Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pentru hemoroizi recomand si eu FITOROID e o crema naturista foarte bune, cu un aplicator si pentru interior .
Este f f bun..ma scapat de monstrii de dupa nastere si cei sporadici..oricum ei nu dispar de tot dar amelioreaza cu mult. Try it..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si eu tot cu ceara, total..pana la nastere si dupa..asa am facut si la Eva ...cu lama ma manaca rau de tot cand creste, crema e tot aia..

Ioana, nu compara epiziotomia cu cezariana, iar de ar fi sa alegi..sa alegi epiziotomie fata de ceza oricand..nu creez polemici insa taiatura pe uter, muschi nu se compara cu epizio..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Virginia si Elly imi pare rau pt hemoroizi, uff e nasol..cat despre tratament habar n-am..

Ella tot nu poti sa stai cumintica ai??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Uite ca va recomanda Blanca o crema naturista..

Apropo Blanca e bine ca inca poti sa te faci cu ceara, mie una mi-e frica sa nu ma apuce contractiile si atunci mai bine ma fac cu lama..

Diana super vesti..ma bucur mult pt Mirciulica..eu am baut vinul de sambata seara

Am fugit sa termin de calcat..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Gata si noi cu morfologia.

La 23w si 6 zile are 654g, iar loviturile joase vin de la piciorusele jucause. Dimineata am vorbit amandoi si i-am spus ca daca o mai loveste pe mami acolo jos si nu e cuminte o sa-l duc la doctor si imediat s-a facut baiat cuminte. La ecografie a stat numai cu manutele pe fata de abia a reusit dr sa ne dea o poza cu fatuca lui.
In rest totul e la locul lui, dezvoltat bine. Ne mai vedem la eco de 28 de saptamani.
Am mai discutat si despre nastere si in continuare sustine nasterea naturala, chiar si cu streptococul ala acolo. Deci nu am sanse de cezariana, decat daca Doamne fereste se intampla altceva rau.
Legat de analizele de sange, mi-a zis ca nu crede ca este cazul de anemie si mi-a spus sa nu iau fier, dar nici alte suplimente de vitamine deocamdata. Pentru mine este mai bine ca si asa e destul plusul de 10kg pana acum.

Deci sunt ZEN

Am intrebat despre ce folositi pentru epilat, ptr ca eu folosesc lama de cand sunt insarcinata si deja am ajuns la disperare. Imi vine sa las "padurea" sa creasca. Ma irit si ma mananca si ma ustura in acelasi timp de mor. Iar ceara de unica folosinta nu cred ca mi-ar smulge nici un fir macar, abia reuseam cu ceara fierbinte.
Am incercat si crema de la Elmiplant, dar vorba Dianei, pute groaznic si nu e atat de eficienta pe cat lama.
Deci raman tot la lama

Deea 23+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor dar suntem vorbarete nu gluma:)

Multam fain de rspunsuri , si eu am zis ca e cam devreme sa se pronunte pt ceza insa na...In fine pana la termen mai este, vedem cum se prezinta situatia la 36 de saptamani:D.

Mi am facut programare pt 8 martie la morfologie fetala de trimestrul 3. De abia astept, oricum asa repede mi se pare ca trece timpul...

Imi pare tare rau sa aud ca au inceput hemoroizi, eu nu am avut niciodata probleme de genul, desi constipatia la mine e la ea acasa. Problema mea mareeee este faptul ca am gaze. Dar nu asa putin, am pt jumate de bloc si sunt si galagiose si mirositoare. Doamne bine sa ziua sunt singura acasa si stau cu geamul deschis. Imi cer scuze de detalii insa ma termina, va spun sincer. Ceva remedii??? Anyone????

Ioana, mamica lui Cristian 28 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Diana, ma bucur mult ca inimosul se da pe brazda, sa tina tot asa, si din ce in ce mai bine

Deea, ieiiiii, ne bucuram ca totul e bine, in grafic, asta este foarte important, de acum trebuie doar sa ia in greutate dragii de ei

Ioana, mamica lui Cristian 29 saptamani +

AMR 10+ Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna, burtici!!

Diana, felicitari pt rezultatele bune!! Sa o tineti tot asa (numai cu vesti bune) Ma bucur enorm ca da tratamentul roade!!

Elly, bine ai venit acasa!! Ne-ai lipsit

Andreea, CASA DE PIATRA!!! Ma bucur ca nunta ta a fost de vis!!

Deea, felicitari pt dolofanel!! Intru imediat sa te vad roscata.

Joana, felicitari si tie pt grasunel. Si mie mi-a spus doctorul ca daca va avea bebita peste 4 kg, nu voi putea naste natural, dar e inca devreme sa stim asta. Eu optez pt natural, restul vom vedea la fata locului

Noi suntem bine, a fost un week-end placut, relaxant (mai putin noptile, ca aveam niste dureri de masea si m-am plimbat prin casa, am incercat si cu ceai de tei, tot n-am reusit sa adorm...)
Sora mea a fost azi la echo, se pare ca are 14 saptamani si totul e bine. Va avea...o fetita .Ea isi dorea baiat si spera ca pana se naste, se vor schimba lucrurile. Pun si eu poze cu burtica imediat.

pupici

Irina 29+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna buriticilor,

Deea felicitari pentru rezultatele bune de la morfologie.

Aever – Casa de piatra!!! Te asteptam si cu poze de la fericitul eveniment.

Elly + Viginia – si eu am probleme cu constipatia si se pare ca si la mine e pe cale sa apara un monstru. Momentan nu am luat nimic. Credeti ca fructele ajuta? Eu nu am avut deloc probleme pana acum vreo doua saptamani cand m-a apucat o pofta nebuna de ciocolata si evident ca daca am mancat ciocolata nu am mai pus gura pe fructe.

Referitor la epilat eu sunt pentru ceara. Imi place ca ramane pielea super fain si nu mai am probleme cu mancarimile cum aveam la epilatul cu lama. Mai nasol este ca acum doua sapt am fost si m-am facut cu ceara iar maine pentru ca sunt nebuna si ma omoara indicele crescut pe artera uterina stanga mi-am facut iar programare la doctor si treb sa ma fac cu lama ca la ceara inca nu are ce sa se ia.

Va pup si va doresc o saptamana plina de vesti bune. Poate ne ajuta si vremea.

[24+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Felicitari Deea pentru bebe sanatos!
Joana, aceeasi problema jenanta o am si eu...ma umflu de simt ca fac poc, dar ca si tine...noroc ca sunt singura toata ziua. Eu cred ca o posibila cauza ar fi prunele mele uscate si restul de fructe pe care le pap de cand sunt insarcinata, dar nu renunt la ele. Ma straduiesc sa ma suport pentru binele lui bebe.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput