Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

mi_bebelina de ce nu foloseste medicul anestezia pt. masea?. mie si gineco si medicul stomatolog mi-au spus ca este ok in trim.II.
Cat despre combaterea constipatiei eu am descoperit de curand zacusta pt. care am facut o pasiune de cateva seri si care da rezultate nemaipomenite.
Pt. epilat eu folosesc atat ceara cat si lama depinde de timpul avut la dispozitie.
Diana ma bucur mult pt. tine si baietelul tau, in conditiile date ramai in spital pana nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

elena, ref la epilatul cu IPL, obtii rezultate cu atat mai bune cu cat firul e mai negru, ca sa fie contrastul mai mare cu pielea; eu sunt multumita de rezultate, ca eram hairy rau, nici cu ceara nu ma tinea mult si apareau firele negre (desi am cele 4-5 fire de podoaba capilara satene). ca reguli, nu trebuie sa folosesti decat lama intre sedinte si sa nu expui zona pe care o tratezi la soare (eu am inceput toamna si pt picioare am continuat si toamna urmatoare ca trebuiau 2-3 luni intre sedinte si am facut 6 sesiuni). pt zona inghinala se fac parca la 3-4 sapt, dar nu mai stiu sigur, cert e ca am terminat intr-un sezon rece.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (ian 2011) si 20s
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Multumesc ptr felicitari

In cautarea unui prenume ptr bebelusul meu, am gasit asta.
Va pun si voua link-ul, eu am ras pana m-au luat contractiile.
Sper sa nu patiti la fel

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108583&whichpage=1

Deea 23+ cu dolofanel

L-am chemat si pe sot sa radem impreuna!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_lia

mi_bebelina de ce nu foloseste medicul anestezia pt. masea?. mie si gineco si medicul stomatolog mi-au spus ca este ok in trim.II.

Nu stiu, dr stomatolog a zis ca-i e teama, cu dr ginecolog nu am vb...oricum si mie mi-e teama sa nu fac rau lu' bebe, asa ca sufar si tac......ca Ana lu' Ion a lu' Liviu Rebreanu.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

nici eu nu merg la dentist, pt ca mi-e frica sa nu-i fac rau lui bebita, asa ca mai trag 10 saptamani, pana se naste.
Eu nu am luat nici o pastila, in timpul sarcinii, doar vitaminele recomandate de ginecolog, in rest, nimic, am suportat durerile de burta si spate la inceputul sarcinii, de masele, de cap, raceli etc.
Stiu ca unele sunt recomandate in sarcina, dar tot le-am evitat, ca sa fiu eu sigura ca bebita e bine. Oricum, vorba lui Ellyshor, AMR 10+

Irina 29+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna seara!
Am venit si eu de la medic, mi-a prescris amoxicilina de 1 g la 12 ore 7 zile, pentru infectia mea cu E-coli e apa de ploaie, dar...ce sa fac...si asa ma simt vinovata ca il droghez pe bebster.
Iarna viitoare cred ca ma bag si eu la o epilare IPL in zonele intime ca m-am saturat de ceara si lama.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara,

am reusit sa trec in revista ultimile 2 saptamani

ma bucur pentru vestile grozave aduse de Diana si pentru ca Elyshor a revenit acasa

Casa de piatra lui aever!

Eu ma bucur enorm ca in aceasta sesiune am reusit sa ma intalnesc cu anitta si cu virgi.

amandoua m-au intrebat ce am de gand cu sarcina ca nu ma mai inscriu la scolarei si scolarite de septembrie, dar sincer nu reusesc sa imi mai fac timp pentru a ajunge la medic. cand am fost si eu in bucuresti nu a fost disponibila doctorita.

sa vad saptamana viitoare, daca reusesc sa imi fac o programare, desi mi-e teama ca iar o sa fiu pe rosu ... uffff ce ma enerveaza dereglarea aceasta... nici nu se termina bine si vine iara

legat de epilare, eu ma fac cu aparatul de peste 10 ani si m-am obisnuit, la inceput ma defrisam si eu total in zona inghinala, dar de cand l-am cunoscut pe sotul meu am renuntat la ac metoda,

cand m-am intors din petrosani am filmat defileul, cat m-a tinut bateria, o sa incerc sa fac o prelucrare si sa atasez pe picasa
a fost o adevarata aventura, ca toata lumea ne suna sa vada unde suntem ca se inchid drumurile iar noi ii dadeam inainte, prin mijlocul codului galben ... sau rosu

in schimb azi noapte a fost groaznic... de la tecuci la slobozia am mers printr-o ceata de nu vedeai la 1 m, dar ne-am descurcat
am plecat la 22 din barlad si am ajuns la 4 dimineata in eforie

sincer, la cata zapada am vazut pe unde am fost, cred ca m-am saturat si vreau sa vina odata primavara!!!

va pupicesc

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

seara buna,burticutze!
noi am avut o zi luuuunga si plicticoasa!si sa revenim la plangerile de dimineata...
ELENA,JOANA.pt gaze eu iau Sab Simplex(Espumisan)...ma ajuta foarte repede sa scap de senzatia de balon gata sa plesneasca si de borfaiala din matze...
ELLY,teoretic din luna a 7a bagajelu ar trbui sa fie pregatit in dosul usii,iar eu oricum prefer sa nu fiu luata prin surprindere...asa ca am dat drumul la ”jocurile olimpice”.Plus ca nu stiu cat voi mai fi „mobila”,iar eu prefer sa-mi aleg cu manutzele personale lucrurile necesare.Cat despre problema cu monstruletii anali,chiar daca ai tranzitul bun ,sa stii ca sedentarismul+presiune exercitata de uterul in plina ascensiune pe anumite vase din zona pot duce la aparitia hemoroizilor.Vroiam sa te intreb daca mai ieisi utrogestan in continuare si ce pastile mai iei la domiciliu impotriva contractiilor.
MIRELLA,sper ca in zilele astea putine la numar cat iti tragi sufletul pe acasa,ajungi si la un control la ginecolog!
ANITTA,babe chanel forum....ti-a mers smecheria cu lingura de lemn in ochi?Sotzul meu facea frecvent intr-o perioada vestitul orjelet,si daca il surprindeam in periada de debut nu-i trebuiau decat 2 aplicatii de unguent cu Kanamicina si-i trecea...daca-i bagam cu lingura de lemn ,mai tare acceleram procesul de „coacere”...
MI_BEBELINA,ce fel de chiloti zici ca ti-ai luat?Eu intentionez sa-mi iau chiloti de unica folosinta,din farmacie(nu pampersi pt adulti).Sunt foarte comozi,nu au elastice dure,jenante,i-ai dat jos si i-ai aruncat,nu ai grija lor prin spital...
ALINA04AND,fructele ar trebui sa te ajute...dar la mine personal...nu mai functioneaza nik,mananc legume si fructe si proaspete si uscate,iau suplimente cu Acidophillus(Eubiotic,Linex...),beau activia,ma hidratez corespunzator...dar degeaba...Dar vorba lu Elly,nici sedentarismul nu ma ajuta..
DEEA,felicitari pt dolofanelul santoshel!Dea cum nu mai trebuie decat sa faca si mai multe chiscutze!Sa stii ca si ceara de unica folosinta tot fierbinte se aplica,doar ca ulterior se arunca ,nu se mai refoloseste la alte cliente.Si da rez f bune.Si eu am parul inchis la culoare si cu firul gros ,si cremele nu au functionat niciodata,doar mi-au provocat iritatii...
DIANA,ce sa mai zic?Miracolele se intampla si noi asistam la ele...mai asteptam si vestile despre lichid si abia apoi beau vinutzul fiert.
Unde or fi umbland Anxy si printzesa ei?
Fetelor cu dureri de dintzi,nu va doftoriciti acasa!Mergeti la dentist si cereti anestezie(eventual cu acordul prealabil al ginecologului,daca sarcina respectiva o impune)Acum exista anestezice sigure(cu si fara adrenalina),iar durerile si infectiile dentare netratate va pot face mult mai rau decat o simpla anestezie si rezolvarea cu confort a oricarei probleme(mai ales in trimestrul 2 de sarcina)
Va pupacesc pe toate ..eu fug la culcare ca in seara asta am luat sfertul de diazepam pe care mi l-a indicat ginecoloaga(si pt odihna dar si impotriva contractiilor),caci daca mai stau inca o noapte cu ochii holbati pe pereti pan la ora 2-3-4...ma apuca depresia inainte de a
naste.

Virginia 28+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Astazi ne-am trezit dimineata, avem de luat buline la ora fixa, plus ca toata noaptea ba s-a miscat bebs, ba ma rodea stomacul.
E un smecher, ziua leneveste si noaptea spectacol pe el.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

buna dimineata fetelor!!!

elena .eu credeam ca doar puiu eu face asa ,dar se pare ca toti sun smecheri.bebita al meu misca doar pana cand pun eu mana pe burtica.apoi sta cuminte parca nu a facut nimic.sper totusi sa nu imi faca asa si dupa ce se naste.

andreea 23+ ?????? ???????

Mergi la inceput