Clubul "babelor" FIV-oase 7
Raspunsuri - Pagina 20
balanta_tm spune:
lara, am sa te dezamagesc poate, dar la KW, schema standard contine doar 600 mg Utro. Eu, de la mine putere, am facut aceeasi schema dupa ET cum am avut la Wunschbaby . Hai ca nici eu nu sunt pe treaba mea .
ioana3110 spune:
mikado
Elenush cum m-ai visat? aveam ochi albastri? :-))
Lara, nu zic ca esti paparazzo ca ai gresit o tzara...Luciu a facut ultima stimulare cu PK. Cel putin asa se lauda prin Buftea zic sursele mele..
Si in ceea ce-o priveste pe Raduleasca, pai ca sa scap de-asa o cheltuiala, treceam si io la iudaism :-)
si nu stiu ce-am mai vrut sa zic decat ca nu gasesc nik de hematomu asta...
Adina - you rule!!!!!!,
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Ah, mi-am amintit!
Grecii de la Biogenesis au in protocol standard supliment de estrogen dupa ET.
Stiu si de la colega mea care a facut o frumusete de hiperstimulare de a ajuns dupa in spital cu transfer de albumina. E drept ca insarcinata cu gemeni...Dar problema ei era la sot doar
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
balanta, really? adica stil PK, doar 600 utro la KW? ma pregateam sa caut in urma la FIV Europa, la cap. unde ai anuntat sarcina si tratamentul primit.. cum ti-ai luat progynova din Austria fara reteta? eu oricum ma voi baga la creatie, sunt dispusa sa-ncerc orice face sens pentru mine si n-am incercat..
ady, 'regina RnB' (Cristina Spatar) stiu sigur ca a fost la Cezara si zicea (la kanal D) ca si Luciu a avut acelasi tratament (i-a zis Cezara)..nu c-ar conta..si Simona Patruleasa a facut fiv, si Sanda Ladosi (7 IUI, si 2 fiv, fiv-urile reusite cu cate-un bb, <- pt. ingerash)
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
Looana spune:
Moamaaa ce spor aveti la scris ...trebuie sa ma obisnuiesc cu cititul a tin pasul ca voi ,nu va las eu asa usor ....
Am terminat pilitu acuma ma duc sa fac gomboti cu prune cine vrea ..
ioana3110 merci
am sa incerc azi mai pe seara sa scriu ,as vrea sa vad cum scanez defapt sa le salvez in ce format nu stiu, ca si poza??? cine stie dintre voi .Am 6 paginele de la rezultat analizelelor.
Revin dupa amiaza ,si sigur deja e alt capitol deschis ,iar raman in urma
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)