Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!
Raspunsuri - Pagina 16
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta MeAlex teste de ovulatie am facut pana prin ziua 17 si nimic, m-am lasat pagubasa, am continuat doar cu temperatura care mi-a confirmat ovulatie in ziua 30, zilele alea am avut si niste egg, acum sunt in ziua 11 DPO, m-am trezit , am facut pishu in paharel si am plecat dupa test, pe la 11 cand am fost la toaleta semne maro pe hartie, dupa care a inceput sa ma doara capul si dureri de sani eu astea le consider semne de batranete, dezechilibru hormonal in niciun caz cava bun ovulatie in ziua 30, foliculii mei au crescut cu viteza melcului desi i-am hranit corespunzator, poate le e dor de cartofi prajiti si fac mofturi cred ca in seara asta asta e meniul, cartofi prajiti |
Alor mei le e dor de cartofi prajiti non stop. Nu stiu cum sa-i mai potolesc
MeAlex spune:
Stiu 2 cazuri: o tipa de 25 de ani, cu ciclu la 50 de zile si a ramas gravida natural, fara stimulare sau naturiste...si una de 28, ciclu de 40, ciclul se tot lungea, la fel, a ramas tot fara tratament. Deeeci, lasa tu varsta...vom vedea! Nici petele nu ma conving.
Io nu ma dau in vanta dupa cartofi prajiti, da' as manca salata de boeuf.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
gina85 spune:
Buna fetelor!
Ce multa activitate pe forum,mi-a luat vreo 20 min sa citesc din urma.
Yna capul sus......
Daena sedere scurta....
Va pup pe toate.
Despre mine mai nimik,sunt in 6 po,incerc sa nu mai dau atentie la nici un fantasimptom si las timpul sa treaca repejor ca luni sau marti sa ajung la gine
In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.
draguta spune:
chiar nu stiu de ce a fost asa lung luna asta, nu am luat absolut nimic, am incercat sa mananc cat am putut de satatos si atat, am inceput sa nu-mi mai cunosc organismul
gina85 spune:
fetelor eu totusi am o curiozitate daca nu am ovula de ce testele astea se pozitiveaza ???????
Eu nu fac mai multe de 2la luna doar de cand incepe egg si pana se pozitiveaza...
In curand gravidutza
Katy82 spune:
Buna fetele! Astazi la 9 eram prezenta la Universitar cu pijamalute, halat, papuci si cand colo ce sa vezi, nu mai au cum sa-mi faca pt ca deja sunt prea multe programari. Asa ca m-au reprogramat luni, adica in prag de ovulatie. M-au pus sa cumpar substanta de contrast care culmea nu se gaseste, poate doar la farmacia spitalului. Sunt f. norocoasa, nu?
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
draguta spune:
katy poate ceva te-a trimis inapoi, scutesti niste bani si luna asta e luna ta, sotul tau a facut spermograma?
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Gina ce fel de teste se pozitiveaza si cand?? |
Eu le cumpar de aici(it)is 5 in pachet si le am pt 2 turi,is destul de multumita,acum sa speram ca ovulez bine
In curand gravidutza