HAI mrg, puiutza, Anca,bia, Olga,noce!!!!! (66)
Raspunsuri - Pagina 17
sara_ spune:
Alice multumesc pt raspuns, m-ai linistit. Speram ca dac#259; alaptez exclusiv o sa īntārzie cm, dar asta e.
Ica eu vreau sa iau Vaccinul infanrix de la farmacie pt ca are virusul polul inactiv fata de cel de stat la care virusul e doar atenuat.
Eu am alta dilema, dac#259; sa cer sa i se fac#259; Vaccinul in fundulet sau in coapsa. Pediatra care ne-a vazut acas#259; ne-a spus ca exista riscul, extrem de mic dar exista, sa fac#259; dup#259; injectarea in coapsa retractie de cvadriceps femural. Cvadricepsul e muschiul coapsei. So#539;ul acestei dr este chirurg pediatru si spune ea a avut cazuri de copii cu astfel de probleme dup#259; injectii in coapsa. Nu vreau sa va sperii, nici eu nu stiu ce sa cred pt ca to#539;i pediatrii pe care i-am consultat fac vaccinurile in coapsa. Īntrebati si voi medicii vostri sa avem mai multe p#259;reri de speciali#537;ti.
sara_ spune:
La mul#539;i ani Sara de Anahadasa! Sa fii s#259;n#259;toas#259; si iubita!
Anastasia felicit#259;ri!!! Sa-#539;i tr#259;iasc#259; gemenasii
De tonirro mai #537;ti#539;i ceva?
CristinaGoji spune:
Sara - acum vaccinul de stat e Pentaxim, tot cu virusul de polio inactiv.
Cati - mai bine
adrianaBuc spune:
alice, eu sunt binisor, inca mai am crize de dureri de nu trec decat cu antiinflamatoare dar sunt mai rare. Fetele sunt bine, ne adaptam usor la noua situatie desi e greut tare. La Natalia nu prea imi place mie cum arata buricul, cica maine vine pediatra sa o vada si vedem ce zice. Mai nasol e ca am mult de munca pentru birou, sunt supraaglomerata si nu reusesc sa fac nimic.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
mihaelaradu spune:
Cati incerc sa scriu ceva pt copii, insa sper sa imi si reuseasca. am scris si publicat doar eseuri literare si cu tenta politica pana acum, dar sarcina..... iti da idei
Eu incep sa ma simt descurajata cand vad discutii despre vaccinuri cu virus de ala sau de ala, care se fac acolo sau dincolo..pentru ca eu nu mi-am pus problema niciodata sa ma gandesc la aspectele astea
Habar n-am de chestiile astea
Eu tot la orizontala cu dureri sporadice de burtica si stare de voma M-am trezit asa de vesela si odihnita, iar acum, dupa o iesire de 30 min pana la un centru de telefonie mobila, m-am dezechilibrat total. Ma simt obosita si batucita; imi vine sa dorm si sa vomit...nu ma pot hotarai ce sa fac mai intai
38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
ALTESA spune:
fetelor heeelp cred ca sunt pe cale de a ramane fara lapte sau nu stiu am baut pana la ora asta 2 litri de apa si o cana de galactogil ieri toata ziua am baut ceai ,apa acum 2,3 zile la fel si sanii mei moi ca niste sosete cu greu se mai intaresc si parac nici copilul nu se mai satura a inceput sa stea mai mult la san ce-o manca di ele nu stiu ca sunt moi fleasca nici nu mai adoarme imediat cred ca nu e satul ,noaptea se foieste non-stop si nu mai doarme decat pe burta .
Deci ce sa fac raman fara lapte sau ce e asta?
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA fetelor heeelp cred ca sunt pe cale de a ramane fara lapte sau nu stiu am baut pana la ora asta 2 litri de apa si o cana de galactogil ieri toata ziua am baut ceai ,apa acum 2,3 zile la fel si sanii mei moi ca niste sosete cu greu se mai intaresc si parac nici copilul nu se mai satura a inceput sa stea mai mult la san ce-o manca di ele nu stiu ca sunt moi fleasca nici nu mai adoarme imediat cred ca nu e satul ,noaptea se foieste non-stop si nu mai doarme decat pe burta . Deci ce sa fac raman fara lapte sau ce e asta? implinita de Rafael-Ioan |
Nuuuuuu! nu ramai fara lapte! bebe creste si tre sa creasca si productia. tine-l mai mult la san ca sanul sa trimita impuls creierului ca sa mareasca productia!!!! citat din cursurile Lamaze
si poate esti putin stresata/ingandurata zilele astea, poate ti-a scazut putin rabdarea in fata marelui eveniment Lucrurile revin la normal usor-usor daca stai cu el la piept ca sa munceasca glandele
38+ cu pisicutza Iris
mrg spune:
Sara,intr-adevar e bn ca m-a mai lasat dr cateva zile...desi mi a zs ca nu i problema imi poate fc si acum ceza.mai ales ca azi la echo a iesit si mai grasun decat vineri are intre 3461-3800 gr...a zs ca vb in seara asta sa vedem ce fc...
Bulinutza,imi pare rau sa aud ca ai avut probleme la nastere.Bine ca va e bn acum si ca v-a ajutat DD!
Anastasia,sa iti traiasca bebeii!Felicitari!
38+ sapt cu Cristian
ALTESA spune:
mihaela sper sa fie asa ca altfel o iau cu capu.
Tocmai acum mi se intampla chestia asta cand maine tre sa ma mulg pentru vineri(merg la coafor sa ma aranjez,tund,vopsesc, manechiura cu gel ),vineri tre sa ma mulg pentru sambata ( merg la ultimul examen),sambata tre sa ma mulg pentru duminica dimineata(merg la coafor sa ma gatesc) si intre timp ma tre sa manance si alte mese bebe deci de unde scot eu atata lapte???//.
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA mihaela sper sa fie asa ca altfel o iau cu capu. Tocmai acum mi se intampla chestia asta cand maine tre sa ma mulg pentru vineri(merg la coafor sa ma aranjez,tund,vopsesc, manechiura cu gel ),vineri tre sa ma mulg pentru sambata ( merg la ultimul examen),sambata tre sa ma mulg pentru duminica dimineata(merg la coafor sa ma gatesc) si intre timp ma tre sa manance si alte mese bebe deci de unde scot eu atata lapte???//. implinita de Rafael-Ioan |
Nu-i stres daca nu reusesti sa acumulezi atat cat ai nevoie zilele astea. Ii dai LP cand nu esti acasa, noaptea tzitzi si de luni il legi de tine pana se regleaza productia. Nu te stresa! Am inteles de la moasa mea ca sunt femei care iau antibiotic puternic si intrerup alaptarea pt 3-4 zile, dupa care o iau de la capat...mai greu, dar rezultatele vor reveni cu siguranta.
38+ cu pisicutza Iris