Nervozitate in timpul sarcinii

Nervozitate in timpul sarcinii | Autor: andra_usu

Link direct la acest mesaj

Sunt Andra, salut viitoarele si actualele mamici de pe forum!
Am si eu o mare problema si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: sunt insarcinata in 19 saptamani si ma confrunt cu o stare de nervi ingrozitoare. Nu stiu ce sa mai fac, deoarece stiu cat de mult il poate afecta starea mea pe bebe, dar in acelasi timp nu ma pot controla : sunt extrem de nervoasa, de la orice imi "sare mustarul" si reactionez aruncand lucruri si urlnd pe cei din jur deasemenea plang foarte mult, aproape din orice ma dernjeza sau ma supara chiar si un comentariu nelalocul lui. Pana sa raman insarcinata nu eram asa.
S-a mai confruntat cineva cu o asa problema?
Sunt anumite moduri in care m-as putea calma pentru ca ma enervez atat de tare incat ma doare burta ingrozitor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Cred ca tu esti in aceeasi perioada cu noi de la odiseea de iunie- august (te asteptam acolo daca vrei sa mai stam la povesti). Cat despre nervi nu stiu daca sunt normali da si mie mi s-a intamplat la fel dar mi-a mai trecut putin.
Sarcina usoara si bb sanatos

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaOficial spune:

Buna mamici ! Si eu sunt o mica scorpie de cand sunt insarcinata...Sunt irascibila si orice detaliu ma deranjeaza. De multe ori reflect asupra situatiei si constientizez ca am gresit, dar dupa ce e prea tarziu...
Cred ca este normal datorita nivelului de hormoni ridicat in organismul nostru...
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

De ce crezi ca il poate afecta foarte mult pe bebe?
Si eu plangeam chiar si la stiri, cum la stiri vezi numai nenorociri..ocoleam tot ce nu era pozitiv si luminos poate incerci sa faci si tu ceva de genul..ocolesti situatiile care sti ca se lasa cu nervi, lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_usu

Sunt Andra, salut viitoarele si actualele mamici de pe forum!
Am si eu o mare problema si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un sfat: sunt insarcinata in 19 saptamani si ma confrunt cu o stare de nervi ingrozitoare. Nu stiu ce sa mai fac, deoarece stiu cat de mult il poate afecta starea mea pe bebe, dar in acelasi timp nu ma pot controla : sunt extrem de nervoasa, de la orice imi "sare mustarul" si reactionez aruncand lucruri si urlnd pe cei din jur deasemenea plang foarte mult, aproape din orice ma dernjeza sau ma supara chiar si un comentariu nelalocul lui. Pana sa raman insarcinata nu eram asa.
S-a mai confruntat cineva cu o asa problema?
Sunt anumite moduri in care m-as putea calma pentru ca ma enervez atat de tare incat ma doare burta ingrozitor.

E normal, sa simti ca te pierzi cu firea, dar gandeste-te ca faci rau copilului si controleaza-te. Daca nu iese si nu iese sa stii ca un supliment de magneziu - prescris de medicul care te urmareste! - iti poate linisti nervii cat de cat.
Gandeste-te ca nu merita nimic si nimeni sa te stressezi degeaba.

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput