Trebuie sa vorbim despre Kevin
Raspunsuri - Pagina 11
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Selene, pai ti-ai raspuns fetele, se constata (se afla, se face cunoscut) debutul, starea de fapt care a fost. Nu ai ´´distrus debutul´´ ca nu ti-ai propus un debut ca la carte si l-ai stricat cu nu stiu ce. Pur si simplu asta a fost debutul, care a fost. Si asta poate raspunde la multe intrebari care apar in relatia cu copilul. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Ba imi propusesem, ladyJ. Visam cu ochii deschisi la cum vroiam sa fie. Nu stiu cum e "ca la carte", dar imaginea din capul meu era idilica pentru mine. Ca realitatea n-a confirmat-o, ca lucrurile au luat intorsatura aia, acu' nu mai pot schimba nimic.
Mai exact, mi-l imaginam pe D. in sala de asteptare. Aia in care am vazut tatici asteptand, urmarind cand se deschide usa, sa afle vesti. Nu ca isi va vedea copilul pentru prima data la 10 zile de la nastere. Nu ca, in timp ce colegele de salon primeau cu bucurie telefoanele de la soti, eu ma ascundeam in perna si ma prefaceam ca dorm, sa nu ma auda/vada ca plang.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
szivarvany spune:
Vezi Selene, nici aia nu e o garantie :-) Tatal fie`mi, el care a tinut o primul in brate si i a facut baite, are acum cca 3-4 ore / 2 sambete pt ea si neaparat tine sa mentioneze ca nu are nevoie de educatie :-) Asta asa ca o paranteza, sa nu acaparam subiectul de tot.
Deci debutul e intr-adevar o constatare, restul sunt cele care modeleaza :-)
_
Selene_Bunny spune:
Apoi io am ingropat niste chestii in mine, si daca citesc chestii de genul astora, chestiile alea ingropate incep sa iasa din nou la lumina...
mamagiuliei, eu nu aveam asteptarea ca D. sa se impace cu mine. Sau, cum sa spun, o farama de dorinta era, in sufletul meu, asa, dar, la rece, ma pregateam psihic, emotional pentru statutul de mama singura.
Daca am inteles bine, baiatul asta, Kevin, avea o sora. Ma intrebam, daca maica-sii nu i s-a potrivit deloc, deloc rolul de mama (am vazut doar trailerul), cum de a mai facut un copil?
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
columbiana spune:
Imi amintesc intrebarea asta mereu, dar teoria asta nu mi se pare convingatoare; in plus la noi nimic nu prevestea problemele de mai tirziu; a fost un copil asteptat, dorit (ne gindeam la adoptie pentru ca nu venea...), sarcina...colegii imi spuneau ca n-am mai fost niciodata atit de fericita si calma si cu pofta de viata ca in timpul sarcinii;
Cind urmaream filmul m-au socat fazele cu mama neputincioasa linga copilul plingind mereu, faza cind s-a oprit linga muncitori, sa nu mai auda zgomotul pikamerului si ma gindeam ca ar fi fost mult mai simplu sa-l ia in brate...n-am vazut-o in nici o scena facind asta;
si Tudor plingea mult, norocul meu e ca a avut mereu nopti cu somn calm, linistit...imi amintesc de mine cu el in brate, ziua, noaptea, afara in parc, linga padure...; iar mai tirziu era mereu cu mine: in bucatarie trintind oale cind eu gateam, in baie cocotat pe masina de spalat cind eu ma pregateam mai tirziu de munca...etc;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
szivarvany spune:
eu am vorbit strict de relatie start-copil-tata, nu relatie mama-tata :-)
de asta am raspuns in contextul in care startul e cateodata altul decat il imaginam. ca se mai intampla. asa cum se intampla sa urmeze si vietile noastre alte scenarii decat ne asteptam, dar ne adaptam si incercam sa facem cat mai bine.
presupun ca de asta ai mers si tu la psiho, sa indrepti lucrurile. trecutul nu l putem schimba, dar viitorul da.
Ana
_
columbiana spune:
Sarcina cu fata a venit prin surprindere, mama si-a dorit copilul; tatal nici n-a observat, doar dupa remarca lui Kevin `mama e grasa` a remarcat la rindul lui.
Selene_Bunny spune:
Da, lucrurile dintre mine si ea. Ca o luasem razna. Si imi venea sa-mi bag o mana pe gat, sa ma intorc pe dos si sa ma fac bucati.
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Sarcina cu fata a venit prin surprindere, mama si-a dorit copilul; tatal nici n-a observat, doar dupa remarca lui Kevin `mama e grasa` a remarcat la rindul lui. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
No, ciudat... Pai pe Kevin nu l-a dorit, esueaza in relatia cu el, da' pe fata o doreste? Nu pricep...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
columbiana spune:
Ar fi bine sa vezi filmul sau sa citesti cartea, ai intelege si am vorbi ontopic
cred ca-si dorea inca un inceput, in care sa aiba sansa sa o ia de la capat, sa faca lucrurile cum trebuie cu al doilea copil...si asa a si fost,cu fata a fost mult mai easygoing....
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Ar fi bine sa vezi filmul sau sa citesti cartea, ai intelege si am vorbi ontopic http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ai dreptate, nu te supara...
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...