Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna sera fetelr. Diana sper ca vestile bune sa vna in continuare, cred ca lui Mirciulica vroia sa raspunda la tratament complet cand se muta intreaga falimie la lyon.
Elly bine ai revenit.
Noi suntem bine, am scapat de raceli, bebe creste. Am vorbit si cu prietena mea ginegolog despre masuratori, ne-a mai linistit.Peste doua saptamani mai facem o eco cardio la dr. albu pt. linistea noastra.
Fetele care aveau placenta jos, la eco pe care le-ati facut s-a vazut cumva ca s-a ridicat, pe la cate saptamani ?. Noua ne-a interzis orice efort si ne-a dat Duphaston la 12 ore fiindca inca este lipita de col. Spera insa se ridice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

M-am linistit acum ca vad ca si puii vostri practica sportul asta, sughitzatul. Deci n-are veleitati bahice sau vreun alt cusur?!

Noi am tras un pui de somn asa dulceee. Incet incet, ne recuperam orele de odihna si energia.

Ce planuri aveti pt seara asta?

Ella am frunzarit un pic prin vechile capitole si am vazut ca ai avut probleme cu colul intredeschis. S-au rezolvat? Cum mai esti acum?

Elly 28+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Mmamita sa-ti traiasca si petrecere frumoasa.
Annra venim si noi dar sa se incalzeasca si poate la sf. de saptamana fiindca noi inca lucram. Fetele care au copilasi de doi-trei anisori (Andra, clara, Blanca, Tigruta) voi le mai dati laptele - seara si dimineata in biberon sau direct din canuta.La noi este singura bautura care se mai bea din bibe dar nu o vrea atfel si imi fac probleme cu dintisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

ELLY am fost la control sapt. trecuta colul de la 2,9 era 3,2 si deschis ,dar pe parte dinauntru asa a zis doctorul.
Plus ca am lichid la limita superioara inca un lucru care ma ingrijoreaza
Repaos total si 3 buscopan pe ziSper sa ajung pana la 34 sapt!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Burticutelor, vin cu vesti asa de bune incat nici nu imi vine sa le cred. Nu ma bucur pana maine cand mi le confirma inca o ecografie, ca am mai patit asa (un rezultat bun azi infirmat de o alta eco maine). Asa ca nu va bucurati nici voi, faceti-va ca nu "auziti ce va zic" .

Deci, inimosul pare sa nu mai aiba lichid mai deloc!!! Ori, in cantitate minima, aproape neobservabila (prefer sa nu ma bucur inca, mi se pare aproape incredibil sa se fi retras complet intr-o zi).

Apoi, alta veste excelenta este ca inima se contracta ceva mai bine (era o exprimare mai alambicata pe care n-am inteles-o si-mi parea ca e de rau, dar la entuziasmul cu care mi-a zis-o cardioloaga e de bine).

Monitorizarea de dimineata a fost cam la fel, preponderent 180 combinat cu 190 si 170 (astazi parca mai des 190 decat 170), de vreo doua ori 160 si de vreo doua ori 200. Doza inca nu s-a schimbat, poate luni, sper atunci sa facem ultimul mic progres necesar.

Va multumesc din tot sufletul ca ne sunteti alaturi, va bucurati si rugati si ingrijorati alaturi de noi cum bine a zis Mirela, ca niste surori .

V-am vazut la intalnire, sunteti tare dragute. Anitta, m-ai socat! Arati ca o pustoaica, chiar nu-mi vine sa cred ca ai varsta ce-o zici. Trebuie sa fie o greseala . Mirela, e valabil acelasi lucru si pentru tine. Parca sunteti prin anul II de facultate. Virgi, tu esti aceeasi doamna frumoasa care la fel, nu ar putea trece niciodata ca avand varsta pe care o sustii. Si m-am mai uitat acum la Ioana ta - este incredibil de frumoasa, eleganta in tinuta, diafana. O comoara.

Elena, bine ca te-ai mai linistit cu dezvoltarea puiului. Cu infectia... lasa ca o trece, parca nu e prima oara cand faci tratament pentru ea in sarcina asta, nu? Bebe e deja marisor si nu cred sa aiba de suferit.

Deea, ce praji si cum a iesit?

Anitta, ce draguta ai fost cand ai zis ca e cea mai frumoasa zi! Pentru mine sigur a fost cea mai frumoasa din ultima luna. Cum mai esti cu ochiul? Da semne de agravare ori l-ai dovedit?

Ioana, ma bucur pentru voinicul tau! Ca e voinic bine. Am si eu o prietena foarte buna care a nascut acum un an si i-au estimat copilul ecografic inainte de nastere pe la 3,5 kg. Dupa vreo 12 ore de travaliu in care se dilatase 1 cm a renuntat si a zis ca vrea cezariana (nu a presat-o nimeni). Bebe avea cam 4,2 kg si medicul a zis ca nu l-ar fi nascut nicioadata natural, puteau sa astepte o saptamana. (Ea are 1,70 si 50 de kg). Asa ca, asta cu estimatul...e cam greu.

