Ce gatim azi (88)
Raspunsuri - Pagina 16
SuperMami_1 spune:
Ghiveci de cartofi si pastai de fasole
Miha, mamica fericita de Rares si 36+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
Anda08 spune:
sarmalute cu varza murata
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
Citat: |
kariguld Publicat la - 13/03/2012 : 22:22:41 intrebare, ce-s aia galbiori? cumva ciupercutele acelea micute cu palarie? |
kariguld - www.google.ro/imgres?q=cantharellus&hl=ro&sa=X&gbv=2&biw=1280&bih=706&tbm=isch&tbnid=uM66cGP9b3wPPM:&imgrefurl=http://www.foragingguide.com/mushrooms/Chanterelle.html&docid=TFZqmjQx1DbHyM&imgurl=http://www.foragingguide.com/mushroom_images/chanterelle/iStock_000004438487Small.jpg&w=1280&h=960&ei=G_VhT-zkDIjCswbrxtTgBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=408&vpy=195&dur=143&hovh=194&hovw=259&tx=132&ty=83&sig=103104854595105315526&page=4&tbnh=155&tbnw=205&start=55&ndsp=20&ved=1t:429,r:6,s:55" target="_blank">galbiorii sau Chanterelle poza AICI
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
giulia81 spune:
sarmalute cu varza dulce
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Alizee spune:
Ciorba de pui cu zeama de varza
Mazare cu carne de porc
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ank999 spune:
Azi: cartofi prajiti cu muraturi si salata orientala;
Maine: sote de morcovi, paste cu carne la cuptor si salam de biscuiti
La ciorba inca ma ami gandesc
J G spune:
Pulpe de pui la cuptor, in bere
www.prin-casa.ro/?p=2087" target="_blank">Salata cu linte si branza de capra
Salata calda de cartofi
buflea spune:
citat din mesajul lui kariguld reteta de cipuerci marinate o gasesti la J G pe blog. |
Hai bai Kari, da-mi mura in gura ... adica pune-mi link direct la reteta ... doar ma cunosti ce pasiuni de bucataralei am, daca din start ma apuc sa bajbai pe net dupa reteta, nu mai fac nimic
buflea spune:
citat din mesajul lui oanka80 -bors de fasole cu cimbru -salata de brocoli cu maioneza -fasole facaluita -vinete si cartofi cu masline si curry -spanac la cuptor cu porumb dulce -crochete din legume cu sos de mustar si usturoi -placinta cu mere |
Oanka, draga mea, dar ce de feluri de mancare ... mie cred ca mi-ar lua o saptamana sa le prepar pe toate astea.
Cum se fac cgocgetele alea din legume cu sos de mustar ? Poate ii pacalesc si eu pe copiii mei.
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Hai bai Kari, da-mi mura in gura ... adica pune-mi link direct la reteta ... doar ma cunosti ce pasiuni de bucataralei am, daca din start ma apuc sa bajbai pe net dupa reteta, nu mai fac nimic |
Uite aici reteta: http://www.prin-casa.ro/?p=1148
Sper sa-ti placa.