Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !
Raspunsuri - Pagina 20

danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g Buna seara si de la noi Uf, greu ce citesc pe aici.....Ruxi, insanatosire grabnica si fara nici o sechela pentru sotz, iar tie multa tarie sa le faci fata la toate. Larisel, vorba lui DC, m-ai pus pe ganduri.....daca stau sa ma gandesc, stefan are coastele putin evazate, dar fontanela era inchisa la un an jumate.....si cu pofta de mancare....jale....desi e un mare moft si o mare fitza, mi-am dat seama.....pofteste la tot ce are taica-sue masa, desi cu 10 minute inainte imi refuzase aceeasi mancare..... Am o criza de plans mai devreme....nu sunt mama care credeam ca voi fi..urlu la el, imi pierd rabdarea... Tomaca....run, forest, run!......noi visam sa ne mutam in viena, dar sa ne incheiem socotelile pe aici, insa si maine am pleca. Noapte buna fetele....... _ mama lui Stefan, pui scump si ![]() |
gravidutza noastra sensibila

ai sa fii cea mai buna mama

danasor spune:
Dece taiatura sub ochi??? of doamne... macar e incantat de magneti?
Haircut imi pare rau ca va chinuiti si voi cu socrul; ce frumos povestesti de Maia, parca o si vad facand nazbatii
Lali apropo de haine, la fel patesc si eu cu mama... si nu odata mi-a stricat ceva, i-am spus, am certat-o, am rugat-o sa nu-mi mai puna hainele la spalat, dar tot o mai comite din cand in cand; saptamana trecuta mi-a bagat o bluza de la zara la masina si mi-a terminat-o, de abia o cumparasem... noroc ca nu era soacra-mea ; sa incerci sa speli cu perwol poate isi revine culoarea la fusta

lorex spune:
Noi suntem mai bine, multumim de griji si urari!
Azi a fost vesela si a inceput sa mai manance cat de cat. si parcai-a mai venit culoarea in obraji.
Danasor, la urechiuse se uita d-na dr de fiecare data cand mergem la ea. Uneori e si o octorita orl acolo. bine ca am scapat fara AB.
Eu ma resimt inca fizic..obosesc una doua..:(
Ruxita, nu-mi vine sa cred. parca te aud si acum cum iti faceai tu griji nu degeaba ca nu vrea sa mearga la control..
Of..esti super puternica. Sa te odihnesti si sa mananci bine sa nu te epuizeze drumurile.
Pt Kay un mare "bavo"!
Larisel,
trimit si eu un gand pozitiv pt tine!
Fii tare!
Lalitica,
Daca vrei sa pierzi mai putin timp si nervi cu mancatul, nu-l mai pune in scaun.
putini copii au rabdare sa manance la masa. bobitza mananca un sfert fata de cat mananca daca ii dau ceva de facut sau se uita la desene. ma gandesc ca am timp mai tarziu s-o invat cu reguli de genul nu mancam decat in bucatarie!