Elly, ieri la monitorizare a sughitat si puiul meu! Il simteam foarte vag dar se auzea clar si burtica salta usor. Poate ca a mai facut-o si pana acum dar nu am simit eu. M-a cuprins un drag de el...

Virgi, m-ai omorat cu placinta cu branza. Cu sarmalele nu ma prea omor, dar o placinta cu branza...

Cori, spor la treaba si distractie placuta. Multi ani la fel de fericiti si impliniti ca asta de acum ii uram dragului tau alaturi de cele trei fete ale lui.

Ella, tare rau imi pare ca inca ai griji cu lichidul si cu colul. Dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: colul e destul de lung si inchis in exterior iar lichidul e la limita. Stiu ca sunt ca niste pietre pe inima, dar nu e inca chiar asa de tragic. Plus ca ai vazut ca repausul te-a ajutat destul de mult. Optimism si rabdare iti doresc .

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Ellyshor bine ai revenit printre noi.
Diana felicitari pentru rezultatele bune. asta e cam tot ce am putut sa citesc pana acum (pe sarite evident).
mai citesc si revin si eu. oricum sunt tare in urma.
Elena multumesc pentru sfatul cu cititul (la gravidute cu trombofilie). m-au cam luat gandurile rele asa ca nu am mai asteptat pana la controlul de pe 6 martie si mi-am facut programare sapt asta care vine, marti mai exact, ca am intrebari referitor la analize si vreau sa ma asigur ca micuta e bine.
fetelor ori eu nu mai aud bine ori chiar e adevarat. cica pentru bebicii nascuti de la 1 martie e obligatoriu ca tatal sa stea in CIC o luna cu piticul, timp in care evident mamica se duce la serviciu. am vazut doar jumatate de stire . poate sunt fete care au mai vazut stirea si ne dau toata informatia.

pupici pentru burtici. ne auzim dupa ce ajung si eu la zi cu cititul. stati linistite ca nu am decat vreo 5 capitole de citit.

[24+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mare bucurie in casuta noastra cu Mirciulica, actorul nostru principal! Probabil cardioloaga ti-o fi spus ca se contracta mai eficient inima. De obicei, cand pulsul e foarte mare, inima nu reuseste sa se contracte 'zdravan', sa duca corect o contractie pana la capat si de aici suferinta. Cand inima isi revine, are mai multa forta de contractie si duce contractia pana la capat. Ceva de genul asta probabil ti-o fi spus.
Multumesc de aprecieri.
Alina, si eu am prins chiar la sfarsit stirea, n-am inteles nimic, ca nu eram atenta. Iar M., care se uita, n-a stiut ce sa-mi spuna, n-a priceput nici el.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Da, am citit pe net. Asa e, mi se ia mie o luna si i se da tatalui. Cum naiba sa merg la serviciu daca il alaptez, las tatele acasa la sot? Doamne, cat m-am enervat. Sper sa nu ramana asa, is nervoasa-foc!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ana_Lia, a mea bea numai din biberon lapticul seara, dar o spal pe dinti dupa aceea. Am citit ca daca sunt spalati pe dinti nu le afecteaza dantura.
Di, numai cu vesti bune sa vii de acum!!!
Alina, nu am inteles nici eu stirea, eu oricum voi opta pt 2 ani, chiar sunt curioasa ce se face in situatia asta. Sper sa nu se aprobe legea. Mi se pare o....nu mai zic.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Diana felicitari, Doamne ajuta sa se confirme vestile bune!
Fetelor va multumesc tuturor celor care ne-ati felicitat ptr morfologica.
Doamne Dumnezeule ce kkt de lege scuzati limbajul ce tampenie maxima, pur si simplu nu pot sa o inteleg, pai or sa fie de acord angajatorii tatilor sa le dea acestora o luna de concediu ?? Cata minte o fi avut desteptul de a scos prostia asta???
Am gasit textul de mai jos pe un alt forum:
Conform unei prevederi legale care va intra în vigoare de la 1 martie 2012, o lun#259; din perioada total#259; a concediului de cre#351;tere a copilului va trebui alocat#259; celuilalt p#259;rinte, în caz contrar dreptul de a beneficia de respectiva lun#259; de concediu se pierde.
Art 11 al OUG 124/2011 se modifica si va avea urmatorul cuprins
Dreptul la concediul pentru cresterea copilului stabilit potrivit prevederilor art. 2 alin. (1) se acorda pe baza netransferabila persoanelor ai caror copii se nasc incepand cu data de 1 martie 2012, precum si celor aflate in situatiile prevazute la art. 8 alin. (2), incepand cu aceasta data, in situatia in care ambele persoane din familia respectiva indeplinesc conditiile de acordare a acestuia, dupa cum urmeaza:
a) cel putin o luna din perioada totala a concediului de crestere a copilului este alocata uneia dintre persoanele care nu a solicitat acest drept;

b) in situatia in care persoana prevazuta la lit. a) nu solicita dreptul la concediul care ii revine, celalalt parinte nu poate beneficia de dreptul la concediu in locul acesteia."
Deci un mare rahat.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput