Pufi de ian-feb 2010 (65)- LMA Mara si Plateea !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

am rezolvat...nu se poate...l-am taiat din start...l-am cautat pe net si la contraindicatii scrie ca nu se da la diabetici...asta e...ne orientam spre altceva...

Lali de David luptatorul nostru

ce parere ai despre Liv52? tot contraindicat?

cand il dadeam cu regularitate manca ca lupul si ma gandeam ca de la liv i se trage... intreaba si doc...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Scriu repede 2 vorbe...

Ruxita recuperare totala si rapida sotului iar tu sa ai multa putere ca sa-i poti fi alaturi.

David e un pic mai bine. N-a scapat de antibiotic pt ca ieri cand s-a trezit din somnul de la pranz avea 39,7. I-am dat Cedax, nu l-a tolerat... a inceput sa vomite, moale ca o carpa, stare de lesin... nasol intr-un cuvant. Am fugit la dr cu el si ne-a bagat pe injectabil la 12h. Nu-i convine deloc cu branula in manutza dar nu avem incotro. Important e ca incepe sa-si revina.. n-a mai facut febra, s-a mai inviorat... inca nu vrea mancare dar il las in pace, nu-l fortez. Bea LP amestecat cu apa in care fierb orez. Bine ca suntem acasa si nu la spital.

Gata, am fugit...

un pt fiecare

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... si mai vroiam sa zic o chestie... in salonul "nostru" sunt vreo 5 mosulici ramoliti rau, da rau de tot, care sunt asistati de infirmiere/familie la fiecare pas... azi o asistenta se chinuia cu un mosh sa-i dea de mancare, si ala tot scuipa... moarte pe Nil... m-am ingrozit de starea in care poti ajunge la batranete cu un acv...

si langa patul nostru un cuplu cu un diagnostic indecis... sotia speriata de moarte, timorata, palida-livida, vorbesc in soapta, el leguma (desi nu are acv, citisem pe buletinul lui o polinevrita sau cam asa ceva...)

si eu tot incerc sa-mi imbarbatez consortul, facem glume, radem, flirteaza cu asistentele si asistentele cu el... hranitul cu lingurita e o distractie pt noi, incearca sa-si ridice maina dreapta din umar parca ar fi o marionata si radem... face si el glumite pe tema asta... si la prima lui balbaiala, am ras de ne-am prapadit, parca era beat si nu putea lega cuvintele... ma bucur ca stam bine cu moralul... desi am avut si momente cand am plans amandoi, doar uitandu-ne unul la celalalt...

la bine si la greu... ei, uite greul, sper sa trecem cu bine si peste aceasta etapa... inca de la inceputul relatiei ne-am descurcat extrem de bine cu toate momentele dificile... mi-e si teama ca la rau functionam ca si cuplu mai ok decat la bine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

David e un pic mai bine. N-a scapat de antibiotic pt ca ieri cand s-a trezit din somnul de la pranz avea 39,7. I-am dat Cedax, nu l-a tolerat... a inceput sa vomite, moale ca o carpa, stare de lesin... nasol intr-un cuvant. Am fugit la dr cu el si ne-a bagat pe injectabil la 12h. Nu-i convine deloc cu branula in manutza dar nu avem incotro. Important e ca incepe sa-si revina.. n-a mai facut febra, s-a mai inviorat... inca nu vrea mancare dar il las in pace, nu-l fortez. Bea LP amestecat cu apa in care fierb orez. Bine ca suntem acasa si nu la spital.

Trimit un gand bun si la voi... sa scapati repede de crocobauri... saracutul cu branula...cah...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mi-am amintit ca mai vroiam sa scriu ceva...

Am revenit si noi pe lp de cand cu rahitismul asta... nu stiu cat timp vom rezista cu el (financiar) dar incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Mi-am amintit ca mai vroiam sa scriu ceva...

Am revenit si noi pe lp de cand cu rahitismul asta... nu stiu cat timp vom rezista cu el (financiar) dar incercam.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

De ce? Se asimileaza mai bine calciu din lapte praf?
Sunt si eu alaturi de tine, sa treaca repede necazurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Ruxita recuperare usoara sotului
Lorex sper ca Bobitza e bine acum, dar daca mai face febra mai bine du-o s- o vada si un ORL-ist, dar sa nu fie nevoie
Nyny sunt urate injectiile, dar nu dor asa de tare ca cele pe care le faceam noi cand eram mici in f..., trece mai repede decat cu pastile, vine acasa sa vi le faca? Mara cum e? Pupam ingerasii dulci si necajiti
Sorina cat esti de documentata cu tot ce tine de Iris! Mai pune poze cu minunea mica
Lali ai incercat cu Tv- ul sa- i distragi atentia ca sa manace? Eu cam asa fac ...
Simply sunteti minunati toti trei , mica balerina e de prima pagina la revista, iar tortul e uauuu, se vede ca e facut cu dragoste
Trimit sa nu pierd, am mai scris ieri un mesaj si s-- a dus......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Eu am gasit solutia ca sa nu ma mai simt obosita psihic , fac prajituri, deci am ZIS , sa am in casa mereu prajituri de casa, asa ca astazi am facut un musuroi de cartita, a iesit yummy (cu ocazia asta si imi imbunatatesc talentele )

Simply,mami de fetita frumusica

si euuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

ieri am facut un tort micutz...din 8 oua, cu crema de pudinca fiarta in suc de struguri si crema de cioco si frisca......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm super a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Din cauza vitezei am uitat sa scriu in mesajul anterior ca va multumesc mult pt gandurile voastre bune si urarile de sanatate.

Danasor da, vine o asistenta acasa. Stiu ca nu-l doare injectia in sine dar il deranjeaza tare branula aia... se cam loveste la ea, imi cere mereu sa i-o dau jos, se enerveaza cand ii explic ca nu se poate, samd. Mara e bine, multumesc de intrebare... doar ce a scapat si ea de o raceala usoara. Acum merge la gradi, sper sa nu se mai lipeasca nimic si de ea.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput