Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

scuze cami ca ma fost mai ambigua
e de la starea asta de depresie

deci daca nu ai cm regulat atunci le faci in preajma ovulatiei
daca zici ca sigur ovulezi in z 17 atunci le faci ci nu in 14
e ok cu teste de ovulatie si apoi cand ai testul pozitiv in urmatoarele 24 ore mergi si recoltezi
astea sunt analizele ovulatiei

asta ziceam ca aceste analize se fac pt confirmarea ovulatiei si trebuie facute in preajma acestei perioade

daca nu intelegi ceva te rog sa ma intrebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

cami analizele din z 14 se fac tocmai ca sa se vada daca se produce ovulatia
se fac atunci tocmai pt ca e media la un cm de 28 de zile
pt ca asta si vor sa cada daca raportul este ok
rezultatele iti pot confirma daca ovulezi sau nu si daca ai dereglari unde anume trebuie tratat

pai tocmai asta intreb eu daca ovulez sigur in Z17, atunci fac aceste analize in Z14

scuze dar tot nu am inteles in ce zi trebuie eu sa le fac

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris si eu sunt in ceata ca eu ovulez cam in ziua 16 si nu stiu cand sa le fac dar o sa intreb luni la doctorita si iti spun si tie.
Cat despre teste am incercat sa imi fac cont din ala pe Ebay si mi-am prins urechile acolo la parola, intrebare secreta ma dau batuta, o sa imi rog sotul diseara sa ma ajute cand vine acasa gata fug in oras, pana atunci daca se gaseste cineva bibevoitor sa imi dea comanda de teste sunt dispusa sa platesc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetele, eu am folosit din alea de 10mi si mi-au detectat ovulatia corect. Singura mentiune e ca m-am testat incepand cu z9 cred si nu m-am oprit decat in z18 cand mi s-au pozitivat. Nu fac liniute de uscare cel putin la mine n-au facut, acum nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

cami inca odata scuza-ma dar chiar nu ma simt prea ok

acum am recitit mesajul cu intrebarea ta si desi era foarte logica eu ti-am raspuns total haotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:

cami inca odata scuza-ma dar chiar nu ma simt prea ok

acum am recitit mesajul cu intrebarea ta si desi era foarte logica eu ti-am raspuns total haotic

Doamne, lore stai linistita nu-ti mai cere atatea scuze, ca nu-i un capat de tara, eu pana acum nu mi-am facut analizele de Z14 si de aceea intrebam, cel mai bine asa fac teste de ovulatie, luna asta iau doar pastilutele de acid folic care bainuiesc ca nu influenteaza analizele
ciclul meu a fost tare ciudat luna asta, am avut un spotting de 2 zile, abundent alte 2, azi Z3 cateva picaturi pe mine ma tinea cu spoting cu tot 2 saptamani, probabil ca sa reglat de cand a scos polipul
crezi ca-i ceva in neregula?
si inca o data nu ai de ce sa-ti ceri scuze

Mergi la inceput

da cami e foarte posibil sa ai asa putin acum ca ti-ai scos polipul
ala sigur singera mult si din cauza asta aveai asa

2 sapt mi se pare foarte mult, sigur nu ai ramas cu vreo anemie
ai mare grija ca sangerarile astea dau anemii puternice

Mergi la inceput

Revin pentru fetele care sunt interesate un gel intim pe care il folosesc in mod frecvent de cand am avut probleme cu nenorocita de candida
Lactacyd Femina Plus+ este un gel pentru igiena zonei intime, care nu contine sapun si alcool, este special creat pentru situatiile în care echilibrul natural vaginal este alterat. Datorita pH-ului scazut 3,5 si a nivelului ridicat de acid lactic natural ajuta la restabilirea echilibrului pH-ului în zona vaginala externa, cu delicatete si eficiena.

nota: se gaseste aproape in orice farmacie pretul este in jur de 20 lei + sau -

Mergi la inceput

Citat:

da cami e foarte posibil sa ai asa putin acum ca ti-ai scos polipul
ala sigur singera mult si din cauza asta aveai asa

2 sapt mi se pare foarte mult, sigur nu ai ramas cu vreo anemie
ai mare grija ca sangerarile astea dau anemii puternice

cu anemie sigur nu am ramas, am o imunitate foarte buna de cand a inceput iarna nu am racit deloc, doar ca am dat ceva kg. jos
mersi ca-ti faci griji pentru mine

Mergi la inceput

fetelor sa-mi spuneti daca va deranjez cu parerile si postarile mele, sunt din experienta mea, sper sa nu deranjez pe nimeni ca vad ca iar a-ti disparut cand am io timp de discutii putem vorbi despre ce vreti voi dar unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

fetelor sa-mi spuneti daca va deranjez cu parerile si postarile mele, sunt din experienta mea, sper sa nu deranjez pe nimeni ca vad ca iar a-ti disparut cand am io timp de discutii putem vorbi despre ce vreti voi dar unde sunteti?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

ce simpatica esti!!!

cam greu ne gasim la discutii, cred ca nametii sunt de vina

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput