Si totusi… cui strica o zi a iubirii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Vorba unei prietene, "Happy Dragobete Day!" Azi este! Dragobete fericit cui sarbatoreste! Sigur ca nu strica nimanui una sau mai multe zile ale iubirii. Cel mai amuzant mi se pare ca si copiii se implica, la al meu la scoala, nici poneneala inca, dar am auzit de prin alte parti ca dau felicitari de Valentine sau ca asteapta sa primeasca... de fapt vad acum ca si Mirela spunea la inceput.

la noi la scoala se practica asta.
baiatul meu e in clasa a 2-a, a trebuit sa duca la scoala 25 de felicitari sau abtibilduri,cutiutze plastelina, creioane ori dulciuri pt colegi(baieti si fete)+2 pt doamnele invatatoare.

desigur ca a primit si el o sacosica plina de dulciuri si alte prostioare... e fun cand se uita si descopera fiecare de la cine e...dar dupa ce trece momentul multe le-am aruncat.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
Majoritatea barbatilor fac cadouri din inertie, nu pentru ca vor ei, ci pentru ca partenerele se supara daca nu primesc. De aici si lipsa de imaginatie. Daca faci un cadou cu drag, gandesti inainte sa/l cumperi.

Oare cu ce barbati ai avut de-a face in viata ta, de poti face asa afirmatie?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Aproape toti prietenii mei de sex masculin care erau in relatii mai lungi de 1 an aveau aceasta problema.

LE - era un subiect mai vechi pe aici despre cadouri. daca citesti acolo ai sa vezi cati barbati dau cadouri aiurea in tramvai.

Finn Constantine 15.10.2009 si 31+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
Majoritatea barbatilor fac cadouri din inertie, nu pentru ca vor ei, ci pentru ca partenerele se supara daca nu primesc. De aici si lipsa de imaginatie. Daca faci un cadou cu drag, gandesti inainte sa/l cumperi.

Oare cu ce barbati ai avut de-a face in viata ta, de poti face asa afirmatie?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Zau ca si eu sunt curioasa.
Mie al meu sot imi cumpara mereu flori sau mici cadouri sau cand observa ca-mi place ceva (o pereche de cercei de exemplu, in forma de fluturi) imi cumpara nu ca se simte obligat ci pentru ca se bucura de bucuria mea. Sunt ca un copil si aproape bat din palme de bucurie dar nici nu am gusturi costisitoare.
Noi am sarbatorit Valentine cu un film si apoi iesit impreuna la o plimbare, singuri, fara fete.
Si am primit un trandafir pentru ca trandafirii sunt florile mele preferate, o felicitare si un inel de argint sub forma de fluture( imi plac argintul, topazul si fluturii, hihihi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

LauraNicole, tu crezi ca toti barbatii sunt ca sotul tau? Chiar crezi ca toti stiu ce le place nevestelor, prietenelor, etc? Eu pe majoritatea ii vad cu vesnicii trandfiri si cutia de milka in forma de inimioara. Poate la voi o fi altfel, nu stiu. Sau poate toate femeile prefera trandafiri rosii si cutii cu inimioare.

Mergi la inceput

Citat:

LauraNicole, tu crezi ca toti barbatii sunt ca sotul tau? Chiar crezi ca toti stiu ce le place nevestelor, prietenelor, etc? Eu pe majoritatea ii vad cu vesnicii trandfiri si cutia de milka in forma de inimioara. Poate la voi o fi altfel, nu stiu. Sau poate toate femeile prefera trandafiri rosii si cutii cu inimioare.

Nu, JD, nu toti sunt ca sotul meu, de aceea am si divortat de fostul sot, nu de perfect ce era dar nici nu sunt toti barbatii asa cum ii descrii tu si eu personal chiar prefer trandafirii rosii si cei albastri dar la ciocolata renunt pentru ca dulciurile nu ma atrag.

Mergi la inceput

Stiti ce ma amuza? Daca nu au primit nimic, femeile ii fac cu ou si cu otet pe barbati, ca nu le pasa, nesimtiti, magari etc dar daca aceiasi barbati le cumpara trandafiri rosii si ciocolati iar nu e bine ca nu ies din tipare. Pentru mine important nu e ce primesc ci ca lui ii pasa atat de mult incat sa tina cont ca e o zi mai deosebita. M-as fi bucurat la fel de mult pentru o bucatica de hartie pe care sa scrie doar TE IUBESC. Important e ca el nu a uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:

Nu cred ca scrie nicaieri ca trebuie sa dai trandafiri si inimi de ciocolata.

Nu scrie si totusi vanzarile la cioco si trandafiri sunt exponentiale fata de oricare perioada a anului.

Mergi la inceput

In paranteza fie spus si femeile au o problema cu gandirea stereotipica. De cele mai multe ori cand discut cu femei care trebuie sa le ia cadou sotilor (de Valentine's sau alta ocazie), repertoriul este cam: cravata/ camasa, cosmetice pentru barbati, parfum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

SDaca nu au primit nimic, femeile ii fac cu ou si cu otet pe barbati, ca nu le pasa, nesimtiti, magari etc dar daca aceiasi barbati le cumpara trandafiri rosii si ciocolati iar nu e bine ca nu ies din tipare.

Eu spuneam ca ma deranjeaza un tipar in general. Daca citeai cu atentie am si menionat ca nu serbam nici V nici D. Pentru noi ziua de sarbatorire este cea in care ne-am cunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hai mai,normal ca o zi a iubirii nu strica...pentru mine in fiecare zi e Dragobetele sau Valentines Day..pacat ca ne indepartam de origini....dar iubirea nu are nevoie de o zi anume....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput