despre luivac

despre luivac | Autor: carmenp

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza daca a administrat cineva luivac dintre voi, ce efecte a avut asupra copilului si, mai ales, daca ati fost multumiti! Multumesc anticipat!

Carmen si Ionut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, eu i-am dat Oanei Luivac. Daca mi se pare bun? Chiar nu stiu acum sunt ravasita trage tu concluzia. Am inceput pe 15 sept, apoi m-am imbolnavit eu, apoi a luat-o Oana si a fost tare rau :((
Dupa vreo 3 sapt a reusit sa mearga la gradinita ceva timp... Saptamana trecuta m-am imbolnavit iar, si iar a luat-o Oana. Cu tot tratamentul doctorului nostru, acum Oana are in continuare febra mare 39,2 deja innebunesc cand imi aduc aminte si culmea nu-i trece cu nimic

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Eu am luat luivac cand aveam vreo 15-16 ani, daca mai tin bine minte. Mi-a fost recomandat de medicul de familie pt. ca eram ft. sensibila, raceam ft. usor si in anul respectiv facusem de doua ori pneumonie. Tin minte ca l-am luat toamna si stiu ca in iarna ce aurmat n-am mai avut nici o problema si cred ca nici in anul urmator. Nu stiu ce sa-ti spun despre administrarea luivac-ului la bebei, doar ca la mine a mers.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna,

eu sunt la a doua doza de luivac si pana in prezent observ ca lucrurile merg spre bine.Noua ne-a fost recomandat deoarece Alexandru mereu cand racea facea cate o rinita serioasa si de 2 oari raceala a coborat si la plamani.E drept ca am fost tare atenti ca macar in aceasta perioada sa nu raceasca dar nasul ii curge totusi continuu( dar numai atat).Eu zic ca merita de incercat daca ai avut probleme destul de mari cu racelile.
Numai sanatate de acum,
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Medicii imi spun sa-i dau, totusi vroiam sa stiu efectele de la voi... Da, a fost racit tare, a avut si pneumonie si otita si chiar m-am saturat sa-l tot vad racit... Astazi mergem la control si,daca e bine, de luni la gradinita, desi ma stringe-n spate... Multumesc pentru raspunsuri!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput