Ramonika, inteleg ca e neplacut.Cred ca ai observat ca am zis inainte ca daca totul e in regula din punct de vedere al sanatatii....
Deci daca e sanatoasa atunci oricum nu are ce sa faca decat sa accepte asta sau solutia cealalta e sa se agite si sa se streseze...
ali tu raspunzi de dragul de a scrie ceva???
siren la mine pana spre 23-24 de ani prima zi de la ciclu era horor (in liceu ma trimiteau profii acasa, aratam ca un cadavru pe picioare), de cateva ori ai meu ai chemat salvarea...
pur si simplu atunci nu stiam ce sa fac, consideram ca e normal ceea ce ziceu cei din jurul meu, ca unele femei/fete asa sunt...
la 23 de ani am fost internata la spitalul studentesc (pt altceva) si printre altele am aflat si ca am dismenoree; dupa tratement s-au mai "asezat " un pic lucrurile...
la 24 de ani am reusit sa dau de un doc care m-a pus pe picioare (avem dezechilibre hormonale etc);
personal in locul tau as mai cere si parerea altor doctori, chiar dc la cel la care esti acum mergi de 6 ani si iti stie istoricul;
Citat: |
citat din mesajul lui ali am zis inainte ca daca totul e in regula din punct de vedere al sanatatii.... |