Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu stiu mai nimic despre Inhibina B, as face doar AMH.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Camcris eu cand am fost la Sinevo si m-am programat pentru analizele de sange pe luna martie cu bilet de trimitere am zis ca in perioada aia o sa fiu la ciclu si atunci asistenta a zis sa merg cu cateva zile inainte ca pot iesi usr modificate, tu faci cum stii.
Lorena si Alex stiu mai multe eu iti spun doar raspunsul unei asistente de acolo, pentru mine oricum a fost bine ca am zis ca asa m-a programat mai repede.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Buna fetele

eu sunt in ziua 40

proaspetele gravidute, ce simptome ati avut DPO care v-au dat de banuit ca ar fi sarcina?

Infristiiiing!!! mai dezvolta !
Mie nimic nu mi-a dat de banuit, imi asteptam cm-ul cu nervi, sensibilitate exagerata, somnolenta, tenul iritat, parul gras si tzitzi moi.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta dar ai facut test, beta ceva?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Bob si la mine tot titzi moi, de asta m-a facut sa nu sper la bebe, nicio tensine, am avut vreo 5-6 zile usoare dureri pelviene, parca ma tinea ceva acolo ,in rest nimic deosebit, temp. 36,8 doar

Miha in cateva zile elucidez misterul daca nu apar rusii

Mergi la inceput

Draguta, la mine au fost ceva dureri de burta, faceam pipi mai des, noaptea nu puteam dormi, ziua era varza de oboseala...

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

MeAlex multumesc si tie si lui Bob pentru raspuns, eu aveam de regula CM scurte, de regula 24,25

Mergi la inceput

Dragutooooo, fa test acum, ca iese.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

MeAlex graficul mi-a confirmat ovulatia tocmai in ziua 30(teste nu am fost pe faza sa fac atunci), astazi as fi ziua 10 DPO, faza mea luteara nu e mai lunga de 11 zile, temp scad3 la mine cand apar, asa ca maine e ziua decisiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

pe la voi
Mai e cineva pe aici?Vad ca nimeni nu imi simte lipsa :((
Mihaela cauta harta pe net si vezi cum ajungi.
Miky cauta si la centrul medical Matei Basarab:AMH>190ron si inhibina B>170ron.Vezi k centrul asta e langa Casa de casatorii sector 3.
Fetele eu azi sunt z12,astept ovulatia care cred k va fii in z15/16.Mai stau putin pe aici si apoi merg sa-mi iau teste de ovulatie.Eu am mai facut teste din z13(cand CM=30zile),acum CM a fost>33.Cred k incep sa le fac de maine(z13) sa fiu sigura ca nu ratez ovulatia,adica cele II.E ok,nu?
si nu mai fiti suparate ca o sa vina si bebe la toate.
Imi cer iertare daca cineva s-a suparat pe mine,de ceea ce am spus zilele trecute

Mergi la inceput