HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Luiza, si eu sunt tare nerabdatoare sa il vad pe bubulinul meu, dar intradevar as vrea sa treaca vremea asta intai. Voi cum mai sunteti?

Dariana +38 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu la mara am avut marturii niste cruciulite legate cu o funda roz. Acum iau la fel dar pe bleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Olga te emotionezi? uite si de la mine

Alina - tare draguti colaceii. legat de colici eu beau ceai de fenicul pt efect la bebe...sincer nu stiu cat ajuta exact, dar nu mi se pare strumful prea colicos.

noce - cand eram in spital prin nov si medicii imi spuneau ca nasc prematur i-am tot repetat lui bebe ca ne vedem in ianuarie. Se pare ca nu a avut de gand sa astept ca de rev....ne-am intalnit :).
de ce ne starnesti cu ciocolata? recunosc ca nu ma prea abtin, eu manc in fiecare zi cate o bucatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cicineata

Multam Oli!

Cu placere

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

ma uitam acum la poze pe picassa si sincer ma enervati cu kg voastre. Sunteti cele mai frumoase, asa cu "urmele" astea ale procrearii.
am o cicatrice, burta lasata, coapse celuloase, dar am adus pe lume un suflet !!!
fiecare "defect" imprumutat din sarcina ne face mai frumoase

ma bucur ca avem burti lasate si cearcane de la nopti nedormite impreuna

Mergi la inceput

asta a fost un fel de dedicatie de dragoste de valentine`s day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

olga hai ca am vazut site-ul. daca poti da-mi un pm cu telefon si persoana de contact.
mersi frumos

alina super colacelul. si pernita imi place. sa mai creasca putin si ii iau ca tare as vrea sa-l vad baletand cu colacul la gat. hihihi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

felicitari sofi bine ai venit pe lume micutule david

alina sa sti ca lui Rafael i s-a reglat tranzitul face keke in fiecare zi si azi a facut de 2 ori chiar

ica noi ca si marturii de botez o sa dam calendare personalizate cu poza lui bebe. tot e inceput de an si o sa le foloseasca omul tot anul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Eu la mara am avut marturii niste cruciulite legate cu o funda roz. Acum iau la fel dar pe bleu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Noi tocmai ce am stabilit tema pt botez, care va fi pe 20 mai si sper sa fie frumos de tot afara. Tema o sa fie wonderland, colorat, vesel. Ca si marturii vreau ceva cescute cu o plantuta in ea pe care o va creste proprietarul. Se potriveste perfect cu decorul
Cred ca o sa punem si o cruciulita mica de tot langa, mai am timp sa ma hotarasc. Mi se pare tare frumos sa dai cruciulite la botez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Olga te emotionezi? uite si de la mine

Alina - tare draguti colaceii. legat de colici eu beau ceai de fenicul pt efect la bebe...sincer nu stiu cat ajuta exact, dar nu mi se pare strumful prea colicos.

noce - cand eram in spital prin nov si medicii imi spuneau ca nasc prematur i-am tot repetat lui bebe ca ne vedem in ianuarie. Se pare ca nu a avut de gand sa astept ca de rev....ne-am intalnit :).
de ce ne starnesti cu ciocolata? recunosc ca nu ma prea abtin, eu manc in fiecare zi cate o bucatica

mami de bebitza Gruitza
(01 ianuarie 2012)
http://designartizan.blogspot.com/

Multumesc Cati

Legat de ciocolata eu parca am innebunit. Inainte nu mancam deloc, iar acum a devenit ca un drog pt mine. Mananc prea multa si sper ca nu-i face rau lui bebe, dar chiar nu ma pot abtine, mi-e asa de pofta de mi se face rau

Mergi la inceput