Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!
Raspunsuri - Pagina 6
gina85 spune:
Fetelor stiti nu stiu daca va aduceti aminte ca v-am zis in vara ca am facut cateva investigatii si abia acum imi dau seama ce citesc si vi le scriu:
STERILITATE PRIMARA
EEV
E=9 MM HIPERECOGEN
UTER ECOSTRUCTURA OMOGENA ,CONTUR REGULAT
OD:1F=22;5 F MICI
nu stiu de ce credeam ca e infertilitate primara cand e cealalta si cu asa foliculi cum naiba sa se mai prinda ceva
FETELOR VOI CE ZICETI?
In curand gravidutza
valicutza spune:
buna fetelor ,
miky pana nu vezi rosu nu dispera , tin pumnii sa fie simptome de vreun fel ai ?
mihaelafalt si eu am avut prolactina marita acum cativa ani , si am reglat-o cu dostinex , 1 pastiluta pe saptamana, luata in aceeasi zi a saptamanii, dar asta iti va spune si dr ta ..se regleaza repede, dar netratata da infertilitate. te pup si bafta in continuare
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
Mihaelafalt spune:
Mersi mult Alex si lorena o sa astept atunci pana merg la doctor si vedem ce zice, nu am fost emotionata ca sunt invatata cu acele nu am treaba, dar in dimineata aia tot m-am trezit din 10in 10 minute si ma uitam la ceas ca eu adorm bine dimineata dupa ce pleaca sotul.
O sa iau niste emocalm pentru stres si somn ca am mai luat si e exclusiv din plante si nu da dependenta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
bebelu86 spune:
buna fetele
am si eu o intrebare la voi pt cele care au facut teste de sarcina "minut". pe langa linia de control, in partea de unde ti de betiosor, ati vazut vreo dungulita roz aprins?
eu tocmai am facut un test, azi e z5 de intarziere, a iesit linia de control si una roz dar in partea opusa. nu unde trebuia sa iasa normal.
voi ati patit asa?
teoretic nu are cum sa fiu gravida. ne-am protejat mereu, zilele trecute am avut ameteli, greturi, acu nimic nimic. semne de urati nu sunt. nu stiu ce sa mai cred.
maine voi face alt test sa vad ce iese.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza buna fetelor , miky pana nu vezi rosu nu dispera , tin pumnii sa fie simptome de vreun fel ai ? mihaelafalt si eu am avut prolactina marita acum cativa ani , si am reglat-o cu dostinex , 1 pastiluta pe saptamana, luata in aceeasi zi a saptamanii, dar asta iti va spune si dr ta ..se regleaza repede, dar netratata da infertilitate. te pup si bafta in continuare in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. |
Multumesc cand ma gandesc ca stau de 2 ani si 4 luni si ma uit la soare si astept sa am copii dar eu nu am facut investigatii ci am stat la mana doctorilor care imi faceau eco si imi ziceau ca sunt bine imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui gina85 Fetelor stiti nu stiu daca va aduceti aminte ca v-am zis in vara ca am facut cateva investigatii si abia acum imi dau seama ce citesc si vi le scriu: STERILITATE PRIMARA EEV E=9 MM HIPERECOGEN UTER ECOSTRUCTURA OMOGENA ,CONTUR REGULAT OS:6-7 F MICI OD:1F=22;5 F MICI nu stiu de ce credeam ca e infertilitate primara cand e cealalta si cu asa foliculi cum naiba sa se mai prinda ceva FETELOR VOI CE ZICETI? In curand gravidutza |
Gina nu stiu ce sa iti zic, vezi ca eu sunt in plop si plopul in aer.
Alex dar arefamul care l-am luat pana marti seara nu a influentat cu nimic analizele?
camcris spune:
bebelu, eu am facut teste de sarcina minut, la mine de fiecare data a iesit o singura liniuta
cel mai sigur repeti maine cu un alt test
anne_marie79 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia buna dimineata nu am aparut prin zona ca a fost ziua fetei mele cele mari si ne-am sarbatorit SE PARE CA SUNT GREU DE INTELES DESI AM TRAIT EXACT ACELEASI LUCRURI CA SI VOI TIMP DE 5 ANI GREI SI FOARTE GREIIIIIIIIIIII ANA SI ANNE TOT CE VA ROG ESTE SA NU MA JIGNITI SI SA NU VA MAI LEGATI DE COPII MEI NU AVETI ACEST DREPT DACA VORBIM DE CEVA .... ESTE DE CONCEPTIA UNUI COPIL SI NU DE COPII MEI DA??????????? VA ROG FRUMOS SA AVETI CEVA DECENTA TOTUSI eu am vrut doar sa destind atmosfera sa va fac putin sa fiti vesele si optimiste in ciuda a tot ceea ce simtiti voi inauntrul vostru pentru ca stiu cum e sa zambesti la exterior si sa plangi continuu in interior dar e problema de viata a fiecareia daca credeti ca doar voi simtiti asa daca credeti ca doar voi pierdeti sarcini si altii nu stiu ce sunt histeroscopiile sau alte examene ok faceti cum credeti dar nu aveti cum sa imi interziceti a scrie aici fetelor la care tin este un forum liber in care eu mi-am gasit libertatea de a vorbi LIBER DECI DACA AM SUPARAT VA ROG SA MA IERTATI DAR NU MAI VORBITI URAT DESPRE CEI PE CARE NU II CUNOASTETI de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Buna ziua , dfete dragi!
Eu nu cred ca am jignit pe nimeni aici , dimpotriva , cred ca am avut un gand bun pt ficare dintre voi , desi de cele mai multe ori plangeam pe taste cand va scriam .
Cami , nu am jignit cu nimic copiii tai , nu as face asta niciodata , am zis doar ca tie iti e mai usor sa vorbesti detasat , avand 2 copii . Cred ca tu prin ceea ce ai scris m-ai jignit pe mine si pe alte fete , dar e ok , imi fac mea culpa , considera ca tu ai dreptate. Eu am decis sa nu mai intru pe acest forum , pentru ca atunci cand v-am descoperit , am crezut ca e o oaza de liniste , nicidecum un ,, front '' de bataie , cine are copii mai mari si mai frumosi , sau asa cum zicea si Alex , al carui copil a vorbit primul si etc si etc . Tu ar trebui sa te consideri binecuvantata ca ai copii si nu sa interpretezi vorbele dupa bunul tau plac .
Eu va multumesc pentru clipele petrecute cu voi , pentru sfaturile primite si va doresc din suflet sa deveniti mamici!
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne_marie79
Buna ziua , dfete dragi! Eu nu cred ca am jignit pe nimeni aici , dimpotriva , cred ca am avut un gand bun pt ficare dintre voi , desi de cele mai multe ori plangeam pe taste cand va scriam . Cami , nu am jignit cu nimic copiii tai , nu as face asta niciodata , am zis doar ca tie iti e mai usor sa vorbesti detasat , avand 2 copii . Cred ca tu prin ceea ce ai scris m-ai jignit pe mine si pe alte fete , dar e ok , imi fac mea culpa , considera ca tu ai dreptate. Eu am decis sa nu mai intru pe acest forum , pentru ca atunci cand v-am descoperit , am crezut ca e o oaza de liniste , nicidecum un ,, front '' de bataie , cine are copii mai mari si mai frumosi , sau asa cum zicea si Alex , al carui copil a vorbit primul si etc si etc . Tu ar trebui sa te consideri binecuvantata ca ai copii si nu sa interpretezi vorbele dupa bunul tau plac . Eu va multumesc pentru clipele petrecute cu voi , pentru sfaturile primite si va doresc din suflet sa deveniti mamici! O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! |
Hai te rog eu intra la noi, nu mai fi suparata, fiecare a inteles ce a vrut si cum a simtit, eu zic sa nu pui la suflet si sa stai alaturi de noi ca asa mai afli de un tratament, de o analiza de ceva si o sa iti indeplinesti visul de a deveni mamica.
te rog nu pleca ca nu rezolvi nimic, doar te detasezi o perioada dar vezi ca fara ajutorul medicilor nu rezolvi nimic.
Hai intra sa ne comparam rezultatele la analize nu asa era vorba? Ce faci acum ma lasi singura?
miky82 spune:
Anne cum sa nu mai intri pe forum, eu nu te las sa pleci asa cu una cu doua, pai se poate asta e un forum pentru noi toate care avem probleme si incercam sa le depasim impreuna, ne sprijinim una pe cealalta, se mai intampla si lucruri ca acestea sa intre sa si spuna ca s-a inteles nu stiu ce si ca a fost jignita etc, aceste lucruri se pot trece cu vederea zic eu si la alte posturi de acest gen se poate da cu usurinta un ignor, asa ca Anne sa nu te mai aud ca spui ca vrei sa nu mai intri pe la noi, imi esti foarte draga asa cum imi sunteti toate de altfel, haideti sa lasam uitarii ce s-au scris pe paginile trecute si sa vb de prezent.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi