Clubul "babelor" FIV-oase 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mikado sa nu uiti lectia: intai beta si pe urma vezi ce faci cu tratamentul. pana nu vezi negru pe alb ce iese la beta continui, da ?!?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

moromeata....wow!!!10 Fiv-uri.
unde ai facut in Israel??
sunt putine informatii despre FIV in Israel.
cat te-a costat???cat ai stat acolo???
povesteste-ne tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Qiao n-am intrerupt ...astept ziua de vineri

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aha m-am intors
moromeata te pup si sa-ti traiasca puiul. asa am priceput si eu din articolul pe care l-am postat. ala cu multe cifre si litere. si mi-am amintit si de ananas cu ocazia asta.

ha...samira ce zici? mai coci? dar nu mai bine imi explici si mie ca unei flori de crin cum ai luat tu o forma de prednison la un fiv si cum ti-a fost rau? asta ca sa invat. stiu doar ca te-ai plans, dar nu ai spus clar
so...intreb...intelesesem ca nu e bine prednisone+clexane nu?
si Lara multumesc mult. sa stii ca eu pricep ca tratamentul doctorului astuia e cu prednisone+clexane din prima zi si abia de la punctie estrofem+progesteron+prednison+clexane.
asta asa in mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Elenush, Lyly, hai c-am dat o palma la romantism, am luat paharul de vin, farfuria cu bunatatzi si tzop..la laptop..asa-i cu dependenta
my one big love n-are nicio treaba cu V-Day, chiar e enervat la culme de sarbatoarea asta super comerciala..dar el e un dragut de la natura si cand vede ca vin obo, plouata/ninsa, stoarsa ca o lamaie de diverse tactici corporatiste, imi pregateste mici bunatati, doar sa ma vada zambind si happy..
Ioana, io-s pe spate la hemato ca PK!! (parol de pot gandi serios la ora asta)
11 fiv-uri????? goooosssshhhh, eu n-as vrea sa ies la pensie tot facand fiv-uri la PK... asa ca mai bine studiu intens acu si poate, poate ajutam si noi norocu' asta sa ne gaseasca) ..

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bine ai venit moromeato! Waw...ce story...
PE mine m-ai facut praf! Pai io zic ca tu esti la categoria Strabuni" nu babe

Lara...ntz ntz ntz....nu creeeeddd...tu???????????? sa nu stii??? Pai inseamna ca nu mai am nici o sansa..
PS: si io care ma gandeam sa-i scriu si lui PK dar uite ca mi-ai taiat avantul!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Qiao...pai daca e cum zici tu, parca e de bine, nu??

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami,
deja nici nu mai zic ca idem si la fel (sic), soro ca intra lumea la idei..yup, me too, sunt chiar fan Intralipid (soy bean, egg yolk, alea) numa' bunatatzuri si cu colesterolul stau excelent, deci m-as baga immediately, fara probleme..
precum am spus, PK, si fixurile sale ->> no way
hai c-o scoatem noi la capat cumva
imi place si mie the american way, enjoy, vb lui PK..

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,scrie soro ravas la PK...ca tb sa iti ofere serviciu complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

moromeato sa-ti traiasca puiul ! impresionanta poveste.
mikado mie Vaduva mi-a zis sa ma duc imediat la analiza daca am sangerare si sunt dupa z9-10 parca. asa ca du-te maine mai bine. imi imaginez ce e in sufletul tau si nu vreau sa iti dau sperante desarte, dar eu asa as face, sa stau cu sufletul impacat.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput