Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pentru aciditate ia Rennie, sunt ok in sarcina si iti ia aciditatea cu mana..eu cu ele am trecut peste la sarcina cu Eva.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Blanca mersi mult pentru raspuns

Irina tare frustranta situatia cu nepotelul si ca nimeni nu ia atitudine desi au vazut comportamentul si ca te-a lovit. Eu cred ca i-as explica cu vorba buna sa nu ma mai loveasca, as vorbi cu parintii, iar daca nimic n-ar functiona, m-ar stii de frica Pe bebele meu nu-l pune nimeni in pericol

aaa si sotul meu deja ma intreaba de Diana si Ellishor hihih, e la curent si va tine pumnii si el sa depasiti situatia asta cat mai curand

Corina 25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elena, INR-ul scazut e un oarecare semn de probleme de coagulare, nu INR-ul crescut. Cu cat INR-ul e mai mare, cu atat sangele se coaguleaza mai greu. De obicei in sarcina problemele sunt de coagulare prea rapida a sangelul, nu prea lenta. Deci fii pe pace.
Fetelor, eu nu m-am odihnit azi, caci am avut de lucru de la 12 pana la 19. Apoi m-am dus sa-l iau pe M de la socri, am mai stat acolo la masa si uite-asa abia acum jumatate de ora am ajus acasa. Sunt cam obosita si nu m-am simtit prea in forma azi.
Cuchilici, arata fain caruciorul, dar se lasa complet pe spate? Asta e un aspect foarte inmportant in primele 5-6 luni de viata ale copilului. Copilul trebuie sa stea perfect pe spate, fara nici o ridicatura, mai ales in primele luni.
Eu inca nu ma gandesc la zilele din preajma nasterii. Imi par asa de departe... Mai ales cu ninsorile si gerul care ne-au napadit, cand eu stiu ca o sa nasc in luna iunie, pe ditai caldura si frumusetea verii...
Maine poate reusesc sa fac si eu vreo poza burtoacei, nu mi-am pozat burta deloc in sarcina asta.
Diana, omleta aia mi-a facut si mie zilele trecute cu ociul, cand o sa fac rost de oua de casa o sa o fac si eu. Voi cum mai sunteti in seara asta?


Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, nu prea bine. La inimos nicio schimbare - tot intre 190 si 200 e pulsul. Cu logistica inca nu am decis nimic si tare ma apasa. Maine ma intalnesc din nou cu cardioloaga si cred ca trecem pe Flecaina + Digloxina. Sincer, mari sperante nu imi pun pentru ca deja le-am incercat pe ambele fara prea mare succes. Poate a aflat ceva si despre posibilul transfer la Lisabona, cu toate ca ma indoiesc, stiind cat sunt de intarziati si neseriosi portughezii. Cu moralul... nu prea bine nici cu ala. Parca-s intr-un cosmar care nu se mai termina, doar se amplifica. Dar, maine e o noua zi.

Corina, e foarte fain caruciorul, sper sa fiti multumiti de el si sa-l folositi mult si bine. Am vazut ca se intinde complet si poate fi folosit de la nastere.

Ioana, a iesit ciorba?



Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Diana nu te lasa, fii optimista in continuare! O sa fie bine inimosul tau scump.
Am facut fasolica azi...dar o gust maine ca am terminat-o cam tarziu...am fiert la ea 4 ore!!! deh...fasole bio.
Virgi sper ca nu tii la suparare.
Noapte buna!

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Vai, Blanca, hai ca-i haioasa rau Eva. Vezi ca asa m-am procopsit si eu cu numele de Clara.:) Tot de la sor-mea mai mare si tot ca se uita la desenele cu Hedi, fetita muntilor. :)
Am avut si noi controlul de 28 saptamini + testul de glucoza. Toate bune si frumoase. Saptamina care vine zburam catre Atlanta sa-l vedem pe tati, abia asteptam ca ne e un dor de el...:)

Va pup,

Clara - mami lui Bryce si Kaeden- 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara,

nu am reusit sa mai citesc de 2 zile dar am intrat sa va salut si poate zilele urmatoare gasesc un ragaz sa va recuperez.

maine pornesc iar la drum, in partea din moldova si prima stationare va fi piatra

pupicei si o seara frumoasa

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor, cred ca toata lumea dorme aici, insa eu am probleme, nu pot sa adorm. Acum beau o cana de lapte cald, poate poate.

Desi m am pus la 11 in pat, la 1 .15 m am ridicat ca deja simteam ca nu mai pot, insa am avut o sesiune cu Printiorul meu de toata frumusetea, asa s a jucat si a dat si din manute si din picioruse, se simte ca a mai luat in greutate ca da din ce in ce mai tare, acum il pandesc sa vad daca i se vede forma mainii sau a piciorusului prin abdomen. DOamne cat pot sa l iubesc!!!!!



Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Diana, sper ca inimosul sa raspunda la contailul pe care il pregati acolo si toate o sa merga din ce in ce mai bine. Trebuie, nici nu se poate altfel.

Te cred ca e destul de complicat cu logistica, insa nu te stresa acum prea tare cu astea, o sa vezi ca se rezolva cu calm si rabdare!!!

Diana draga, ciorba mea a iesit de vis nici nu mi am imaginat ca o sa mi se para mai buna ca la mama acasa:). Prima mea mancare facuta singura de femeie maritata:))). Multam fain



Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna dimi, burtici, va invit la un laptica cald sau cafea pt cine bea
noi ne-am trezit sa-i pregatim cafeaua lui tati, ca a plecat la serviciu, iar acum luam micul-dejun.

Ieri am inghetat de frig, am fost la facultate, am avut un examen si tocmai atunci s-a apucat de nins...si ca sa ajung la facultate (care e in alt oras), trebuie sa schimb 2 mijloace de transport in comun, ca masina n-am Si am avut de stat in frig, sper sa nu ma racesc. Cand am ajuns acasa, eram aproape "om de zapada", abia ma mai vedeam.Noroc ca atunci trecea soferul de la autobuzul firmei la care lucrez si i s-a facut mila de mine si m-a luat, ca acolo ramaneam.

Mirela, Piatra-Neamt...si eu vreau!!! Eu acolo m-am nascut, dar locuiesc in Hunedoara de la 1 anisor , dar vacantele de vara mi le-am petrecut acolo, e ff frumos orasul, nu am mai fost de mult, sper sa am ocazia sa-l duc si pe sotul meu acolo..
Corina, f frumos carutul. Sa-l stapaniti sanatosi!

pupici pt burtici si comorile din ele

Irina 28+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput