Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

tu cum mai esti cu moralul, cu munca, cu alte cele?
eu am inceput sa fac pe detectivul cu ocazi asta doresc sa dau un anunt: caut un dr. bun, comunicativ cu pacienta care sa ia in calcul analize facute; la care vreau sa fac o HSG

Ce fain anuntul tau
Eu sunt bine azi, ieri am plans asa de mult incat mi se facu rau de la atata plans(cu dureri de burtica, stomac, inima, capul, ochii, etc tot setul), dar am sfarsit ziua cu zambet ca de obicei m-am incurajat si merg inainte, ofcourse ajutat de vreo 2-3 cani de ceai calmant, cu muzica linistitoare, si la sfarsit cu o plimbare la aer curat, chiar daca era ger, mi-a prins bine "piscaturile" gerului pe la fata ca sa ma trezeasca).
Azi ma simt atat de bine ca presimt ca o sa primesc o veste buna
Cu jobul nu a mers unde gasisem, acuma stau acasa.
O sa vad saptamana viitoare daca ma mai duc in Italia sau nu.
Pana atunci ma bucur de ceea ce e frumos( nu are cum sa nu gasesti ceva frumos si placut care sa te faca sa te bucuri, sa zambesti, o singura data traiesti, nu? Nu are rost sa plangem nonstop. Am plans, ne-am descarcat, gata, ne ridicam ne scuturam, ii dam un shut la gandurile negre si negative, si mergem mai departe cu "tzatzele inainte si capul sus" cum zicea o fata, de ati vedea ca viata e atat de frumoaaaaaaasa....... eheee... abia astept sa "inot" in bucuriile ei
Hai si voi sa ne "racorim" in "apa vietii" o luam si pe barza cu noi, cum sa nu!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
Miha sunt bine,multumesc ca am vazut ca ai intrebat de mine
draguta multumesc mult

Scuze ca nu am mai intrat,dar va citesc in fiecare zii
Sunt bine,nu am greturi,ma dor tzitzi si sunt mari,sunt somnoroasa,am toane,dar in general ma simt bine

pe toate si va doresc o zii super

Graviduta fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Mihaela, prima mea analiza e diferita de TSH. Am facut si TSH si T3 si T4 - dar pe astea nu m-a pus sa le fac intr-o zi anume a CM. Au fost o serie separata. DHEAS ala nu prea am inteles eu cu ce se mananca, dar informatii sunt aici http://www.synevo.ro/dhea-s/ si http://www.medcenter.ro/pentru-tine/ghidul-sanatatii-tale/dictionar-de-analize-medicale/d/dhea-s-dehidroepiandrosterone-sulfat/; e in stransa legatura cu ceilalti hormoni si interpretat in grup poate evidentia sau nu o pb de fertilitate sau ovare polichistice - probabil de-aia mi l-o fi dat.
Sincera sa fiu prefer sa nu caut f multe informatii inainte de interpretarea doctorului pt ca nu vreau sa ma stresez inutil. De obicei explicatiile de pe net fac trimitere la cele mai grave afectiuni care pot da valorile respective asa ca prefer sa raman intr-o oarecare masura ignoranta.

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

DenyAnd asa sa faci cum ai spus, o singura viata avem si nu traim de 100 ori, trebuie sa mergem mai departe
paula ma bucur ca mai treci pe la noi, chiar ma gandeam ce ai mai facut, la odisee ai mai scris, da-mi si mie linkul cu odiseea ca vreau sa te urmaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Camcris am facut papanicolau anul trecut,secretie nu mai stiu cand,tot anul trecut,dar nu stiu luna.Da,ar trebui sa mai merg sa fac in conditiile in care eu fac candida cam des(insa acum n-am simptome asa ceva).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Camcris am facut papanicolau anul trecut,secretie nu mai stiu cand,tot anul trecut,dar nu stiu luna.Da,ar trebui sa mai merg sa fac in conditiile in care eu fac candida cam des(insa acum n-am simptome asa ceva).

secretiile cu miros urat sunt date de o infectie, nu trebuie neaparat sa fie candida sau poate nu ai nimic de aceea eu zic sa mergi la un dr.

Mergi la inceput

DenyAnd cu dedicatie speciala:
"Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in continuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumita de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti."

si nu numai, pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

DenyAnd cu dedicatie speciala:
"Sa fie azi pace inlauntru tau. Ai incredere ca esti acolo unde este locul tau, unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti. Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si da in continuare altora dragostea pe care o primesti. Fii multumita de felul in care esti tu, asa cum esti. Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, pana in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi. Asta exista pentru noi toti."

si nu numai, pentru toate fetele

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele! Kmy multumim de cafeluta!
Katy bafta multa la hsg, sper sa reusesti sa il faci de data asta si sa vi cu vesti bune de acolo.
Gina si eu zic ca dr s-a grabit cu acest diagnostic mie de abia la operatie mi-a pus acest diagnostic asa ca nu iti mai face probleme.
Valicuta si eu sunt acasa mi-a dat sefu liber , despre simptome pot spune ca au inceput cele ale cm adica durerea sanilor scade treptat iar asta e primul simptom de cm, asa ca nu mai imi fac sperante.
Nety felicitari pentru sarcina! un bebe sanatos iti doresc!
Deny ma bucur ca incepi sa iti revi si poate nimeresti barza aia si o aduci la noi la aspiante....
Draguta tu ce mai faci? esti ziua 39 astazi, mai zine cate ceva.
Camcris ma bate gandul sa merg si eu la alt dr sa mai cer o parere, pote o fi si altceva, daca-l gasesti pe dr ala sa imi spui si mie.

fetele sa aveti o zi frumoasa si plina de surprize placute.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

miky82 sa fii convinsa ca am sa-ti spun daca voi gasi dr. acela comunicativ si nu superficial cum am avut parte pana acum. Ma bate gandul sa-l caut in alata localitate in afara de capitala ca aici vad ca li sa urcat la cap
pana nu vezi rosu mai ai o speranta

Mergi la inceput