Am nevoie de niste sfaturi!
Buna fetelor am o problema.
Pe 5 octombrie 2011 am dat nastere unei fetite perfect sanatoase.Nasterea a fost naturala cu mici probleme dar nimic grav.Am alaptat timp de o luna si 5 zile,timp in care am avut acele lohii iar dupa 2 zile mi-a venit menstruatia.Am avut programare la doctor iar acesta a zis ca daca nu am dureri nu are rost sa ma controleze si mi-a facut injectie pentru anticonceptie.
Problema este ca de cand am nascut sangerez incontinuu si sunt 4 luni si 2 saptamani,mie nu mi se pare normal dar el a zis sa nu ma ingrijorez.
Voi ce parere aveti?Mai a avut cineva aceasta problema?
Raspunsuri
Androix spune:
Mai cere o opinie, nu e neormal sa sangerezi 4 luni. Acum mai depinde si cum sangerezi. Daca e ca la ciclu sau daca doar patezi putin chilotul. Oricum ar fi nu as sta asa in locul tau, mergi neaparat sa te mai consulte si alt medic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ajatara Buna fetelor am o problema. Pe 5 octombrie 2011 am dat nastere unei fetite perfect sanatoase.Nasterea a fost naturala cu mici probleme dar nimic grav.Am alaptat timp de o luna si 5 zile,timp in care am avut acele lohii iar dupa 2 zile mi-a venit menstruatia.Am avut programare la doctor iar acesta a zis ca daca nu am dureri nu are rost sa ma controleze si mi-a facut injectie pentru anticonceptie. Problema este ca de cand am nascut sangerez incontinuu si sunt 4 luni si 2 saptamani,mie nu mi se pare normal dar el a zis sa nu ma ingrijorez. Voi ce parere aveti?Mai a avut cineva aceasta problema? |
nu, nu este normal sa sangerezi de atata timp, indiferent de cantitate. poate ca trebuia sa te informezi mai mult inainte de a accepta acea injectie, cine stie ce efecte secundare o avea...
Ajatara spune:
Nu am mai intrebat si alt medic dar ma gandesc sa fac acest lucru.Am mai fost la medic de 2 ori cu aceasta problema si m-a asigurat 100% ca este normal din cauza injectiei ce contine anumiti hormoni.Pana si asistentele au ramas uimite de aceasta problema si mi-au zis sa revin in luna mai...acum nu mai stiu ce sa cred.Orcum multumesc mult pentru sfaturi!
Ajatara spune:
Nu este spotting este ca si menstruatia destul de abundenta mai ales seara si dimineata.