HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Fetelor, vin si eu cu vesti de la echo spital: maine dim ma interneaza, se pare ca nu prea mai are bebe lichid si vrea sa-l asculte de 2 ori/zi, in plus de ieri am o mancarime f suparatoare deasupra buricului si m-am scarpinat pana aproape de sange, cu orice m-as da, ma mananca de mor. Dr zice ca s-ar putea sa fie ceva in neregula cu transaminazele si maine dim imi face si analizele. Vineri fac 38 sapt si sunt sanse maricele sa imi faca ceza atunci, nu stiu inca nimic sigur, bebe cica are 3300 kg, Doamne-ajuta, si ca respira singur, Doamne-ajuta, ca asta era una din fricile mele
Nu stiu ce sa fac daca sa recoltez celule stem sau nu, eu si sotul nu prea suntem convinsi, s-ar putea sa fie si o buna strategie de marketing pe zona Europei, dar dr imi zise ca ea recomanda. Acuma...nu stim ce sa facem, mai avem vreo 2-3 zile sa ne hotaram...
Din spital nu am cum sa va scriu, o sa intre o prietena pe cont sau sotul sa va anunte ce si cum.

Bafta tuturor burticilor cu nasteri programate si neprogramate
Felicitari Sophia, sa va bucurati de bebe
Va

37+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua fetele
La multi ani !!!Mihaela(cu intarziere)sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o nastere usoara...poop
SOPHIA felicitari mami rfacere usoara si bebe sanatos,papacios si fara colici
Fetele cu baby drinkul eu am o mare problema scrie pe pliculet ca ar contine zahar ori mintea mea retine ca nu tre zahar la copii pana pe la 2ani macar,,asa ca eu am baut vreo 2litri de baby drink si am evitat sa ii dau direct la fata(asta a fost ideea mea)
Raluca intradevar cam multe grade in casa la tine dar incearca sa reglezi cumva,iar la faza cu 30ml de laptic din ambii sani sa stii ca cu pompa nici eu nu scot mai mult dar fiimea papa doar san si are cam 1,3kg la o luna acus deci la mine clar nu are relevanta ce iesea cu pompa.
Fetele ce urmati in listuta mult noroc si nasteri usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

gianina ai dreptate - nu are relevanta ce scoti cu pompa. cu aia manuala scoteam ceva. am si electrica...scoteam si mai putin. cand ma masam si apasam cu degetele curgeau valuri siroaie. Din ce stiu eu bebe trage insa mai mult.

acuma intrebare de om neinformat - ce e babydrink-ul asta? mie mi-au dat doar vitamina d sa dau la pici si atat...voi folositi atatea. si la mine bebe se mai strange covrigel, dar il tin in fundulet ( max 5 min) si e tare fericit de pozitia asta. nu mai spun daca il tin in brate suspendat in aer cade in meditatie, face ochii mari, gurita rounda si mica (parca ar spune u)si non-reactie.

ma ingrijoreaza ca iar nu a facut kk de 2 zile....

alta intrebare mai interesanta ...care folositi vplay pt filme, va merge? la mine apare pagina alba cand ma loghez. ma cam plicti cand sta bebe la tzitzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrg

...dar mai e o problema voi cand ziceti ca ati nascut la 38 sapt si o zi,sau 38 si 5 zile,va referiti la 38 de sapt incepute adica ati intrat in 38 sau terminate,fiindca eu spre ex.,miercuri abia intru in 38 sapt...scuze ca insist dar sunt cam speriata,si nu stiu dc e bine ce facem...oricum fecioarele asa sunt.
Pup!

37+sapt

joi am intrat in 38 si vineri am nascut important sa fie cele 37 sapt pline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Felicitari Sophia! un bebe sanatos si refacere cat mai usoara!

Multa bafta carpediem!

Alexa +38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

SOPHIA FELICITARI BUN VENIT BULGARAS MIC SA FI SANATOS SI MANCACIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Sophia - felicitari , sa fie bebe sanatos si sa creasca mare si frumos !

Alina - la multi ani pentru Filip, sa ne arati poze !

Mamici - la multi ani de Sf Valentin, sa fiti iubite si indragostite de sotii vostri si sa va bucurati impreuna de minunile din vietile voastre !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Sophia, felicitari!!

La multe luni Filip Andrei de Alina
Alina, eu azi merg la doctor. De 4-5 zile a inceput iar sa imi curga, rosu ca la menstruatie, si la fel am simtit niste dureri inainte. Nu puternice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Felicitari Sophia, foarte prompt David, s-a hotarat sa vina fix la data programata acum cateva luni.

Carpediem, ce bine ca ajungeti la 38 de saptamani si bebele e mai mare decat data trecuta.

Dari, asteptam si ultimul bulgaras din zona de vest, poate trece si vremea asta rea pe cand se hotaraste sa vina pe lume.

MTHFR C677T Homozigot
Mami de Vlad, 01.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

multumim fetelor! La multi ani tuturor bulgarasilor!!! Abia astept sa ne vedem cat mai multe in parc, la vara, cu bebenacii

Cati, babydrink este un ceai pt sugari.

uitati ce vreau eu sa cumpar:http://colaceibebe.webs.com/
Am vorbit cu 2 mamici care au folosit asa ceva si sunt ff incantate!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput