INFO TRAFIC DC!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Au zis ca pe seara va ninge, dar se va si incalzi, adica 1 grad. Asta inseamna alta flescaiala.
ATENTIE MARE LA GROPANE!!!

PS

Cred ca are trebui sa ne impartasim si gropile!
Eu am trecut azi, pe Sos. Viilor, inainte de liceul economic, si am ratat la mustata un gropan care mi-ar fi rupt masina in 4. L-am vazut cat e de adanc numai cand am ajuns in fata lui la 0.5m, efectiv am inchis ochii cand l-am incadrat cu rotile.

Pe Calarasi, directia catre Unirea e jale, la fel si pe Popa Nan, catre Pache, la un moment dat e o groapa mare de tot.

Linia de tramvai pe Mihai Bravu, inainte de pasajul Muncii, inspre Baba Novac e incadrata de gropi inselatoae.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

stie cineva daca sunt probleme pe aeroportul din bacau? se aterizeaza?am maine seara avion vin singura ca amandoi copiii si mi-e groaza efectiv si apoi drumul din bacau spre iasi cum e? se circula? nu avem jeep doar o masina cu cauciucuri de iarna...
Doamn ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Cred ca ar trebui sa ne impartasim si gropile!

tu vrei sa blocam forumul? e ciuruit Bucurestiu' si in lung, si in lat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Cred ca ar trebui sa ne impartasim si gropile!

tu vrei sa blocam forumul? e ciuruit Bucurestiu' si in lung, si in lat.

AAa, nu vorbesc de vesnicele gropi, ci de prospaturi si de caverne care-ti rup masina!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nushulica, pe Otopeni afost ok, am ajuns cu bine din Is, prin Paris, in Buc. Am aterizat la naiba si am mers cu avionul pe pista vreo 25 min, am fost in avion cu Romanitza Iovan , dar a fost ok.
Acum pe seara s- a lasat ceatza spre Tgv.
Multumesc inca o data ptr ajutor!

Mergi la inceput