Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor raspund si eu prezent,nimic nou despre mine...doar va citesc.
Pe Draguta o asteptam cu vesti bune in 2-3 zile,pe Miky azi maine.

Ieri am scris la capitolul celalalt de testele mele de ovulatie de pe ebay,am cumparat 45ovulatie+5sarcina am platit putin peste 53 ron cu tot cu transport din UK.Am cont paypal si folosesc cardul de credit.
Eram suparata ca nu sunt bune ca nu aparea nici liniuta de control dar aseara cand m-am uitat la cel de ovulatie am vazut ca apar ambele linii,cea de control mai stearsa semn ca LH meu e mititel si ovulatia e cam departe.

Va ca am treaba multa la serv

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Va fetele.
Kmy Black cum reusesti sa te desurci cu bebe,cu toata treaba in casa si sa mai intri si pe aici?Reusesti sa te imparti??
Eu azi sunt z13 si am inceput testarea(ovulatiei).Liniutele au iesit

incerc sa ma organizez, sincer nu prea imi iese dar avand in vedere ca eu stau la casa si in afara orasului, nu cunosc nici un vecin, mai toti is oameni cu bani care cu chiu cu vai abia iti raspund la o "buna ziua" iar eu sunt o fire care nu suporta " linistea", VOI sunteti oaza mea de zi cu zi!!!!
chiar i-am spus sotului , care dupa o sapt de stat in co acasa deja facea ca si trenul in gara, ca sa se puna in locul meu care stau de 10 luni in casa, ies in oras doar de 2-3 ori pe luna knd merg sa fac piata si cam atata, knd esti in oras, mai mergi cu bebe la o plimbare in parc, te mai uiti intr-o vitrina, trece altfel timpul si stai altfel cu nervii si " piticii pe creier" decat atunci cand nu vezi decat vile de la fereastra!!!de plimbat pe "ulita" nici nu iti vine k sunt caini cate 2-3 la fiecare vila si chiar daca nu te ataca propriu zis la cum latra se sperie si copilul!!!

deja eu bazaii sa merg la munca in mai, al meu nu vrea sa auda dar vedem cine o sa iasa invingator in final

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Gata fetele, am pus listuta pe prima pagina.
Daca aveti idei noi sa mai modific ceva, sau sa mut listuta in alt locusor din prima pagina, spuneti si facem modificarile.

Cat despre mine, sunt bine, iarasi ma incurajez si ma fortez ca "trebuie sa fie bine!". Mai am momente cand simt nevoia sa plang si sa ma scufund iar in butoi, dar repede ma iau la palmute si ma fortez sa-mi revin. Nu e usor deloc, e foarte greu.
Stiu ca nu ati uitat, seara de Valentine's Day a fost foarte frumoasa, dar... nu vreau sa ma bucur prea mult inainte de vreme, asa ca mai rabd sa vad cum se aseaza lucrurile. Stiti vorba aia: "nu zice hop pana nu ai sarit".

Va pup si va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Fetelor raspund si eu prezent,nimic nou despre mine...doar va citesc.
Pe Draguta o asteptam cu vesti bune in 2-3 zile,pe Miky azi maine.

Ieri am scris la capitolul celalalt de testele mele de ovulatie de pe ebay,am cumparat 45ovulatie+5sarcina am platit putin peste 53 ron cu tot cu transport din UK.Am cont paypal si folosesc cardul de credit.
Eram suparata ca nu sunt bune ca nu aparea nici liniuta de control dar aseara cand m-am uitat la cel de ovulatie am vazut ca apar ambele linii,cea de control mai stearsa semn ca LH meu e mititel si ovulatia e cam departe.

Va ca am treaba multa la serv

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

da-mi si mie linkul de unde ai cumpart tu ca vreau sa cumpar si eu
decat sa fac o monitorizare a ovulatie mai bine fac asa
lorena daca mai esti pe aici analizele din Z14(FSH, LH, Estradiol) trebuie facute in ziua cand se produce ovulatia adica la mine era in Z 17 de asta ma gandeam sa fac teste de ovulatie ce zici pot sa incerc testele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yna, multumesc pentru cuvintele frumoase! Cum am mai spus, nu am de ales, trebuie sa merg mai departe.
Bobuleeee, asa e, sunt fan pushu pe betze, si imi iese devreme smecheria asta...asa ca fetelor, de la z12, incercati!
Legat de prolactina in jur de 60, eu as mai sta o luna, calma, incercand sa ma relaxez, nu cred ca e cazul de tratament nici la valoarea asta. Spun asta pentru ca mai stiu fete carora le-a scazut.
Bine, nu strica ceva pastilute ca sa scada, da cred ca trebuie lucrat si la modul de viata, pentru ca dupa intrruperea pastilelor, poate creste la loc.
Kmy, !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna dimineata!Haideti la o !Calda si dulce!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

buna dimineata, nu te-am uitat cu reteta doar ca nu am putu sa o descifrez, o am la mine la servici, trec azi la farmacie sa ma lumineze
daca vrei i-ti scriu PM cu ce descifrez dar nu vreau sa te bag in ceata

ce pot sa-ti zic sigur mi-a recomandat un unguent local, ambi parteneri, betadina crema aplicatii locale seara inainte de culcare dupa spalarea zonei/ 7 zile, la mine a fost singura crema care a dat rezultate, eu am mai folosit canesten, clotrimazol, lomexim, unguente, apa de ploaie pentru mine
dupa amiaza i-ti dau si restul retetei

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu
Mersi!Esti o dulce!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Multumesc mult pentru primire! Si eu imi doresc cat de repede sa raman insarcinata, dar in acelasi timp ma bucur de compania voastra fiindca sunteti foarte dragute!
Din toata inima vreau sa trag cat mai multe dupa mine, dar nu ma supar deloc daca e si invers!!!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

testul meu este negativ, ziua 11 DPO, test minut facut cu prima urina

va pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine, nu enumar sa nu omit pe cineva

asteptam fetele din listuta sa se testeze, bafta multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Imi place foarte mult listuta de dragonei!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Camcris uite aici un link cu ce am gasit eu pe amazon, cred ca sunt din alea care a cumparat Mrenescu.
Astept sa intre si ea sa imi confirme daca sunt astea.
Ma incanta ca la testele de sarcina scrie ca detecteaza de la 10ml iar cele de ovulatie de la 20ml, eu cred ca e avantajos, acuma cine stie ca eu nu am facut niciodata cumparaturi de acolo imi poate spune daca scrie undeva cat e transportul, engleza asta ma baga in pamant, tot zic ca ma apuc de invatat dar las de pe o zi pe alta.
http://www.amazon.co.uk/50-Ultra-Early-10mIU-Pregnancy/dp/B0026RKBWM/ref=pd_sim_d_3
http://www.amazon.co.uk/Highly-Sensitive-Ovulation-Fertility-Strips/dp/B00307E6JQ/ref=pd_sim_d_79

Cred ca am pus bine linkurile.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput