari pentru patut, sa creasca mare si sanatos in el Noi primim patutul mostenire de la nepotelele cumnatei, ni-l aduce duminica si tarc tot de la fetite.

Corina 25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor, eu imi voi incepe rugaciunea pentru puii nostri sa cresca in burticile noastre si sa fie sanatosi si frumosi.

Diana, pentru Mirciulica inimosul , sa se faca bine, si sa fie un baietel sanatos si voinic , ca tatal lui, si iubitor ca mama lui :)

Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Si eu sunt sunt aici acum,am ajuns mai tarziu de la servici,dar nu v-am uitat![ruga
sa dea Dumnezeu,sau natura,sau universul(sau cine vreti voi) sa avem sarcini usoare,cat mai pan la termen si sa avem copii sanatosi,frumosi si norocosi!!!!

Mergi la inceput

Mai,eu am senzatia ca m-am ratacit...unde e toata lumea?Am inteles eu ceva gresit si avem intalnire in alta parte?
Eu raportez pe azi:
Am asamblat minunatul patut(sotzul nu eu),am pus salteluta si pe Ioana in el sa facem probe(pun poza pe picasa.).Am reusit(evident tot sotzul ) si am dat 2 pereti din camera cu un var lila stins(urmeaza ceilalti 2 in alb...in episodul urmator).
BLANCA,sa stii sa ca si mie mi se pare foarte serios numele Constantin pt un bebelus,insa ma gandeam ca il mai ”indulcim”putin cu Lucas alaturi.Dar e posibil sa ne mai razgandim pana la final.Clara e un nume la fel de sobru pt o fetita,mie mi se pare un nume ...”regal”
ELENA ;sper ca esti ZEN,macar pana maine,ca maine sunt sigura ca te va linisti medicul la care mergi
SHOSHO ,bafta la cursurile prenatale!Sa stai cu ochii in patru...oricum iti intra pe o ureche si iti iese pe cealalta
ELLYSHOR;maine facem petrecere de bun venit,nu-i asa???
ANITTA;sper ca te simti bine pe unde esti!Poate ne vedem in curand??
CUCHILICI,felicitari pt carutz si pt patutzul ce urmeaza!Sa le folositi sanatosi!vad ca si voi ati avut azi program de ”asamblari”.Noi am primit carutzul de la niste cumetri saptamana trecuta.
DIANA;dragutza noastra asteptam in continuare vesti!Pupam inimosul si mamica lui ZEN!

Mergi la inceput