Asp. optimiste>20ani(760) Te asteptam BARZA !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si pentru voi dragele mele :
Bettercy, camcris, crismac, cixinica, claudela,
Dana000, DenyAnd, draguta, elenusht,gabyv, gaby74,luciana2008,
gina85, mya85, irmaria, IPopica, Katy82, lauricea2002,
laurika82,lorena_86, Yna85, Porumbita, Mihaelafalt, Mrenescu, Me_Alex, Miky82,Monique77, marci1418, Corina87, lilimara, valicutza,
oanab04, ankcta, anne_marie79, ana178081

ps: scz daca am uitat pe cineva , fara intentie, mai las un rand de

pentru cine am uitat

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls!
Eu sunt pe aici, ma tot mananca degetele sa le presez pe miky si draguta sa testeze pentru placerea mea maniacala de-a face pishu pe betze. Dar nah, fiecare face lucrurile in ritmul ei, nu toate sunt asa neinfranate ca mine si ca Alex, ca stiu eu ca e de-a mea
Marie, eu zic sa scrii cat/cand vrei tu... baga eseuri de-o pagina ca are cine te citi!
Lorena...ce sa mai zic?!!! Si eu sunt scarbita de sforile care s-au tras cu atata tupeu, imi pare rau ca n-a mers jobul Te

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

cautasi de zor lista cu dragonei dar nici ca o mai gasesc printre capitole, uitasi sa adaug dragonelul lu' nety!
cateodata imi vine sa va rog sa-l postati pe prima pagina ca sa fie in ochii la fiecare, dar nu-i frumos din partea mea sa ocup prima pagina cu un tabel de evidenta!

deci :
ianuarie=(-)=
februarie=.....
martie=....
aprilie=....
mai=....
iunie=...
iulie=....
august=...
septembrie=....
octombrie=....
noiembrie=....
decembrie=.....
-----------------
total 2012=.....
(dragonei)

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna dimineata!Haideti la o !Calda si dulce!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

buna dimineata, nu te-am uitat cu reteta doar ca nu am putu sa o descifrez, o am la mine la servici, trec azi la farmacie sa ma lumineze
daca vrei i-ti scriu PM cu ce descifrez dar nu vreau sa te bag in ceata

ce pot sa-ti zic sigur mi-a recomandat un unguent local, ambi parteneri, betadina crema aplicatii locale seara inainte de culcare dupa spalarea zonei/ 7 zile, la mine a fost singura crema care a dat rezultate, eu am mai folosit canesten, clotrimazol, lomexim, unguente, apa de ploaie pentru mine
dupa amiaza i-ti dau si restul retetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor ,

ce faceti ? eu sunt la sv , am niste zile aglomerate si am o stare de .. azi z 33 si ma dor toate alea , burta, spate , ovare , sunt balonata..sigur uratii sunt pe drum

miky tu cum mai esti ? in ce zi esti ? ai mai facut vreun test?

pupici pt toate fetele

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetele
Am intrat sa va las pupici
Sa va urez o zii superba
si sa va zic sa nu ma dati disparuta pt ca margem la nunta la sora-mea,suntem nasi si nu avem de unde sa intram pe net
ne intoarcem pe duminica sau luni
va pup pe toate

Graviduta fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Va fetele.
Cine mai trebuie sa se testeze??Unde e listuta aia?Valicutza?
Kmy Black cum reusesti sa te desurci cu bebe,cu toata treaba in casa si sa mai intri si pe aici?Reusesti sa te imparti??
Eu azi sunt z13 si am inceput testarea(ovulatiei).Liniutele au iesit foarte pale amandoua,iar linia de test mai slaba decat cealalta,dar se vede si ea.Deci>negativ.Cred ca maine sau poimaine se va pozitiva.
Al meu sot va veni in Buc cand voi avea test pozitiv.Sau sa-l chem de maine?Si sa ne apucam de treaba?
O zi buna sa aveti si pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

cautasi de zor lista cu dragonei dar nici ca o mai gasesc printre capitole, uitasi sa adaug dragonelul lu' nety!
cateodata imi vine sa va rog sa-l postati pe prima pagina ca sa fie in ochii la fiecare, dar nu-i frumos din partea mea sa ocup prima pagina cu un tabel de evidenta!

deci :
ianuarie=(-)=
februarie=.....
martie=....
aprilie=....
mai=....
iunie=...
iulie=....
august=...
septembrie=....
octombrie=....
noiembrie=....
decembrie=.....
-----------------
total 2012=.....
(dragonei)

E buna iddeea asta ca si eu m-am gandit sa pun pe prima pagina si listuta de testare, nu numai, ca e greu sa daipaginile in urma sa cauti unde e listuta.

Asa ca, daca nu se supara celelalte fete si administratorii forumului, eu bag listuta cu dragonei pe prima pagina.

Daca va trebui sa-l sterg, oricand se poate sterge.

Mergi la inceput

draguta te asteptam cu vesti bune, hai intra si ma zine ceva
Katy82 tinem pumnii la tine azi sa afli tot ce te nelamurea, sa vii repede sa dai detalii ca poate merg si eu unde te duci tu
lorena i-mi pare asa rau ca nu a fost sa fie cu jobul si de catelusa, trebuie sa mergem mai departe si normal ca te primim , oricand esti binevenita
am fost azi si mi-am facut analizele de Z3 de CM: FSH, LH, E2, PROLACTINA, TSH, FREE T4,ANTI TPO, TESTOSTERON, DHEAS in 2 zile a zis ca am rezultatele si am scapat ieftin ca au intrat pe abonamentul de medlife nu am dat nici un ban
la medlife AMH(hormon anti mullerian= este un marker hormonal pentru prezicerea cantitativa a rezervei, imbatranirii si disfunctiei ovariene.) costa 210 ron este foarte important de facut asa stiti cum stati cu rezerva ovariana

Mergi la inceput

DenyAnd deci nu spui nimic, secret total
ce mai faci, cum mai esti cu psihicul?
credeai ca am uitat

Mergi la inceput