strumf are megacolon,deci vb in deplina cunostinta de cauza.
STIMULANCE
COLOSTRUM CU PROBIOTICE
seminte de in, o masa de vegetale, scos LP, strumf papa doar LM si , de la un an si ceva mixt, cu LV.se scot :orezul,bananele, morcovul fiert,branza de vaci.
magin fara zahar, miere , piure de prune,toate sunt indicate.
pusul la olita stimuleaza.
dar, trebuie facute investigatii precum:eco abdominal, proba de digetie din scaun. obligatoriu.
si fetita mea era constipata , nu iesea cate2,3 zile so apoi facea cate un bob,asa ca de oaie,si dupa ceva timp alt bob plus ca era agitata noaptea din cauza asta;
i-am dat ERCE FLORA(cred ca asa se scrie corect)este tot un probiotic ,timp de 2 saptamani i-am dat si a reglat-o pluc a eu ii dau si cate 1 iaurtel natural dimineata ,in fiecare zi si apoi imediat iese cu scaunul+portocale,a mea le suge ca altfel nu primeste,sucul
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
La noi a avut efect Humana Milchzucker. Efectul a fost rapid si nu am mai avut probleme. A reaparut pe piata.
Informatii Humana Milchzucker x 500 gr (Lactoza).
Humana Milchzucker x500 gr (Lactoza)
Recomandat tuturor grupelor de varsta, inclusiv nou-nascuti dupa prima saptamana de viata pentru copii si gravide
Produs 100% natural, obtinut din lapte
Contine lactoza, un laxativ usor, fiziologic
NU da dependenta
Favorizeaza absorbtia calciului
Stimuleaza dezvoltarea florei intestinale benefice
Usor de administrat, se dizolva in bauturi sau mancaruri
A nu se folosi in cazul intolerantei la lactoza (laptele de vaca).' A se tine cont de prezenta produsului in efectuarea calculelor dietei pacientilor cu tulburari ale metabolismului glucidic
Greutate 500g