HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Aerlilian,stai linistita asa a patit si cumnata mea cu bebe,iar dupa ce a scapat de icter(care l-a tinut f mult)a inceput sa ia ca lumea in greutate si nici somnoros nu mai era(ca el asta fc mai mult-dormea,de se si speriau saracii credeau ca i bolnav).Multa sanatate si rabdare!!!

38+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI ANASTASIA!

ma intreb de ce nu a mai intrat pe la noi ??

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor Anastasia nu a avut net vreo 3 saptamani iar cand a avut stiu ca s-a simtit rau si a stat numai in pat.

Fetelor multumesc pentru sfaturi incerc sa ma linistesc si sa pun in aplicare ce a-ti scris voi pe aici.

Cati exact asa facea bebele meu acum 1 saptaman jumate si apoi am descoperit ca pozitia la san era una gresita darrrr erau si tatele pline de lapte de ii iesea afara din gura ii intra si in urechi si in ceafa si probabil ca pana invata si ei sa suga,al meu acum suge foarte elegant si finut nici nu mai simt cand trage de sfarcuri si probabil e asa cum zici si tu s-a reglat lapticul.

Cand storc tatele sosete asa cum sunt iese laptic ca lumea in jeturi dar pana nu le vad eu tari nu am pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

happymumuy sa sti ca azi m-am cantarit si eu cu bebicul in brate pe cantarul meu si apoi l-am cantarit pe cantarul lui si e cam pe acoalea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian
• fontanela mica (posterioara sau triunghiulara) situata la intalnirea dintre osul occipital cu cele doua oase parietale.
Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

deci am avut dreptate.exact acolo am apasat eu si era moale.inca nu-s nebuna.
multumesc Ileana scumpa!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ica7

mylady spunea ieri de ecografie la sold. voi faceti? am inteles ca ar fi indicat sa se faca intre 4 si 6 saptamani pt ca in cazul unei probleme la varsta asta se reface f rapid.
eu inca nu am facut si nu stiu daca sa fac. am inteles ca daca ar fi fost ceva probleme ne-ar fi anuntat din spital sau ne-ar fi spus pediatra.

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

noua ne-a fost recomandat din spital, pe fisa de externare.oricum e benefic sa se faca, preventiv, ca are sau n-are bebe ceva!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

MihaelaRadu, multa bafta.si eu scriu poezie si proza...dar de cativa ani nu am mai scris nimic...am o carte inceputa de 5 ani..nici acu' nu-i gata!.Si multumesc pentru sfaturile utile pe care ni le impartasesti mereu!

Catihusor, multumesc pentru urari, asemenea si voua!

Sara la multi ani!!!

Anastasia,Felicitari!!!

Bulinutz...imi pare rau de peripetii!

Alinutza, transmite-i lui Lexi toate cele bune si din partea mea!

O seara buna, fete!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Va multumesc dragelor pentru cuvintele minunate

Felicitari Lumi!!! Bine ai venit pui mic!

Adc sunt f mandra de Cari . E f grijulie si atenta cu el. Il pupa non stop. Deocamdata s-a adaptat f ok. Felicitari Andrei .

Alice se pare ca are risc mai mare sa faca astm. Eu sper sa fie doar o statisticaq care sa nu ne includa.

Legat de temperatura in camera lui bebe, noua ne-a spus neonatologul la curs sa fie 23 de grade.

Nicole nici noua nu ne-a cazut inca buricul si maine facem 2 saptamani. Medicul nostru zicea ca poate sa cada dupa cateva zile sau dupa 2-3 saptamani.

Ellenii bine ca sunteti bine si voi. E cumplit de greu sa nu poti sa iti ajuti puiul.

Alina ce dulcel e Filip , iar tortul ....

Bia sa stii ca astept mesajul tau . Si pe al tau Mihaela

Ghiulten noua neonatologul ne-a zis sa nu stergem gurita cu nimic. E normal sa fie limba alba - sunt depozite de lapte. Doar daca si varful limbii e alb, atunci e ciuperca si trebuie glicerina cu nistatin.

Bulinutz

Noi suntem bine, cumintei - doarme bine deocamdata, papa doar san si e o minunica.

Va pupacesc si sper sa reincep sa intru macar in fiecare zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

MihaelaRadu, multa bafta.si eu scriu poezie si proza...dar de cativa ani nu am mai scris nimic...am o carte inceputa de 5 ani..nici acu' nu-i gata!.Si multumesc pentru sfaturile utile pe care ni le impartasesti mereu!

Citat:

Si eu ma tot chinui, dar inspiratia nu vine dupa cum vrem noi

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mihaela - mi-a fost recomandat de cineva sa merg la terapie Bowen cu bebe pentru a-i alina durerile de burtica. In mare se efectueaza niste presiuni pe anumite puncte cu rolul de a relaxa anumite zone (fascii) in ideea ca organismul in stare de relaxare reuseste sa se vindece singur. Si daca tot nu aveam ce sa pierd am mers, iar bebe e mai bine. Amu sa nu credeti ca-mi doarme neintors ore bune sau ca adoarme singur. El adoarme ziua doar plimbat pe ritm de dans si cu muzica in marsupiu si doar asa doarme. Nu reusesc sa-l dau jos de pe mine si sa ramana adormit. Asa ca suntem legati toata ziua, dar macar nu-mi mai plange in brate! Fac kilometri cu el prin casa toata ziua, dar sunt mai linistita acum, cand nu mai plange cu orele in brate. Si repriza de somn dureaza cam 1,5 ore, lucru nemaivazut pana nu demult, cand imi dormea cate 5-10 minute, dupa care iar plangea cate-o ora, daca nu mai mult.

Mergi la inceput