INFO TRAFIC DC!!!
Raspunsuri - Pagina 3
inbox spune:
Deci sotul meu maine merge cu autobuzul, a zis ca el nu mai iese cu masina in conditiile astea.
A parcat masina sa ia paine, impropriu spus a parcat, ca nu avea unde sa o lase decat in drum ( parcarile pline de zapada). In timpul asta i-a dat tarcoale o masina de politie, nu era oprirea interzisa, dar practic a oprit pe o banda de mers. Intrebare, este posibil sa ii vina vreo amenda acasa? Sau ii lasau procesul verbal in geam? In parcarea blocului, a dat o jumatate de ora la nameti ca sa poata parca...acolova inlemni masina pana la primavara!
Lumea mea
Bee spune:
Pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu azi s-a circulat. Sotul s-a intors acum, seara, dupa 7.30, deci a fost rezonabil.
Rufus spune:
O mare parte din nenorocirea de trafic din Bucuresti se trage din masinilea astea parcate pe (uneori) singurul fir de circulatie. Nu inteleg neam de ce trebuie sa se circule in conditiile astea cu auto propriu. Daca eu as decide, as inchide circulatia pentru autoturismele proprietate personala sau firma. Pentru vreo doua zile nu moare nimeni daca merge cu transportul in comun sau taxiul.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus O mare parte din nenorocirea de trafic din Bucuresti se trage din masinilea astea parcate pe (uneori) singurul fir de circulatie. Nu inteleg neam de ce trebuie sa se circule in conditiile astea cu auto propriu. Daca eu as decide, as inchide circulatia pentru autoturismele proprietate personala sau firma. Pentru vreo doua zile nu moare nimeni daca merge cu transportul in comun sau taxiul. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Da Rufus, asa i-am zis si eu de dimineata, sa lase masina acasa...acum s-a lamurit. Mare nenorocire nu se intampla, ca era undeva intre blocuri unde trece rar cate o masina...dar oricum, corect nu este.
Lumea mea
dicirstea spune:
Pe joi pe Stefan cel MAre, vineri pe Oltenitei si azi pe Colentina se saltau masinile parcate langa trotuar ca sa poata intra sa incarce zapada. Erau cu politia.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
michelle-usa spune:
pe Valea Oltului drumul e tot inchis din cauza avalanselor.
nepoatele mele se intorc de la Cluj si se pare ca autocarul a fost oprit. nu stiu unde vor dormi in noaptea asta.
stau cu ochii pe Realitatea tv...
michelle
Happiness_4_us spune:
Ancule .
Despre sosirile la Otopeni stiti ceva?
Ma intereseaza daca se opereaza pe Otopeni, am gasit ceva pe net , cursa din Amsterdam stiu sigur ca s-a anulat ca au avut amenintare cu bomba si au anulat zorurile azi, insa Paris ma interesa.
Ah nu stiu cum naiba ca mereu cand venim prin Paris se intampla cate ceva.
De nins aveti idee pana cand mai este codul portocaliu ptr Buc?
Multumesc din suflet!
P.S Sunt ingrozita ca avem 2 copii cu noi, si o sa fie crunt intre avioane plus cele 2 zboruri, sper insa sa nu aterizam pe la Timisoara ca ar fi cireasa de pe tort!
danielag spune:
Happiness, eu pentru Otopeni ma uit www.bucharestairports.ro/otp/" target="_blank">aici. Conteaza si conditiile meteo, dar si calificarile pilotului. Ieri Tarom a zburat pe ruta Bucuresti - Frankfurt si inapoi, dar una din curse Lufthansa Frankfurt - Bucuresti a fost anulata.
Stiu ca ieri a fost blocata circulatia in Otopeni, nu stiu azi, poate ne zic cei care sunt in zona.
Pe site-ul ANM vad ca avem cod portocaliu pana azi la 14, aici.
Sper sa zburati fara evenimente.
anya spune:
Aseara sotul meu s-a intors in buna stare de la Bran la Bucuresti. Drumul ok. Mizeria e doar in Bucuresti.